Gulyás Gergely miniszter szerint a lakcímet érintő törvénymódosításnak nincs köze a választáshoz, az csak arról szól, hogy sokan nem laknak ott, ahova be vannak jelentve. De ez miért most, a választás előtt öt hónappal jutott az eszükbe? Szerintem ha trükközni akarnak a szabályokkal, már a látszatra sem adnak. A népesség-nyilvántartás pedig ettől kezdve mitől lesz közhiteles adatbázis?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Okafogyottá válik minden körzetesítés. Mindenki oda megy, ott intézi a dolgait, ahol úri kedve tarja. Megszűnik a területen kívüli orvosi ellátás, óvodai, iskolai felvétel, önkormányzati támogatás, parkolás. A lakcím kártya pedig egy felesleges plasztik lap. Az ős káosz modern, magyar változata!
inhuman
@sgl: Dehogynem vagy ellenzéki. Pont az a jó, hogy az ellenzékiek sokfélék és van saját véleményük - és van köztük konstruktív párbeszéd, bármilyen probléma is merüljön fel.

Az én véleményem az, hogy ne vegyük át a Fidesz tiszteségtelen stílusát semmilyen téren, ne legyünk olyanok, mint ők. És ezt csak egy okból teszem: A becsület mindennél többet ér...

www.youtube.com/watch?v=lJBd_E1Fpps

Ott van pl. Tóth Csaba, aki átvette a fideszes stílust. Eredmény:

A bíróság arra jutott, hogy jogszerű Tóth Csabát gengszternek nevezni

magyarnarancs.hu/belpol/a-birosag-arra-jutott-hogy-jogszeru-toth-csabat-gengszternek-nevezni-243678

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.