Csütörtökön jelentette be a kormány, hogy beltéren mindenhol kötelező lesz a maszkviselés.

Az erről szóló rendeletet azonban a vendéglátósok eltérően értelmezik. A bizonytalanságok eloszlatása érdekében az RTL Klub kérdésekkel fordult a kormányhoz – részletes választ kaptak.

A közlés szerint ha egy rendzvényen eddig is kötelező volt a védettségi igazolvány, ott továbbra sem kell maszkot viselni.

Nem kötelező tehát a maszkviselés:

a konferenciákon,

a zenés-táncos rendezvényeken

és a koncerteken.

Csak a dolgozóknak kell maszkot viselniük

az éttermekben,

edzőtermekben

uszodákban

és szállodákban.

Azokon a helyeken pedig, ahol eddig nem volt szükség védettségi igazolványra, ott mindenkinek kötelező a maszk. Ide tartoznak

a plázák,

a mozik,

a színházak,

a múzeumok,

az üzletek.

A szabályok ellenőrzését a rendőrség végzi, amiben a Honvédség is közreműködhet. Szabálytalanság esetén az üzemeltetőt és a maszkot nem viselő személyt is büntethetik.

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
teljesen logikus.
a maksz elviselése kötelező érvényű a kettes számú lépcsőfordulókban a negyedik és a hatodik emelet között, de ha földszintes a lakás, akkor a csapóajtó mögött két méteren belül, és gáz mérőórák közelében három méter sugarú körben, de csak kék kabátosoknak, ha nincs bajuszuk, de ha van, akkor bakfitty.
Pálinkás Pál
nos...azért tisztán látszik ,mennyit is ér a maszk,és hogy szivatásból kell hordani...tehát tisztázzuk... a plázában terjed a vírus, a kocsmában nem...a színházban terjed a vírus , a konferenciákon nem...elképesztően álságosak vagytok,nyomorult náci disznók...remélem ez már nem sokáig megy, és elnyeritek a méltó büntetést...persze amíg vannak division féle kretén , ostoba állatok, addig el lehet lavírozni ezzel...
simmering73
Különösen ez a zenés-táncos rendezvény tetszik. Ennél már csak az lett volna frappánsabb, ha otthon a négy fal között kötelezővé teszik. Szerintem ezek direkt játszák a nem normálisat.
134.bátor
Magyarul: SEHOL! Ez aztán a szigorîtás::)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.