„Többször is vad szex hangjaira kellett ébredniük éjszakánként egy dunaszerdahelyi társasház lakóinak, a zaj egy katolikus pap lakásából szűrődött ki” – írja a Paraméter.sk.

Vadul szexelt a dunaszerdahelyi pap, de először azt hitték, bútorokat szerel össze a szomszéd

Fotó: pixabay.com

A Telex által idézett szlovák portál idézi az egyik szomszédot, aki amikor először hallotta a különös éjszakai hangokat, azt hitte, hogy a szomszéd bútorokat szerel össze. Később gyorsan kiderült, hogy nem szerelés, hanem egy olyan tevékenység folyik, aminek hangjait mással szinte lehetetlen összetéveszteni – írja a lap.

Forrás: telex.hu/parameter.sk

Címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Miért? Csak a hazai papoknak szabad?
Ez legalább nem gyerekekkel csinálja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Miért? Csak a hazai papoknak szabad?
Ez legalább nem gyerekekkel csinálja...
justhpeter
Egéyzségükre !!! Kettővel kevesebb feszengő ember lesz Szlovákiában.
kissé felnőttem
legalább nem mondott csütörtököt, Régen el kellett volna a cölibátust törölni Már a DEKAMERON ban is olvashatták hogy minek, család, vagy nő az mindenképpen jót tesz az egyensúlynak meg nem is megy az agyárra
Borsó
Hogy lehet az ordítva b@szást bútorszereléssel összekeverni? És miért kell szex közben torkaszakadtából üvöltve-színészkedve műsort adnia bárkinek? Hogy nem szorult annyi bölcsesség sem valakibe, hogy tudja: egyik szomszédja sem kíváncsi arra, hogy neki mikor nagyon jó, mint ahogyan ő maga sem óhajt alvás helyett vonyítozást hallgatni? Megannyi kínzó kérdés…
Borsó
@namihami: Hát… nem volt róla szó, hogy kivel csinálta. Csak azt hallották, hogy ő ordít. Ki tudja ki volt ott, és egyáltalán örömében kiáltozott-e a pap. A gyerekek segglyuka biztos szűkebb, az már fájhatott is neki, már elnézést a plasztikus leírásért.
inhuman
Ja, kellő komolyságot "fiatal" ! (ne mulassál már mindig köcsög, az idióta zenéiddel kábítva a népeket!)
Na szóval...
A cölibátus Írásellenes.
Nem?
De!

"A Lélek pedig világosan megmondja, hogy az utolsó időkben némelyek elszakadnak a hittől, mert megtévesztő lelkekre és ördögi tanításokra hallgatnak; és olyanokra, akik képmutató módon hazugságot hirdetnek, akik meg vannak bélyegezve saját lelkiismeretükben.
!!! Ezek tiltják a házasságot !!! (1Tim 4,1-3a)

Na ugye!
(És észrevetted a durvaságot, hogy kik tiltják ezt? Akik "megtévesztő lelkekre és ördögi tanításokra hallgatnak; és olyanokra, akik képmutató módon hazugságot hirdetnek" - ugye érted [nem kell hívőnek lenned ahhoz, hogy értsed], hogy hová szeretnék kilyukadni?)
jesz
aki tudja mi a jó baszás, mert volt benne része, az nem háborodik fel ha azt az ordítást hallja: basszál még béla...még...még..
nezelodo
Lehet, hogy nem is volt olyan hangos, csak poharat tett a falra a szomszéd és irigykedve úgy hallgatta.
namihami
@Borsó: @feleselek: Legalább mi próbáljunk joBBindulattal közelíteni a dologhoz.
Mi van, ha csupán a házvezetőnéniben ébresztette fel az elmúlt ifjúságát!?!?!
Emmersson71
@nezelodo: Régi vicc...
Az '50-es években egy idősebb elvtársnő betelefonált az erkölcsrendészetre. Bejelentette, hogy a házukkal szemközti épület egyik lakásában nyíltan folytatnak szexuális aktust. A hivatal kiküldött két elvtársat késő este, hogy vizsgálják ki az esetet, esetleg fotókkal bizonyítsák azt.
- Tehát, hol látható a fennforgó cselekmény?
- Ott..a szembe házban.
- Merre?
- A másodikon..balról a 4. ablak.
- Nem látni semmit!
- Pedig biztosan csinálják most is!
- Senki nem csinál semmit hölgyem!
- Na, engedjen csak az elvtárs! Idehúzzuk a kis lichthof ablakhoz a hokedlit, lábujjhegyre emelkedünk, aztán balra nézve..iggeen..éééés, NI, OTT BASZNAK, mint a nyulak!
human
Ne bántsátok. Csak megelőzte a korát. El fogják előbb-utóbb törölni a cölibátust a katolikusoknál. Nem való az mindenkinek.
ómió
Talán még gyertyát is tartottak néki a "hívek"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.