Egy fiktív, szélsőjobb felé kacsingató republikánus párti elnökjelölt elleni érvelésben merült fel a sorozatban a magyar miniszterelnök neve.

A 444 cikke szerint az HBO Go-n futó amerikai Utódlás (Succession) legújabb, vasárnap bemutatott részében váratlanul feltűnik Orbán Viktor miniszterelnök neve is, és nem épp hízelgő kontextusban. 

Amerikai sorozatban tűnt fel Orbán Viktor neve, nem valami hízelgő kontextusban

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az epizódban – röviden összefoglalva – arról van szó, hogy a sorozatbeli, tehát elképzelt konzervatív média- és szórakoztatóipari céget irányító család tagjait meghívják egy republikánus párti háttér-találkozóra, ahol arról kellene dönteni, hogy a három lehetséges jelölt közül kit támogassanak elnökjelöltként.

Az egyik (fiktív) jelölt kapcsán, aki a YouTube-ról szerzi a követőit és az alt-right, vagyis a szélsőjobbos vonalat hozza, hangzik el a neve Orbánnak.

A sorozat egyik karaktere ugyanis úgy jellemzi ezt a jelöltet, hogy "amellett, hogy egy toxikus, nativista, abortuszellenes jelöltről van szó, mellette annyi elképzelése van a diplomáciáról, hogy szívesen menne őzekre vadászni Orbán Viktorral, majd kereskedelmi háborút kezdene Kínával" – olvasható a cikkben.

Forrás: 444.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...akikre büszkék lehetünk, - vagy hathatós segítségével akár szégyenünkben is a föld alá süllyedhetünk?
ómió
@Eladott Ország:Vagyonvizsgálatot tartasz? És Böszme efftársadat meg a 90-es években lenyult 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon" efftársi "újgazdáit", köztük Bige efftársadat is, valahogy "kifelejtetted a listából", így "éhendöglési kínjaidban" vagy csak a bolsi kreténséged, netán az efftársi hazugságmeződ nem terjed ki addig? És már a neobolsi Guardian hazudozására hivatkozol? Mi történt? A Pravda és az Athina Híradó se bír már hazudni akkorákat?
ómió
@Eladott Ország: Hol a lé? Ez a dilemmád? Számolni is "elfelejtettél" (csak a hazugságpotenciálod konstans?), bolsiék büszkesége!? A 2010-es 22000 milliárdos államadóssághoz - ami azelőtt 8 évvel még csak 8000 milliárdos volt - add hozzá annak évi ca. 1500 milliárdos kamatos kamatait 11 évre és mindjárt megoldódik az efftársi "talányod"! És látod!? Ebbe még a vírusmizéria miatti "öcsi-bácsi" támogatása, meg a 10 év alatt duplájára emelkedett családtámogatások is beleférnek! A nálatok volt szokás népzsebi meg gázáremelések nélkül! Egyéb "kérdésed"?
ómió
@Dr. Proktor: Akkor, Böszme efftársad az "emúttnyócévben" azért vitte haza a "KGBst" a zsidóktól lopott "saját" villájába Totó kutyival együtt személyesen körülnyalni, mert te úgy hazudod, hogy más nyal be neki? Nem kevés ez ahhoz? A kínai kommunista efftársai seggét ugyanő meg nyilván azért nyalta körbe, hogy kisírjon nektek Pestre egy Fudan egyetemet, amit majd megpróbálhattok a "Zorbánra" hazudni! Végképp, akkor, most az eszed ment el "nyaralni", vagy "csak" a múltat törölted már el végképp?
Aki Én
@ómió: Hát épp ez az, te balfasz. A bolsi Böszme nem nyalogathatja a ruszkit, csak a gazdád?
Kínai dettó.
ómió
@Aki Én: Látom, ott az elmeosztályon lekötöztödben már azt se vagy képes megérteni, amit itt fentebb Dr. Proktor efftársadnak írtam! Mind Putyin, mind a kínai efftársaitok csöpögtek a Böszmenyáltól Böszme efftársatok velük történt találkozója után! Mondd csak, bolsiék elmebetege, ezért hazudnád ezt a "Zorbánra"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.