Újabb lejáratókampányt indított a Fidesz Jakab Péter ellen, a kormánypárti bulvármédia (Ripost, Bors) most a jobbikos elnök magánéletében próbál vájkálni.

Jakab Péter elkapta egy szóra a riportert, aki arról érdeklődött, hogy kivel aludt az éjszaka

Jakab erre úgy reagált, hogy perelni fog, ráadásul nincs is igazuk, mert az élettársának nevezett nő a kabinetfőnöke, és baráti, illetve munkakapcsolatban vannak mindössze.

Ezzel még nem volt vége az ügynek, Jakab Pétert kormánypárti propagandisták várták annál az épületnél, ahol feltételezett pásztorórái zajlanak.

A Jobbik elnöke nem igazán hagyta szóhoz jutni a riportert, csak jól beolvasott neki: 

Forrás: Facebook/Jakab Péter

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Érdekes, hogy Borkainál nem voltak ilyen aktívak ezek a nímandok. Perelje is le a gatyát róluk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Csak nem megúnták már Parizer efftárs bohóc oldalát?
levarosbukta
@KisTehen: Ne keverd a sajtószabadságot a rágalmazással.
Dr. Proktor
Dajcs a száz tikárnőjével és Borkai a két fürdősbajadérával sehol, még a fasorban sincs ,Jakab tette mögött...
Az ereszmászó alapörvényes pedig példakép minden fideszes számára!
vitriol
Hányingerkeltők ezek a szennylapok, a Borsról már régebben leszoktam, a riposztot mától bojkottálom!
Sámannus
Ezek hülyébbek a viccbéli rendőrnél aki a csirkebelet akarja "visszadugni" magának. Elment a hajó köcsögök leszerepeltetek. Ti már csak az orosz tajgára menjetek nyaralni putyinkátokhoz setét alakok.
karma1
@KisTehen: te nagyon okos: milyen "oknyomozasrol" vartyogsz? A bors meg a tobbi szennylap kitalal egy pletykat - Jakabnak baratnoje van, amit kizarolag OK ALLITANAK! - es ennek akarnak a vegere jarni? Milyen jogon? Ez nem oknyomozas, ez karaktergyilkossag, celzott szemelyre, amihez az "ujsagirast" eszkozkent hasznaljak fel! Nincs ezeknek kozuk semmifele ujsagirashoz se, meg egy cimet se tudnak lekozolni 2-3 helyesirasi hiba nelkul, nem hogy egy cikket megszerkeszteni, megirni. Valoban miert nem arrol kerdezik lezer jankot, hogy demcsak zsuzsat mennyiert dugta egy londoni hotelben, vagy miert nem kupakos lalat kerdezik, hogy meg tudta-e bocsajtani a felesege felrelepeset Risztov Evaval? Oket miert nem keresik meg a szennylapirok?
Es mindegyik bulvarfirkasz kitalalhat vadabbnal vadabb hazugsagokat - ha perre kerul a sor, mennek ok a birosagra, de nem ok fizetik a buntetest, hanem orban basi nyul az adofizetok zsebebe, es onnan megy le a love.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.