Újabb lejáratókampányt indított a Fidesz Jakab Péter ellen, a kormánypárti bulvármédia (Ripost, Bors) most a jobbikos elnök magánéletében próbál vájkálni.

Jakab Péter elkapta egy szóra a riportert, aki arról érdeklődött, hogy kivel aludt az éjszaka

Jakab erre úgy reagált, hogy perelni fog, ráadásul nincs is igazuk, mert az élettársának nevezett nő a kabinetfőnöke, és baráti, illetve munkakapcsolatban vannak mindössze.

Ezzel még nem volt vége az ügynek, Jakab Pétert kormánypárti propagandisták várták annál az épületnél, ahol feltételezett pásztorórái zajlanak.

A Jobbik elnöke nem igazán hagyta szóhoz jutni a riportert, csak jól beolvasott neki: 

Forrás: Facebook/Jakab Péter

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Érdekes, hogy Borkainál nem voltak ilyen aktívak ezek a nímandok. Perelje is le a gatyát róluk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Akkor lesz itt médiaegyensúly, ha ez a riporternő pld. a fidesz Laláját is megkérdezné, ha egyáltalán lenne hozzá köze, hogy kivel aludt az éjszaka.
simmering73
Érdekes, hogy Borkainál nem voltak ilyen aktívak ezek a nímandok. Perelje is le a gatyát róluk.
verőce21
Jól ismerem a Csóka utcát, - a környéken voltam katona - ez a része kísértetiesen emlékeztet a Hős utcai drog- és cigánytanyákra. Ennyire becsüli a nőket jakobinus?
A kurva meg ennyire tartja önmagát? Végül is minden és mindenki a helyén van...
ágimami
OCSMÁNY dolog amit művelnek!!! Ez NEM oknyomozó újságírás , hanem LEJÁRATÓ KAMPÁNY!!!:DDD
Tökéletesen egyetértek @simmering73: -el és @Horizont: -al!!!
ágimami
@KisTehen: Ne menjünk bele, de azért furcsa, hogy mindig csak az ellenzéket találják meg??? Lehetne a saját portájukon is "söprögetni!'!!!
Ezzel részemről lezártam a témát!
nezelodo
@KisTehen: Bocika, az oknyomozás nem azonos a rágalmazással. Ha igaza van az oknyomozással, akkor olyan adatokkal kell bizonyítani, ami a bíróság előtt is megállja a helyét. Ha nem, akkor a fidesz gyakorlatának megfelelően az rágalmazásnak hívják! Vajon miért nem pereli be a Viktor pl. azokat, akik bizonyos pofacsont törésről névvel címmel időponttal szolgáltatnak adatokat?
kereső
@KisTehen: Boci, furcsa fogalmaitok vannak az "oknyomozói" ujságirásról. Mert ez nem az. Ez a legaljasabb , legocsmányabb bulvár szint- amely nem irányul másra, mint egy ember lejáratására és besározására.Most a "magánéletén" keresztül próbáljátok ezt, nem törődve a családjával, a gyermekeivel.Okádék amit csináltok.
Béla333
A kis jelentéktelen riporter leánykának ez egy ideális munka.

Hogy Hofitól idézzek:
"Az van, hogy pénzért mindent. Hát pénzért én is, ne viccelj. Szopok, nyalok, gombot varrok."
retromuzsika.hu/hofi-geza-idezetek-6-10-nagyszeru-poen-a-nagy-humoristatol/

Nem hogy bele tud nézni a tükörbe, az ilyenek még mosolyognak is a látványra...
kereső
@KisTehen: Az "ujságiró" nőnemű, meg nem ujságiró, csak egy pletyka hiéna.
kereső
@KisTehen: Boci, borkait a saját tivornyázó társai buktatták le, és valós videóval.- sehol nem volt "ujságiró". JP-ről meg majd bizonyitsátok Ti, hogy igaz, amit kanyaritottatok.
nezelodo
@KisTehen: Igazad lehetne, ha beperelte volna valamelyik szereplő a videó készítőjét azért, hogy valótlan a videó. De nem azért perelik az esetleges kiszívárogtatókat, hanem a személyiségi jogok megsértéséért. Elég beszédes beismerő vallomás, amelyben nem vitatják a történet valódiságát. A későbbi ki kit zsarol és miért, az inkább a fidesz berkein belül zajlott, csak a kikerülés után lett politikai ügy, és rávilágított a fideszes keresztények mély romlottságára.
jesz
kedves elnök úr. Eddig azt hittem, hogy hú de tökös poitikus...de a hiradóképek sokaságából az jön le, hogy ön is csak egy bika, aki a farka után megy...
...ez tiszteletre méltó(nálam) mert legalább nem szarköpülő fartúró buzi...de bizony politikusként most megbukott...a fidesz hajóágyúi sikeresen zúdítottak össztüzet...

