Semmi közünk ahhoz, -még akkor sem, ha a kormánynak ez jelen esetben nem szimpi- hogy melyik politikusra 0-24-ben ráállított "fotóművész" mit kap lencsevégre, amíg az nem érinti a köz pénzét. Biztosan lesznek "csámcsogók", ha napvilágra kerül némi pikánsnak látszó részlet, de mivel sokan hasonlóképp viselkednek, így nem hagy mély nyomot a megcélzott közönségben, arra pedig teljesen alkalmatlan Magyarországon, hogy ez okból ne szavazzanak rá, ha eljön az idő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Egy Jakab-videóval próbálják kompenzálni a fidesznyák mélykeresztény egyedek ballépéseit,kufircolásait?Borkai,kaleta,szájer, fohsz tivadar, de ki tudja,hányan vannak,akik még nem buktak le?
csipetke
Egy Jakab-videóval próbálják kompenzálni a fidesznyák mélykeresztény egyedek ballépéseit,kufircolásait?Borkai,kaleta,szájer, fohsz tivadar, de ki tudja,hányan vannak,akik még nem buktak le?
Csizmás Kond
...ha csak a fele igaz annak amit a rossz szájak beszélnek, akkor is elege van ennek a Jakabnak...
inhuman
@csipetke: Azért Jakabnak ezt tisztába kéne tennie tisztességesen - a családja, a pártja, a társadalom és Isten felé (állítólag lakosságarányosan Magyarországon él a legtöbb keresztény Európában, de lehet, hogy az egész nagyvilágon, sőt, az egész univerzumban - szóval, Isten felé is)
csipetke
@inhuman: 16:09 Igen,igazad van. Lesz mit magyarázkodnia...
Nessy
@Csizmás Kond: Akkor azt hiszem nem kevés politikusnak, vezető beosztású embernek "lenne elege" kis hazánkban! Tölthetné az ideje jó részét magyarázkodással! Ez szerintem a családok belügye. Vagy lopni, csalni, valótlanságokat mondani, gyűlölködni, rágalmazni szabad, de félrelépni tilos? Istent meg talán hagyjuk ki ebből!
Csizmás Kond
@Nessy: Sajnos és egyben szégyen hogy ez van. Az az ember aki a saját mániáinak nem tud korlátot szabni, aki a saját életvitelét tagadnia vagy titkolnia kell nem szabadna felelős helyre ültetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.