Perintfalvi Ritáról írt, méghozzá úgy, hogy "illatos keszkenőt szorított az orra alá, míg írt".

"Nyomorult, szerencsétlen szörnyeteg" – arra utalt, hogy Semjén meleg, Bayer nekiment a katolikus teológusnak
Kép: YouTube

Az ügy előzménye pedig csupán annyi, hogy Perintfalvi Rita magyar katolikus teológus, hittanár, a katolikus teológiai tudományok doktora annyit üzent Semjén Zsoltnak. Méghozzá azzal a felütéssel, hogy:

Nincsen fájdalmasabb dolog a vágyak elfojtásánál!

Majd ahogy ő fogalmaz, publikált egy verselemzést szabadon  mint "egy nem éppen NER kompatibilis teológusnő"

A megőrült boldogtalanság pedig abban manifesztálódik, hogy ez a nyomorult, szerencsétlen szörnyeteg egy „teológus” „szakértelme” mögé bújva a hét első felében pedofilozza a katolikus egyházat, második felében leb…ziz mindenkit, aki neki nem tetszik, értelemszerűen kormánypárti politikusokat, véleményvezéreket, művészeket, teljesen mindegy. Ki mint él, úgy ítél…

- kezdte cikkét Bayer Zsolt, aki azon borult ki, hogy Rita feltette azokat a kérdéseket Semjén verse kapcsán, hogy:

Vajon mit nem tud Semjén? Vajon mit tagad meg ennyire? Vajon mi az, aminek az elfojtása annyira emésztő, hogy azt érzi ketté hasad a tudata?

Egy ponton még részvétet érez Semjénnel is.

És talán meg sem írtam volna ezt a posztot, ha nem pont ő lenne Magyarország helyettes miniszterelnöke, aki élen jár abban, hogy törvényileg kényszerítsen embereket arra, hogy megtagadják a saját vágyaikat. Ha magának megengedné ezeket, akkor talán nem fáj az sem, hogy mások vannak olyan bátrak, hogy felvállalják a vágyaikat. De ezért ma Magyarországon büntetés jár! Hát nem véletlen!

- fejtette ki a teológus doktor.

Bayer a cikke végén is kiemelte, hogy Perintfalvi nyomorult, és szánalmas a lelke. Ezért szerinte mindenki látens homokos.

De tegyük fel a kérdést: az nem lehet, hogy nem a világgal van baj, hanem Perintfalvival?

- tette hozzá Bayer aki úgy folytatta, hogy:

Mi van, ha Perintfalvi a látens homokos, aki a látszat kedvéért férjhez ment, és rettenetes abúzusként él meg minden szexuális aktust, miközben egy másik nőre gondol? S ez még hagyján, de szerencsétlen olyan végtelenül ostoba, pitiáner és sekélyes, amennyire, ezért hiszi magáról, hogy megfellebbezhetetlenül okos.