Itt a kocsmában ezt úgy mondta egy boromissza, ...-na, ennek is reszeltek..
nezelodo
@KisTehen: Mielőtt bárkit is kioktatsz az emberi jogokról olvasd végig saját írásaidat. Az emberi jogokba az is beletartozik, hogy bírósági ítélet nélkül a tárgyban nem fosztunk meg senkit a javaitól, nem csak a Czeglédi esetében, hanem pl a Simicska, Vitézy stb esetében sem, és még van jónéhány ügy ami majd Hágában ér véget, Orbán buktájaként, persze nem ő viszi majd el a balhét, hanem a sameszai.
Amúgy mi az a magasrendű többes, hogy bárkit is ki kell neked oktatnod? Nem vagy kicsikét kevés ahhoz, hogy bárkinek is osszad az észt? Eddig azt hittem ez egy vitafórum, és mindenki elmondhatja a véleményét. Lehet, hogy tévedtem, te vagy az alfa és az omega, aki verdiktet hirdet, mint egy egyetemi professzor?
Katalina62
Nem vagyok feltétlen híve Jakab Péternek, de a "hölgy" örüljön, hogy úriemberként viselkedett vele, ha egy Bajer Zsolt karakterrel akad össze amit kapott volna azt nem teszi a kiraktba! Lefagyna az arcáról az álszent vigyor!
Libbantölő
Kend be pirosarannyal a farkad azután tegyél rá egy parizert, te agyhalott, aberrált buzijakab!
csak úgy....
@Libbantölő: még buzi is szegény jakab,-de szerencsére nem akkora marha,mint pld. te!
Emmersson71
@KisTehen: A munkáját akkor végezni, ha a hír, ami a tollát (klaviaturháját) elhagyja HITELES! Minden más esetben szakmaiatlan, néhol pedig becsületsértő és rágalmazó.
namihami
A KESMA felkészüléshet egy brutális, akár a 10.000 (tízezer) forintot is elérő büntetésre. Majd most megmutatja a független magyar bíróság, hogy lakik az Isten (Karmelita???). Viszont ezen a horribilis összegen legalább megosztozhat az ilyen Bors, Lokál, Ripost és hasonló, az újságírás magasiskoláját képviselő, a híradás tisztaságát fennen hírdető sajtótermék.
orsos vendel
"Jakab Pétert elkapta egy szóra a riporter, aki arról érdeklődött, hogy kivel aludt az éjszaka" Hala, Ö egy növel "aludt" es nem ugy mint dr orsos vendel...aki imadja a "mas nemueket"...
Emmersson71
@Mirabilis: Az hagyján, de kivel utazott Lézer Jani Londonba, és kivel "aludt" ott?!Hosszú évek óta nem tudhatjuk meg, mert inkább kifizette (állítólag) az utazást Lézer "amid van, annyit érsz" Jani :P
Eladott Ország
@Libbantölő: ma, 19:11 ♦ Lopunk, csalunk, rágalmazunk, mi az aljas fidesz vagyunk! Az Orbán kormány megölte a tisztességet, elvette a családok létbiztonságát. Megölte a becsületet, az igazságot, a lojalitást, elvette a jövőképet.
scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/158338612_4070312496333212_4649698607823234725_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=eDDGYgCbmm0AX-NmqHc&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=6c3cd0483d0bc26a4d7fc17bf6ede615&oe=61C26DF5
Macskaszem
Nagyon bírom, hogy Jakab nem hagyja magát, azonnal földbe döngöli az ilyen kis fontoskodó seggnyalókat. Oda pofátlankodnak nagy mellénnyel, aztán meg se tudnak mukkanni. A Peti fiút nem tudja leugatni egyik szarházi se.
csak úgy....
@Emmersson71: valami olyasmit is hallottam egyszer,hogy a kósa lala nejének volt egy nöügye...,nekem mindegy,ö dolga,- de rebesgették.
Emmersson71
@csak úgy...: Risztov Évával hozták hírbe.
kereső
@KisTehen: Meztelen fenékkel nem tartod hitelesnek szájert?, borkait? Ez új megközelitése a dolognak.
csak úgy....
@Emmersson71: és mozgott valami a bokorban,vagy az is csak kacsa volt ?
Eladott Ország
@Emmersson71: ma, 19:32 ♦ De lehet, hogy Kupak Lalának a csengeri örökösnővel is volt lamúros kapcsolata, aki igencsak levette a lábról a fidesz elnökhelyettesét.
csak úgy....
@kereső: nekik jobbosak az erkölcseik! mikor a soraikban történik valami ciki, akkor gyorsan balranéznek..,csoda,hogy még nem esett le a tök a nyakukról!
Emmersson71
@csak úgy...: Azt nem tudhatom, nem vagyok én képzett ideológiailag :)
csak úgy....
@Emmersson71: értem,meg akkoriban nem is volt fontos! -bezzeg a jakab..
inhuman
Ne terelj, Jakab. A felvételek elég kompromittálóak.
Az a nő csúnya - már bocsánat a nőtől -, te tényleg ezzel csaltad meg a feleséged?
Ezt meg kéne magyaráznod, Jakab - minimum!
inhuman
Kezd elmenni a kedvem a politikától, a politikusoktól.
Mindegyik g*ci - így vagy úgy.

