Kedd éjjel köd, szerda hajnalban a köd mellett -6 fok, vagy annál hidegebb is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden az ország nagy részén napos, gyengén felhős időre van kilátás, de a Duna-Tisza közén, illetve a déli megyékben eleinte még sok felhő lehet, ott majd csak délután csökken a felhőzet, és derül ki az ég. Csapadék sehol sem várható. Az északi, északkeleti szél a Dunántúlon és a Tiszántúlon élénk lesz, majd délután mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között várható. Késő estére -4 és +2 fok közé hűl le a levegő.

Az ország nagy részén napos lesz az ég, de van, ahol felhős idővel indul a kedd

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Kedd éjjel az ország nagy részén derült idő lesz, inkább csak északkeleten lehet felhősebb az idő. Csapadék nem várható. Párássá válik a levegő, egyes részeken köd is képződik. A légmozgás gyenge lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -6 fok között alakul, de a fagyzugos részeken hidegebb, a belvárosi, a tóparti, illetve a magasabban fekvő területeken pedig enyhébb lehet a hajnal.

Szerdán az éjszaka képződött köd ritkul, megszűnik, inkább csak északkeleten maradhatnak felhős, párás körzetek, az ország nagy részén napos idő lesz a jellemző. Estétől egyre nagyobb területen számíthatunk ködre, illetve rétegfelhőzetre. Csapadéknak kicsi az esélye. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalra -9 és +1 fok közé hűl le a levegő. Délután 4 és 8 fok közötti értékeket mérhetünk.

Forrás: met.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inhuman
Kurva alkohol!
Kurva propeller!
Kurva internet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.