Folytatódik a Városháza állítólagos eladási szándékáról szóló ügy, amit az elmúlt hetekben az Index közölt sorozatban.

A portál most azt írja, a rejtélyes Anonymus-maszkos alak újabb vágott hangfelvételt közölt a Városháza-üggyel összefüggésben.

Újabb fordulat a Városháza-ügyben: Bajnai azt állítja, sok a cápa a baloldali főváros vezetésében

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A felvételnek ezúttal ismét Bajnai Gordon volt miniszterelnök a főszereplője, aki már korábban írt róla, hogy részt vett egy tárgyaláson, melynek témája valóban a Városháza eladásának lehetőség volt.

A 24.hu cikke szerint a volt kormányfő a már korábban közzétett beszélgetés újabb részletében arról beszél Gansperger Gyula és az Index állítása szerint a Városháza után érdeklődő potenciális vevő társaságában, hogy sok a cápa a fővárost vezető baloldali koalícióban, akik amint kiszagolnak egy üzletet, egyből közvetítőként szeretnének benne részt venni.

Bajnai Gordon a vágott felvételen azt mondta:

Legalább két probléma van. Menedzsmentszempontból. Tehát ugye ez egy hatpárti koalíció. Ami egy adottság. Erre utaltam, hogy mind a két oldaláról láttam már ezeket a működéseket. Itt valaki megszagolja egy dealnek, egy üzletnek a lehetőségét, akkor rögtön mindenki magát akarja közvetítőként betenni. Azért, hogy aztán valami jutalékot kérhessen.

Tordai Csabán, a főpolgármester tanácsadóján keresztül, hogy kizárólag Barts Balázzsal, a fővárosi vagyonkezelő vezetőjével kelljen tárgyalniuk az eladás lehetőségéről. Gansperger a következőket mondja:

Az lenne a jó, ha a Balázzsal összejönne, már bocsánat, csak mindig ott van mellette egy másik…

Bajnai Gordon erre úgy reagál:

Ezt az igényt megértem, nem tudom, hogy a Tordai úr erre képes lesz-e, mert amint híre megy egy ilyen dolognak, ebben a […] egy ilyen koalícióban, mindenki hirtelen, meg vannak ezek a cápák. […] Énszerintem amikor bejelentkezik nálatok valaki, nem tudja kontrollálni, rengeteg ilyen cápák úszkálnak a tóban, és egy nagykoalícióban mindenkinek a maga kis részterületei vannak, ez a realitás, ez így működik.

Magyarán a volt miniszterelnök szerint az a realitás a fővárost vezető hatpárti koalíció esetében, hogy „sok a cápa”, így nem biztos, hogy Tordai Csabának sikerül elintéznie, hogy a Városháza eladásáról kizárólag Barts Balázzsal lehessen tárgyalni.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI / Szigetváry Zsolt

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
@Gyurka80: .
Ezzel befejeztük a csevejt, mert nem őriztünk együtt libát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@Gyurka80: .
Ezzel befejeztük a csevejt, mert nem őriztünk együtt libát!
Lepényleső
Talán koppintanak az 1993-as fydes székház eladásáról? Esetleg ez annyira igaz mint a 2006 őszéről szóló filmnek
minden mozzanata,- az évszám,aztán nulla?
Gyurka80
@sgl: Milyen konkurenciáról hadoválsz idióta? Senki nem vette át a libásokat azért mentek tönkre és lettek öngyilkosok! Kár, hogy nem a te libáidat, munkádat nem fizette ki
JAJMÁR
Kiragadott mondatok... ki tudja milyen szövegkörnyezetből, és mondja valami anonym, amelyik nem veszi észre a másik oldal óriássá növekedését, de nagyítót helyez az ellenzékre. Hitelesség? Hol érdekli ez a "köz"médiát?
De ha még igaz is, má' az se érdekel.
Elvan bacva az egész!
ómió
Bizony! Az efftársi cápák egyik gyűjtőhelye! Ezt eddig is tudtuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.