:(
inhuman
És még én védem a g*ciket!
Védje a f@szom!
Ennyi volt!

game over
Rizikó
Jakab addig dobálta a sarat, hogy neki is jutott belőle!
gina
Nem is kellene ezekkel a szar senkikkel foglalkozni, szóba sem kellene állni velük, lefizetett mocskos kis sajtó szemetek, mocskos fidesz csőcselék erre telik csak ennek a rohadék szemeteknek, pedig maguk a legnagyobb szemetek
gina
@Pegero: Te mondod te senki akinek semmi nincs a lába között , arab menkült,, jobb ha imátkozol az Allahodhoz, rólad senki nem fog irogatni mert egy selejt vagy , alul felül
Sámannus
Petike monngyad nekik, hogy nézzék má meg hol pipískedik a pohos, mert ő is a családi kúriát elhagyva tengeti napjait. Hamarosan világos lesz milyen egy eresztény család valójában.
Berklac
Hihető dolgot találjatok már ki, kurva hajcsárok !
Aki Én
Szép új ájfonokat kaptak a tehetségtelen, munkakerülő csicskák.
nezelodo
Száz szónak is egy a vége, ha ez a Jakab jelentkezik a hirdetésre, Jézus menyasszonyának, tuti, hogy békén hagynák a dakota csahosai! Azzal is elkerülhette volna a vegzálást, ha cáfolható dolgokat hánytorgatott volna fel Orbánnak, de olyan dolgokat állít, amit se kiköpni se lenyelni nem tud a vezénylőtábornok.
ómió
Csak nem megúnták már Parizer efftárs bohóc oldalát?
levarosbukta
@KisTehen: Ne keverd a sajtószabadságot a rágalmazással.
Dr. Proktor
Dajcs a száz tikárnőjével és Borkai a két fürdősbajadérával sehol, még a fasorban sincs ,Jakab tette mögött...
Az ereszmászó alapörvényes pedig példakép minden fideszes számára!
vitriol
Hányingerkeltők ezek a szennylapok, a Borsról már régebben leszoktam, a riposztot mától bojkottálom!
Sámannus
Ezek hülyébbek a viccbéli rendőrnél aki a csirkebelet akarja "visszadugni" magának. Elment a hajó köcsögök leszerepeltetek. Ti már csak az orosz tajgára menjetek nyaralni putyinkátokhoz setét alakok.
karma1
@KisTehen: te nagyon okos: milyen "oknyomozasrol" vartyogsz? A bors meg a tobbi szennylap kitalal egy pletykat - Jakabnak baratnoje van, amit kizarolag OK ALLITANAK! - es ennek akarnak a vegere jarni? Milyen jogon? Ez nem oknyomozas, ez karaktergyilkossag, celzott szemelyre, amihez az "ujsagirast" eszkozkent hasznaljak fel! Nincs ezeknek kozuk semmifele ujsagirashoz se, meg egy cimet se tudnak lekozolni 2-3 helyesirasi hiba nelkul, nem hogy egy cikket megszerkeszteni, megirni. Valoban miert nem arrol kerdezik lezer jankot, hogy demcsak zsuzsat mennyiert dugta egy londoni hotelben, vagy miert nem kupakos lalat kerdezik, hogy meg tudta-e bocsajtani a felesege felrelepeset Risztov Evaval? Oket miert nem keresik meg a szennylapirok?
Es mindegyik bulvarfirkasz kitalalhat vadabbnal vadabb hazugsagokat - ha perre kerul a sor, mennek ok a birosagra, de nem ok fizetik a buntetest, hanem orban basi nyul az adofizetok zsebebe, es onnan megy le a love.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.