Perintfalvi Ritáról írt, méghozzá úgy, hogy "illatos keszkenőt szorított az orra alá, míg írt".

"Nyomorult, szerencsétlen szörnyeteg" – arra utalt, hogy Semjén meleg, Bayer nekiment a katolikus teológusnak
Kép: YouTube

Az ügy előzménye pedig csupán annyi, hogy Perintfalvi Rita magyar katolikus teológus, hittanár, a katolikus teológiai tudományok doktora annyit üzent Semjén Zsoltnak. Méghozzá azzal a felütéssel, hogy:

Nincsen fájdalmasabb dolog a vágyak elfojtásánál!

Majd ahogy ő fogalmaz, publikált egy verselemzést szabadon  mint "egy nem éppen NER kompatibilis teológusnő"

A megőrült boldogtalanság pedig abban manifesztálódik, hogy ez a nyomorult, szerencsétlen szörnyeteg egy „teológus” „szakértelme” mögé bújva a hét első felében pedofilozza a katolikus egyházat, második felében leb…ziz mindenkit, aki neki nem tetszik, értelemszerűen kormánypárti politikusokat, véleményvezéreket, művészeket, teljesen mindegy. Ki mint él, úgy ítél…

- kezdte cikkét Bayer Zsolt, aki azon borult ki, hogy Rita feltette azokat a kérdéseket Semjén verse kapcsán, hogy:

Vajon mit nem tud Semjén? Vajon mit tagad meg ennyire? Vajon mi az, aminek az elfojtása annyira emésztő, hogy azt érzi ketté hasad a tudata?

Egy ponton még részvétet érez Semjénnel is.

És talán meg sem írtam volna ezt a posztot, ha nem pont ő lenne Magyarország helyettes miniszterelnöke, aki élen jár abban, hogy törvényileg kényszerítsen embereket arra, hogy megtagadják a saját vágyaikat. Ha magának megengedné ezeket, akkor talán nem fáj az sem, hogy mások vannak olyan bátrak, hogy felvállalják a vágyaikat. De ezért ma Magyarországon büntetés jár! Hát nem véletlen!

- fejtette ki a teológus doktor.

Bayer a cikke végén is kiemelte, hogy Perintfalvi nyomorult, és szánalmas a lelke. Ezért szerinte mindenki látens homokos.

De tegyük fel a kérdést: az nem lehet, hogy nem a világgal van baj, hanem Perintfalvival?

- tette hozzá Bayer aki úgy folytatta, hogy:

Mi van, ha Perintfalvi a látens homokos, aki a látszat kedvéért férjhez ment, és rettenetes abúzusként él meg minden szexuális aktust, miközben egy másik nőre gondol? S ez még hagyján, de szerencsétlen olyan végtelenül ostoba, pitiáner és sekélyes, amennyire, ezért hiszi magáról, hogy megfellebbezhetetlenül okos.

Címlapkép: YouTube

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen ez az igazi féltett orbáni kultúra újabb ikonikus gyöngyszeme! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@vacsi: Kevesebb bajert nézzél. Amúgy általános műveltséghez tartozik, hogy tudja az ember a teológus és a pap közti különbséget. Ez nem vallásosság kérdése.
gina
Ez a mocskos zsidó, annyira elmebeteg azt sem tudja hogy egy nő az nem homokos sem buzi hanem akkor már leszbikus, de szerintem ez a pasi egy nagy meleg barát fogadok, ahogy kinéz meg öltözik hahahahhahah le sem tagadhatja
karma1
@vacsi: Annak ellenere, hogy nem voltal/vagy biztos a teologus es a pap kozti kulonbsegben, azonnal ravagtad a colibatus es a nok kozotti parhuzamot - mintha tudtad volna, mit mondasz.
Nem en voltam bunko, hanem a te tudasod volt egy kicsit hianyos. Mindegy, a lenyeg, hogy most mar nem teveszted el a dolgot - es mar ez is nagy elony!
Szep napot!
karma1
@gina: nem zsido, osztrak szarmazasu, es a neve nemet, nem zsido. De ettol fuggetlenul valoban szar ember. A szulei nem ilyennek szantak.
ittott
igazi ÚR. egy Fideszes. hát igen. ezek ilyenek. foSSlék
vacsi
@simmering73: Hát, én nem tudtam, és valójában még most sem értem. Ez az egész vallási dolog nekem elég zagyva... Pl. miért nem lehet felesége a katolikus papnak - és miért lehet a többinek? Istennek miért tetszene jobban, ha nincs felesége? Vagy nem is tetszik, csak így jobban tudja szolgálni? Na, mindegy, csak felfigyeltem a cikkre, ez a Bayer amúgy is a bögyömben van - a trágársága miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.