Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes pénteken az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kérdezték a városháza eladásával kapcsolatos hírekről, ennek kapcsán reagált közösségi oldalán a Fidesz – írja az ATV.hu.

Durván beleállt a fővárosi Fidesz a főpolgármester-helyettesbe: "Németh Erzsébet hű elvtárs módjára mosdatta a baloldali városvezetést"
Fotó: MTI/Kovács Attila

Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes pénteken az ATV Egyenes Beszéd című műsorában nyilatkozott, miután nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen az hallható, hogy Bajnai Gordon volt miniszterelnök beszél a Városháza eladásáról, és arról, hogy az önkormányzat elférne egy újonnan épített, modern irodaszárnyban.

Gy. Németh azonban azt közölte,

hogy a városvezetésnek nincs szándéka eladni a városházát, "ez jelen idő, múlt idő, és egy darabig még jövő idő".

A főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, ő csak olyan megbeszélésen vett részt, ahol azt mondta ki a városvezetés, hogy nem eladják, hanem fejlesztik a városházát.

A nyilvánosságra hozott hangfelvételen Bajnai arról beszél, hogy ő tárgyalt az ügyben valakivel a főváros vezetéséből. Gy. Németh azt mondta,

nem tudja, kivel tárgyalhatott, de szerinte városvezetővel nem.

Az interjú végén úgy fogalmazott:

amikor az ember egy ilyen munkát elvállal, akkor a szerződésének apró betűs részében ez benne van, hogy ezeket a helyzeteket is tisztességesen, a nagy nyilvánossággal meg kell osztani.

A Fidesz közösségi oldalán úgy reagált, bár az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egon mindent megtett, hogy kicsikarjon egy világos választ a főpolgármester-helyettesből, ez nem sikerült neki.

Gy. Németh Erzsébet hű elvtárs módjára mosdatta a baloldali városvezetést. Annyit legalább megtudhattunk, miért kerülhetett Budapest vezetésébe egy olyan politikus, aki hiába indul 30 éve választásokon, még soha sehol nem sikerült nyernie. Hiszen mindig jól jön a háznál egy szoci veterán, aki pókerarccal tudja akár a kortárs művészetek pártolásáig terelni a szót a kínos témákról...

- folytatják bejegyzésüket.

Persze a távoli múltba nyúló karrierjére tekintettel úgy sejtjük, az orosz titkosszolgálatra vonatkozó vádaskodás mélyen érinthette, de hát fordulnak az idők, fordulnia kell Gy. Németh Erzsébet hűségének is, és ahogy megtudtuk tőle, ő vállalta a szerződés apróbetűs részét is...

Forrás: ATV.hu, Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Attila

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@csak úgy...: miért gyurcsótány haverod a hadházy a Jakab a MZP karigeri mit csinál mostanában?? Ugyan azt mint a Fidesz! Semmivel sem különbek a másiktól!Mindegyik csak a hatalomra vágyik!!
jesz
közömbös volt számomra eddig ez a nő...de amióta láttam, milyen gusztustalnul válaszolt Rónai kérdéseire, azóta csalódott vagyok...
Istenem, milyen finom tudok lenni?..
lusta
@tudode: Egy jelenlegi apró válasz. Az ellenzék most azért támadja a székház ügyet, mert ebben a pandémiás hléyzetben jobb helye is van a pénznek. Meg a kiválasztott helyszín is kritika tárgya. Ellenben a mai modern XXI. századi feltételeknek megfelelő székházat az ellenzék sem támadja. Hát igen. Ez van.Jjelenleg a lengyelországi Alsó-Sziléziai Vajdaság önkormányzati székházá.áról van szó. Wrocławi belvárosi, a kormányhivatal melletti helyról akarnak egy külsvárosi helyre menni. Hisztéria nuku. Lehet ezt így is csinálni.
inhuman
Én nem is értem ezt az egészet. Miért lenne baj, ha eladnák? Ez nem az Orbánféle székházeladás lenne, ami saját zsebre ment.
Állítólag brutálisan sokba kerül az üzemeltetése, miért is volna baj egy újat, korszerűbbet, a funkciójának megfelelőbbet építeni?

@sgl: Amit Karácsonyék művelnek ezzel kapcsolatban, azt meg végképp nem értem.
ómió
Miért? Hivatalosan még nem mentek át efftársi ingatlanközvetítőbe? Hát, mi ez a "teszetosza"?
Lepényleső
1993 - fydes székház eladása,- tehát a 6% támogatástól ez az út vezet a hatalom csúcsára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.