Kongresszust tartott szombaton a Fidelitas. Többek között felszólalt Kósa Lajos is, aki nemrég koronavírus-fertőzésen esett át. Az MTI beszámolója szerint örömét fejezte ki, hogy a Fidesznek van ifjúsági szervezete, ezt ugyanis szerinte még a KDNP mondhatja el magáról. Később a Facebook-oldalán osztott meg egy rövid részletet beszédéből. Többek között kifejtette, hogy teljes mértékben támogatja a Fidelitasnak azt a politikáját, amit képvisel, és örömére szolgál, hogy a Fidesznek van ifjúsági szervezete, „a szónak a független értelmében.” – Van kire támaszkodni, itt vannak az utódok, teljesítményük van, helyet követelnek maguknak, van mondanivalójuk, nemcsak a fiataloknak, de az egész társadalom számára – tette hozzá. Kósa Lajos számára megnyugtató, hogy látja a fiatalokban azt a politikus csapatot, amely akkor is képes Magyarország hajóját kormányozni, „ha mi már régen ücsörgünk augusztus végén a diófa alatt, és nosztalgiázunk arról, hogy annak idején hogy is volt”.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A diófa alatt? Álmodozz csak. Álmodj királyfi az örökös kormányzásról, a következmények nélküli 11 évetekről, a békés, kényelmes öregkorról. Ábrándozni, nosztalgiázni szabad. Bár, állítólag az élet megrontója, mely, kancsalúl, festett egekbe néz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.