Címlapkép: YouTube

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen ez az igazi féltett orbáni kultúra újabb ikonikus gyöngyszeme! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
igazad van zsolti,legalább ti buzik tartsatok össze!
RonaGyuri
igen ez az igazi féltett orbáni kultúra újabb ikonikus gyöngyszeme! =))
vacsi
"Perintfalvi Rita magyar katolikus teológus, hittanár, a katolikus teológiai tudományok doktora "
Ha a katolikus férfi papok nem nősülhetnek, a nők férjhez mehetnek? Mert valami ilyesmit vettem ki Bayer előadásából...
human
A melegek közt tényleg van aki nem tudja elfogadni magát és úgy harcol ellene, hogy saját identitása ellen indít háborút. Orbán kampányguruja is meleg volt. Szájerről is kiderült. Volt egy szélső jobboldali politikus Ausztriában, Heider, aki szintén meleg volt. Halála előtt egy meleg bárban ünnepelt.
Istenakinincsen
De tegyük fel úgy a kérdést: Az nem lehet, hogy nem a világgal van baj, hanem A bájgúnárral és a kondájával?
Nyírfa
Hát, gyerekek, szó bennszakad, hang fennakad. De mióta ír költeményt Semjén? Nem elég nekünk Beatrix asszony?
No. Mielőtt Bayer elszabadul, legyenek szívesek a még akcióképes ápolók kényszerzubbonyba öltöztetni. Megköszönöm!
134.bátor
Te meg azt hiszed magadról, mocskosszájúzsolti,hogy újságíró vagy,pedig csak egy darab szar vagy!!!
Sámannus
Te keresztyény Zsóti. Tartsad oda a másik orcádat is te szentfazék.
jesz
mint már említettem, Bayer teszi a dolgát...ő mondja ki azt, amit Orbán gondol...
justhpeter
Még a végén emjén életműve kötelező tananyag lesz. Gondolom az ideg-éselmegyógyász rezidensek oktatásában.
Nyírfa
@justhpeter: :))) Ez annyira abszurd, hogy akár meg is valósulhat!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Talált szem, vagy Tanárúr-II kezd megkomolyodni?

Zöldike: „Médianapló - Orbánék hogyan vélekednek a véleményről?”

A matyar média önjelölt ikonikus alakja a 36 éves Orbán Balázs, aki politikai igazgató lett Orbán Viktor környezetében, kapcsán emigyen elmélkedik: „A kormány hatalomgyakorlásából fakad, hogy a véleményformálók nem térhetnek el a miniszterelnök álláspontjától. S mert Orbán Viktor véleménye gyakran változik, óhatatlanul vele változik a publicisták véleménye is. Az olvasók körében ez eredményezi a hitelességi válságot. ”. Amit én nem vélem felfedezni az igazgató NER-társ gondolataiban: „a magyarok többsége – megőrizve a kommunizmusból megtanult reflexeit – óvatosan kezeli a médiából érkező információáradatot”!
Azonban a szokásos válogatás, ami most „Tíz mondat a véleményről”, igazi gyöngyszemet is rejt: „A nemzeti konzultációból kiderült, a véleményem egybeesik azzal, amit az emberek gondolnak. (Orbán Viktor miniszterelnök, Napló, 2018. február 15.)”!
simmering73
Látens homokos csak te lehetsz te féreg.
telegdilaci
@RonaGyuri: Ezt nevezik köpönyeg forgatásnak,kíváncsi lennék,hány köpönyegje van Orbánnak,aki folyamatosan,változtatja a véleményét,egyébként azt sem értem hogy a csak mezei Magyar állampolgároknak,miért is kellene egyet érteni az Orbán véleményével,nyilván hogy akik a talpnyalóik,azoknak kötelezően,helyeselni kell egyet kell érteni a véleményével,szajkózni az összes baromságait,még ha ők maguk sem értenek egyet vele,de ha nem így tesznek,vége a jó világuknak,elesnek minden földi jótól!
szaboria1
Van egy két kép a parlamenti ülésről amikor Orbán beszél Semjén vágyakozva néz Orbánra.
inhuman
Köszöntsük nagy szeretettel és mély tisztelettel a jobboldal morális fölényének legprominensebb alakját, a Fidesz lelkületének igazi arcát, az egy és oszthatatlan ikont... tá-dám: Bayer "emberiség szégyene" Zsoltot !!!

Kevés gondolkodás után és a Fidesz új szlogenjét figyelembevéve (Magyarország előre megy! - szerintem ezzel nagyon sokan vitatkoznának) úgy éreztem ez a köszöntő nóta illik most ide (kéretik kellő komolysággal végighallgatni az alábbi zeneművet:

