Habár Orbán Viktor gyűlöletkampányt folytat a migránsok ellen, csak 2019-ben Orbánék több mint 55 000 migránst telepítettek be Magyarországra. A magyar lakosság elvándorlása miatti népességcsökkenést a migránsok betelepítésével „tudták le” – írja Márki-Zay

Orbánék több mint 55 000 migránst telepítettek be Magyarországra egy év alatt – állítja Márki-Zay

Szerinte egyértelmű tehát, hogy habár szavakban migrációellenes, az egyetlen migránsbetelepítő párt ma Magyarországon a Fidesz.

Nekünk az egyik legfontosabb feladatunk, hogy a kerítés megtartása mellett, az Orbán által befogadott migránsokat átvilágítsuk és azok közül az ismert terroristákat és bűnözőket kiszűrjük, a nemzetközi körözésnek megfelelően pedig kiadjuk őket.

- tette hozzá. 

Kiemelte azt is, hogy le kell állítani a gyűlöletkampányokat, hiszen nagyon sok magyar testvérünknek van házastársa, élettársa, aki Magyarországra költözik és nyilván, nagy szeretettel fogadjuk.

Gyermekeik azok ugyanolyan magyarok lesznek, mint bármelyik másik magyarnak a gyermeke. Pusztán azért, mert valakinek más a bőrszíne, attól még nem szabad, hogy migránsellenes gyűlöletkampányoknak tegyük ki őket.

- húzta alá.

Forrás: Facebook

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inhuman
@Szevasztok: Hülyeséget írtál.

1300 leellenőrzött, keresztény, valóban menekült ember befogadását elutasítva, Orbán több milliárd forintnyi közpénzt elégető migránsellenes kampányba kezdett.
Utána rászabadította az országra és Európára a letelepedési államkötvényes bűnözőket, terroristákat, akiknek ráadásul még vissza is fizetik a pénzt, megint csak közpénzből, míg a bevétel fideszes magánzsebekbe vándorolt?

És ahogy látható - a számok nem hazudnak - egy év alatt 55 ezer migránst engedtek be mindenféle alapos előéletvizsgálat nélkül, de azért habzó szájjal migránsoznak...

De tisztán látszik, hogy téged a tények nem szoktak zavarni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rizikó
Orbánnak ez a tevékenysége komolyan kihasználható ellenzéki fegyver is lehetne. Ő viszont egy teljes kortesbeszédbe ágyazza bele. Így, aki ezt hallja, elveszti a fonalat a lózungok pufogtatása közben. Ebben pedig több is lehetne.
Mirabilis
Ez így is van.
"csak 2019-ben Orbánék több mint 55 000 migránst telepítettek be Magyarországra" Cáfolja, aki tudja
Szevasztok
Szegénykéim nem tudnak hét éve különbséget tenni, legális meg illegális (nem legális) között, Mo- g erről szól ezerévé.
fergeteg
Egy egy zsidó-cigány import bolsi. Fegyverrel lesz kizavarva az országból.
csak úgy....
@Mirabilis: a hívek számára orbán migráncsai jó migráncsok,mit lehet ezen cáfolni!? -hiszen azt sem fogják föl épésszel,hogy a kötvényes migráncsoknak ök,az adóból fizetik vissza azt,amit a rogán tóni a haverokkal zsebretett!
inhuman
@Szevasztok: Hülyeséget írtál.

1300 leellenőrzött, keresztény, valóban menekült ember befogadását elutasítva, Orbán több milliárd forintnyi közpénzt elégető migránsellenes kampányba kezdett.
Utána rászabadította az országra és Európára a letelepedési államkötvényes bűnözőket, terroristákat, akiknek ráadásul még vissza is fizetik a pénzt, megint csak közpénzből, míg a bevétel fideszes magánzsebekbe vándorolt?

És ahogy látható - a számok nem hazudnak - egy év alatt 55 ezer migránst engedtek be mindenféle alapos előéletvizsgálat nélkül, de azért habzó szájjal migránsoznak...

De tisztán látszik, hogy téged a tények nem szoktak zavarni.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...előbb nem bizonyítani kéne ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: te csak úgy hiszed el a szarról,hogy az szar ha beledugják a buksidat? :)
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...ha rólad mondják anélkül is elhiszem...
KisTehen
mzp is egyfolytában nyomatja a hülyeségét

orbánék sohase mondták, hogy nem fogadunk be senkit
annyit mondtak, hogy a kötelező kvótát nem fogadjuk el, és amikor mások döntik el, hogy kit kell befogadnunk
fergeteg
Tüntessünk ez ellen,olyanokat állít amit nem tud bizonyítani. A hangos szó a legveszélyesebb fegyver.
fergeteg
@Rizikó: kamu az egész,van benn talán tízezer de nem 50
csak úgy....
@Csizmás Kond: szar lehet neked,hogy sosem gondokozol! :)
@fergeteg: @KisTehen: @Csizmás Kond: ...stb.-ti vagytok a fidesz kedvenc és leg átbaxarinthatóbb gyalogsága! ti még éhen is döglenétek viktorért...
Rizikó
@fergeteg: Nem tudom megmondani, hogy honnan szerezték az adatokat. Bár ismerve a habitusukat, lehet ideg borzoló hazugság is.
sgl
Nem veheted el a magyarok unkáját... uploads.disquscdn.com/images/7867ce4e3d1740fbb470dd74cfefb2b5189ca9f633eda6182b4a278eb43790a2.jpg

