Hetek óta kétségbeesetten figyeli mindenki a híreket, arra várva, hogy jó hír érkezzen az Omega ikonikus alakjáról, Kóbor Jánosról. Az énekes koronavírus-fertőzéssel került kórházba, az állapota pedig kritikus, jelenleg lélegeztetőgépen, mélyaltatásban van.

Forrás: life.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Nyírfa: Látod, ha beoltatja magát, most lehet nincs ez, pont mint Balázs Fecó esetében. A rock zene ikonjai lassan eltávoznak, komoly űrt hagyva maguk után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
78 évesen lejönni a lélegeztetőgépről ...bár sikerülne! Persze, remény mindig van, és nagyon sokan várjuk vissza.
division
@Nyírfa: Látod, ha beoltatja magát, most lehet nincs ez, pont mint Balázs Fecó esetében. A rock zene ikonjai lassan eltávoznak, komoly űrt hagyva maguk után.
Nyírfa
@division: Fiatalon, különösen tinédzserként, oda voltam az Omegáért.
Laux, Mihály Tomi, Benkő Laci már fent zenél.
Az ember tudja, hogy eljön a búcsú ideje, akár magunkról, akár a kortársainkról van szó. Csak fájdalmas.
JAJMÁR
Hú, ez a "borzasztó", "sokkoló" "aggasztó" bulvármédia kiveri nálam a biztosítékot. Kóbor Jánosnak szorítok, remélem, hogy meggyógyul. A felesége által kért hírzárlatot pedig megértem.
colibri
@division: Balázs Fecó tavaly november 26-án halt meg, 69 évesen. (szinte pontosan egy éve!) Pont nem tartom szerencsésnek a két zenész állapotának hasonlítását, mert Balázs Fecónak komoly alapbetegsége volt már utolsó éveiben, erre kapta el a vírust. Kóbor hiába 9 évvel idősebb, de egészséges, sportos 78 éves és ezért is gondolhatta, hogy nem veszélyeztetett.
colibri
@division: És, amikor Balázs Fecó vírusos lett, még nem volt oltási lehetőség!
division
@colibri: Igen tudom, Fecó idejében még nem volt oltás, de Jani idejében már igen, és a covidot nem érdekli ki mennyire sportos. Nejem tavaly négy héten át szenvedett ettől a dögtől, hiába fiatalabb jóval.
colibri
@division: Igazad van. Ezért írtam, hogy minden eset/szervezet más, nem lehet összehasonlításokat tenni. Ráadásul ez a vírus sokkal agresszívebb, már a fiatalok és a gyerekek sincsenek biztonságban. Kóbor rossz döntést hozott az oltás elhárításával, ráadásul azt is tudta, hogy nem tud otthon ülni, jön-megy, mert sok a programja. Ez is rizikó a kora mellett.
division
@colibri: Kell az oltás, és ha a genetika is rendben, át lehet vészelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.