www.youtube.com/watch?v=aqoMEzTzOjU
ómió
Egy "katolikus teológusnő" számára "nincsen fájdalmasabb dolog a vágyak elfojtásánál"? Nocsak! De, ugye, csak akkor, ha az illető mindezt bolsevik "angyalbőrből" hírdeti?
tudode
Rémálomnak tűnik az, amit művelnek az országgal a fideSS alapítók selejtjei!
.
Azok, akik 2006-ban szétrámoltatták a belvárost, flehergelve a alkosságot, majd 2008-ban a fideSS 20. születésnapján jót röhögcséltek azzal, hogy ismét megverik a kormnyt bottal, vagy a nyelével, sinfelve még Horváth Ágit is:
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/?cp=1#comments
.
"""Kósa Lajos, Stumpf István, Bayer Zsolt vidáman értékelte az MSZP pártértekezletén történteket a Fidesz 20. születésnapján. Orbán nem követte Gyurcsány beszédét, és szerinte hithű szocialista már csak kevés akad, és ők sem az MSZP-ben vannak már."""
------------------
.
Egyik sem különb a többinél, szégyent hozva a közjogi méltóság intézményére!
Toller Béla
Te faszfej ! Hagyd most a perintfalvit. Te mit fojtasz el ennyire, hpgy már egy magyar szavad sincs, már nem is képekben beszélsz, hanem elkopott szidalmakban ? Mire számítasz ? Nézz már előre, egy méternyit !
Sámannus
Zsóti tököm öccse! Te magadról hadoválsz? Akkor helyben jársz, mert te vagy belebuzulva a saját pártodba.
karma1
@vacsi: TEOLOGUS, te boldogtalan, NEM KATOLIKUS PAP ! Gabor Gyorgy teologus is megnosult, van nehany gyermeke is! Az aki a katolikus vallassal foglalkozik, elemzi, torteneti szinten foglalkozik vele, az NEM PAP meg, tehat nokent is lehet ilyet tennie, es ferjhez is mennie, Az angol katolikusok - az anglikanok - peldaul megnosulnek, es noi vikarjuk is van. Az anglikan egyhaz feje II. Erzsebet. Mindjart nem irnal hulyeseget, ha tudnad, mit jelent az a szo, hogy teologus.
vacsi
@karma1: Azért lennék boldogtalan, mert nem tudom, mi a teológus és a pap között a különbség? Nem vagyok vallásos, már a szüleim sem voltak azok, pont ezért kérdeztem. Egyébként kösz a választ - még ha elég bunkó is!
simmering73
@vacsi: Kevesebb bajert nézzél. Amúgy általános műveltséghez tartozik, hogy tudja az ember a teológus és a pap közti különbséget. Ez nem vallásosság kérdése.
gina
Ez a mocskos zsidó, annyira elmebeteg azt sem tudja hogy egy nő az nem homokos sem buzi hanem akkor már leszbikus, de szerintem ez a pasi egy nagy meleg barát fogadok, ahogy kinéz meg öltözik hahahahhahah le sem tagadhatja
karma1
@vacsi: Annak ellenere, hogy nem voltal/vagy biztos a teologus es a pap kozti kulonbsegben, azonnal ravagtad a colibatus es a nok kozotti parhuzamot - mintha tudtad volna, mit mondasz.
Nem en voltam bunko, hanem a te tudasod volt egy kicsit hianyos. Mindegy, a lenyeg, hogy most mar nem teveszted el a dolgot - es mar ez is nagy elony!
Szep napot!
karma1
@gina: nem zsido, osztrak szarmazasu, es a neve nemet, nem zsido. De ettol fuggetlenul valoban szar ember. A szulei nem ilyennek szantak.
ittott
igazi ÚR. egy Fideszes. hát igen. ezek ilyenek. foSSlék
vacsi
@simmering73: Hát, én nem tudtam, és valójában még most sem értem. Ez az egész vallási dolog nekem elég zagyva... Pl. miért nem lehet felesége a katolikus papnak - és miért lehet a többinek? Istennek miért tetszene jobban, ha nincs felesége? Vagy nem is tetszik, csak így jobban tudja szolgálni? Na, mindegy, csak felfigyeltem a cikkre, ez a Bayer amúgy is a bögyömben van - a trágársága miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.