Aggódik a magyar választások tisztaságáért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inhuman
Ez nyilvánvaló csalásra való felbujtás.
Nem beszélve arról, hogy a választásokon kívül más esetekben is milyen visszaélésre adhat lehetőséget - pl. bűnözőknek is!

És mivel érvel a mocskos, tróger hazug tolvaj csaló Fidesz?
Hogy ez a lehetőség az ellenzéknek is nyitva áll, vagyis ők is buzdítsák a választóikat csalásra...
Milyen egy elb@szott beteg világot hozott létre már, Orbán?!

Egészen hihetetlen, hogy 2021-ben az 1984 és az Állatfarm valósággá vált!
Milyen fake nép az, aki hagyta ezt az őrületet magára nőni és elterjeszkedni - folyamatos manipulatív, agymosó hazugságoknak bedőlve?

Az eszem megáll (és körbenéz)!
kissé felnőttem
@inhuman: hát igaz aprosággal kezdte aztán miből lett a cserebogár. bezzeg az ügynökaktákat nem akarja láttatni vajh miért? sok az ismerős
inhuman
@KisTehen: Mi nem is fogunk, úgy, mint ti.

Az első választást nyertétek tisztességesen, mert Gyurcsány (és az MSZP!) sokakban kiverte a biztosítékot - nem a beszédével, nem október 23.-án történtekkel hanem azzal, amit azután csinált vagy nem csinált !!!
DE! - mert mindig van egy DE!
Az azt követő választások egyike sem volt tisztességes - igen, ez azt jelenti, hogy az Orbán kormány nem legitim 2014 óta !!!
Tudták, hogy az emberekben a csalódás idővel oldódik, az Orbán kormány négy éve is kijózanítja az embereket (már kevesebben szavaznának rájuk és többen az ellenzéki pártokra) ezért olyan aljas módon változtatták meg a választási törvényeket (és azóta is változtatják folyamatosan), hogy magukra igazítsák, hogy az ellenzéki struktúrának esélye se legyen.

A buta bunkó kollégád, ómió, lebegtette meg, hogy Karácsony akkor hogy győzhetett, ha itt diktatúra van és nem tisztességes a választási rendszer?
Hatalmas tévedésben vagytok! Mert ti azért érveltek ezzel (hogy ellenzéki is tud győzni), hogy itt nincs is diktatúra és tisztességes a ...
De ennek nem ez a lényege, ember !!!
Ennek az a lényege, hogy hiába lejt a pálya ezerrel a Fidesz felé, mégis tud nyerni az ellenzék - érted ezt, te szerencsétlen?
2018-ban már többen szavaztak az ellenzéki pártokra összességében, mint a Fideszre - ezt ne felejtsd el!
Pont az mutatja, hogy a választási rendszer nem tisztességes, hogy ennek ellenére a Fidesznek kétharmada lett (és úgy hogy beletolták akkor is a világ... az ország pénzét a kampányba)

Ez nektek szégyen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.