A jövő héten oltási akcióhét lesz, így hétfőtől péntekig regisztráció nélkül is beoltathatja magát az, akinek még nem teljes a védettsége a koronavírus ellen.

Merkely Béla: ez a legjobb vakcina
Fotó: M1

A Semmelweis Egyetem közleménye szerint a november 22-28. között meghirdetett országos oltási akcióhét keretében az egyetem négy oltópontja jelentősen megemelt kapacitással működik majd. 

Dr. Merkely Béla rektor hozzátette, hogy Szputnyik kivételével minden oltóanyag rendelkezésre áll, és továbbra is úgy gondolja, hogy

az a legjobb oltás, mely a vállunkban van.

Az akcióhét keretében időpontfoglalás nélkül is bárki megkaphatja a vakcinát, legyen szó az első, a harmadik, vagy az elmaradt második ismétlőoltásról – ez esetben a regisztrációt a helyszínen végzik, az oltás pedig érkezési sorrendben történik.

A sorban állás és várakozás minimalizálásának érdekében javasoljuk az előzetes regisztrációt és időpontfoglalást – magyarázta dr. Varga Péter. Az Ellátásszervezési Igazgatóság igazgatója tájékoztatott arról is, hogy szerdától vasárnapig még egy további helyszínt is kinyitnak erre az időszakra annak érdekében, hogy a harmadik oltás iránti megemelkedett lakossági igényt el tudják látni.

Regisztrálni a következő linken lehet az oltásra: https://vakcinainfo.gov.hu/

Időpontfoglalás (a regisztráció után) a következő linken érhető el: https://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas

Forrás: semmelweis.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: A megmondóember az többek között te vagy. Mondjuk a két legjobb vakcina a Pfizer és a Moderna, ezt azért kimondhatta volna, vagy nem volt neki szabad? Nem tudom.
nemkati
Jó ez a kép Merkelyről.
Vigyázat, ilyen hatásan van a Janssennek két Sinopharm után.
inhuman
Tüntessék már el a francba - rossz ránézni is! Nem tűnik fel a fideszes potentátoknak, hogy teljesen és végleg elvesztette a hitességét ez az ember?
Pálinkás Pál
@inhuman: ugyanúgy mint szlávik...meg a többi megmondóember
division
@Pálinkás Pál: A megmondóember az többek között te vagy. Mondjuk a két legjobb vakcina a Pfizer és a Moderna, ezt azért kimondhatta volna, vagy nem volt neki szabad? Nem tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.