86 ezer migránst - 27ezer + családtagok,- engedett be OgV.
www.dehir.hu/upload/images/wp_cikkek/2019/plakat1_kulcsar.jpg

alfahir.hu/sites/default/files/styles/riport_image/public/2019-05/orban_migransok.jpg?itok=TsKRLyMb

És több mint 120 mrd-ba fáj nekünk ez a letelepedési kötvényes beengedés.
És ezek a rohadékok migrácsolnak.
A magyar élsportot szétqrták mert a csapatok tagjainak több mint fele migráns.
sgl
OgV 2001:
- " Több millió bevándorló kellene, MO-nak, a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét"
-" MO akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani."

- " Gazdasági növekedés fenntartásához több millió külföldit kell foglakoztatnia az országnak,"
img.index.hu/imgfrm/1/1/8/2/MED_0013661182.jpg

Miért is nem lehet azonnal leleplezni, visszagyűrni a szart ebbe a hazug, tolvaj, politikai gazemberbe?
Miért ilyen tesze-tosza debil az ellenzék??
Rizikó
Azt figyeltem meg, amikor az ellenzéki politikusokat leiskolázzák egy témába, mert tarthatatlant állítanak, jön egy hatalmas hazugság.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na kérem ez egy óriási félreértés

The independent: „Viktor Orban walks EU tightrope as Hungary’s election race hots up”

A cím maga csak röhejes, gondold meg Wazze Orbán, mint kötéltáncos??? Hol van olyan erős kötél, ami elbírja az irdatlan seggét, hogy az egyensúlyozó képességeiről – nem csak szándékáról – ne is beszéljünk.
Azonban az alcím „Orban may have to temper his anti-Europe rhetoric as he faces an opposition candidate cut from similar cloth” egyenesen tévedés. Sőt azt kell mondjam, hogy a mondás magyar változata még távolabb áll a valóságtól (az anyag, szövet, vagy éppen a cucc eltérő jelentésű, mint a fa főleg ha a mondás eredetijében szereplő kemény fáról van szó).
S nem csak azért, mert Orbán egy faragatlan bunkó, de az anyag?? Még akkor is, ha azt nem tudjuk – egyelőre – hogy MZP-t mennyire kemény fából faragták?
Legfeljebb annyi hasonlóság van közöttük, hogy Orbán – most éppen - azokat a dolgokat véli felfedezni magában, amiket a várható ellenfele életútja felmutat. Na jó Orbán nem mindent vél felfedezni, mert a tisztességes, becsületes munka még tőle is orbitális hazugság lenne!
RonaGyuri
Igencsak sötét árnyék

Egy sokkal több mint elszólás a Párt központi napilapja cikkében

„Hallgatnak” című opus – amit most nem pont az intézet, hanem a Lacajka jegyz – hatása alatt a zemberek csak Néző-k, úgy bele a vakvilágba.
A gondolkodó emberek –lássuk be a portál híveit nehéz lenne ezzel gyanúsítani – számára már az is elképesztő lehet, ahogy indít: „Tud-e a Mindenható olyan követ teremteni, amelyet maga sem tud felemelni? Komoly paradoxon ez, s nem tudom, a Mindenhatónak van-e rá válasza”, ami túl azon, hogy alapvetően durva blaszfémia, újabb bizonyíték a bagázs műveletlenségére (na jó még nem a viktoriánus Robinson).
Azonban van egy félmondata ami sokat nagyon sokat elárul. Arról elmélkedik, hogy
„nem hiszem, hogy van élő ember hazánkban, aki komolyan gondolja, elhiszi, hogy …. Orbán Viktort valóban nem lehet leváltani.” majd hozzáfűzi: Hogy le lehet-e győzni, az már más kérdés ”!!! =))
verőce21
Már a cikk címe is hazugság. Annyi hülyeséget beszélt már MZ/X, hogy ki hisz el neki bármit is?
Szevasztok
@inhuman: Na látod, te meg hülyeségeket olvasol.
sgl
Fidesze szavaztam! Bocs, hülyéknek nincs feloldozás!
i.imgur.com/cXiYZdu.jpg
ómió
Ha már Márki efftárs, efftársilag, továbbra is képtelen megkülönböztetni a kötvényest és az "ideiglenes oltalmazottat" a soha ki nem ebrudalható migráncstól, akkor ennél igazán sokkal többet is idehazudhatott volna!
Béla333
A maffia pártolóit semmi sem zavarja amit Orbánék csinálnak.
Miért pont ez zavarná össze az agyukat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok