A Jobbik elnöke szerint minden idők legmocskosabb kampánya zajlik most. 

Jakab Péter reagált arra, hogy a Bors szerint fél napon át bujkált élettársa lakásán: "Minden csak a szokásos fideszes hazugság"

A Fidesz-közeli bulvárlap, a Bors hétfőn indította az újabb háborúját Jakab ellen, „Miért bujkál új élettársával Jakab Péter?” címmel tettek közzé leleplezőnek szánt cikket arról, hogy a Jobbik elnöke egy lakásba ment be, majd jött ki onnan egy nővel, aki a lap szerint a szeretője.

Kedden aztán újabb cikkel jöttek ki, amelyben arról írtak, hogy Jakab kocsija „ahogy hónapok óta annyiszor, most is ott állt élettársa lakása előtt”. Azt is hozzátették, Jakab hónapok óta bujkál itt élettársával, "családját és a közvéleményt megtévesztve. A Bors fotóit itt nézheti meg.

A Telex megkérdezte Jakab Pétert, aki szerint szokásos fideszes hazugságról van szó, amivel a propagandisták végrehajtják a kormány által beígért, minden idők legmocskosabb kampányát. Ezt reagálta Jakab a vádakra: 

"Vasárnap éjszaka érkeztem meg Miskolcról, és miután nem volt parkolóhely az albérletem előtt, a tőlem kb. 3 percnyi sétára található Csóka utcán tettem le az autót, hogy onnan vigyék el másnap kereket cserélni. Az éjszakát az albérletemben töltöttem, ott adtam interjút fél nyolckor a Spirit Fm-nek, ezt követően mentem át a Csóka utcára, ahol a kabinetfőnökömmel és a választmányi elnökünkkel végeztük a napi teendőket, majd délután távoztunk. A ház előtt várakozó propagandistának pedig nagyon készségesen válaszoltam. Minden egyéb szokásos fideszes hazugság, amivel a propagandisták végrehajtják a kormány által beígért, minden idők legmocskosabb kampányát.”

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: Facebook/Jakab Péter

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Kedves Péter ! Nem kell itt mosakodni ennek a G-i bandának.Lesz még itt keményebb is ennél,mert nagyon de nagyon kapaszkodnak a hatalomba.El fognak követni minden törvénytelenséget törvényesítve,mint ahogy eddig is tették.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@CsipkeRózsa: Jakab egy botrányhős, aki vagdalkozik, hazudozik és modortalan tahó. Senki nem köteles ezt elviselni tőle így most vele is úgy bannak, ahogy ő az ellenfeleivel. Visszanyalt a fagyi!
picike1
remélem mindenki látott már vizen kacsát és libát nos ott a vizen úszik a kacsák mellett a zsiradékjuk szóval ők ezt lerázzák a tisztállkodás végett. Rázd meg magadat és indulj tovább mint a liba vagy a kacsa.különben elakadsz !
magyar1
Ez a magánügye, senkinek semmi köze hozzá. Ha még így is lenne nem többségi a dolog.
Lepényleső
Ezt kampánynak nevezni nem de nagyon visszafogott fogalmazás,
amikor kormányszinten minden pénzünkön megy a gyűlölet-szítás?
ómió
Hát, aki - mint ő is - ahozz szokott, hogy másokra fűt-fát hazudik...!
vacsi
Sokáig tartott kiötölni, mit mondjon - főleg, hogy senkit nem érdekel. Ami viszont nagyon is érdekel, az, hogy HAZUDOTT. Ő is, és az a nő is. Mennyire lehetnek így hitelesek a kampányukkal?! Ott is hazudnak, majd félremagyarázzák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.