A harmadik negyedév végén az MNB adatai szerint a tartozás szintje elérte a GDP 80,5 százalékát, vagyis 40 922 milliárd forintot. A hozamemelkedés miatt ráadásul ez egyre több pénzünkbe kerül.----------Idén a magyar gazdaság előreláthatóan 6,5-7 százalékkal bővül. Ez alapján hasonló mértékű adósságcsökkenésre minden különösebb erőfeszítés nélkül képest lett volna magyar állam. Ám a kormány idén is folytatta a gyakorlatilag korlátlan költekezést. A pazarló költések idei ideológiai magyarázata a „gazdaság újraindítása”

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@kereső: Ne fáraszd szegény fideszeseket számokkal. Két szám összehasonlítása már némi gondolkozást kíván. Igaz, náluk a számok nagyságrendje a csillagok konstellációja szerint módosul, ahogy az érdekeik épp megkívánják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Peller Anikó: Szeerncsére ez nálunk nem így van. Itt senki sem lop el semmit. Tudvalevő, hogy minden pénzügyi művelet költségekkel jár. Az általános költségekre nálunk még az alkotmányos költséget is rá kell számolni. Így már valóban lehet 2,18 forint.
It's good to be bad
Gyurcsány-Bajnai alatt 21.000 milliárd volt az államadósság,most több mint 40.000 milliárd forint,és ezek mernek Gyurcsányozni?Mocskos egy banda...
Nessy
@It's good to be bad: De a hívek lelkesen, állva tapsolnak!
kereső
@It's good to be bad: Legyünk pontosak, ha már számokról van szó. Nem Gyurcsány- Bajnai a 21.000 milliárd, hanem ennyire ment föl 1949-től kezdve-2010 -ig. Ezt duplázta orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.