Várkonyi Andrea frissen megjelent könyvében házasságáról is vallott, és persze Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról is több dolgot megosztott.

"Egyszer még megbűnhődtök" – Mészáros és Várkonyi keményen megkapta a magáét

Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (…) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

- írta arról, hogyan bújik ágyba Lőrinccel.

Ám Várkonyi azonban nem csak Mészáros Lőrinccel való kapcsolatát teregette ki, hanem totális érzéketlenségről tanúbizonyságot téve egy ponton azt írja könyvében:

„Néhány éve bementünk egy közintézménybe, és amikor kijöttünk, Nóri azt kérdezte: anya, miért ilyen szörnyen unott arccal ül itt mindenki? Mondom: édes kicsim, azért, mert egész életükben nem csinálnak mást, mint iratokat tologatnak ugyanazzal a három emberrel összezárva egy ronda hivatalban, nagyon kevés pénzért.

Schilling Árpád rendező a Facebookon osztotta ki Mészáros Lőrinc feleségét, bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Nem, nem unott arccal ülnek ott az emberek, hanem fáradtan és reményvesztetten, mert ők is tanultak és hajtottak, de ezt a kutya sem honorálta nekik.

- írta, majd jött is az amit már sok emberben felgyűlt.

És a te lányod sem azért fog majd milliókat keresni, mert annyival különb lenne náluk, hanem, mert a te lányod. Te meg az újdonsült urad, az a gázszserelő g..iputtony, addig nyaltátok a fenséges király lógóját, amíg az rátok nem fröccsentette az összes jólétet, meg csillogást, meg márványlépcsőt, meg dubai lakosztályt.

A rendező szerint azok az emberek abban a közintézményben dolgoznak, és szenvednek, mert a király nem méltatja őket figyelemre.

Andrea, nem vagy egyedül, vagytok még jó páran, akik a szart dagasztjátok milliárdokért, de legalább legyen már benned annyi jóérzés, hogy a saját végtelen szerencsédet nem a dolgozó emberekhez méregeted. Aljas vagy, szemérmetlen, cinikus némber. Te meg a férjed, több kárt okoztok ennek az országnak, mint bárki más! Azt mered írni, hogy az egyedülálló anyák tutyimutyi férfiakat nevelnek?

- tette hozzá.

Ha van igazság, egyszer még megbűnhődtök azért, mert egy egész országot használtatok a saját szórakoztatásotokra. Addig meg csak heverj édesen a nagy macid szőrős mellkasán, ahogy írod. Na, csá!

- zárta a bejegyzését Schilling Árpád.

Forrás: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Lehet hogy Lölő Várkonyival is csak egy stróman?
Istenakinincsen
@Rizikó:tegnap, 19:40
Te vagy az új embertipus észrevetted?" trágár, mocskos szájú hőbörgők. Szinte másolatai egymásnak, az új embertipus!"
Ugye te sem akarsz ilyen lenni?Jóérzésű nagybetüs EMBER nem akar ebben résztvenni.
Rizikó
@Istenakinincsen: Megmondtam, hogy trágár tahókkal nem beszélgetek, csak illemre tanítom őket. Már van egy pár paraszt tanítványom.
Istenakinincsen
@Rizikó: A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy!
nezelodo
Jaj hagyjátok békén szegény gázszerelő, földbirtokos, nagyvállalkozó, bankárt!
A MZP a Csányival tárgyalt, a zöldbankár invitálására. Lehet, hogy a Lölö is meghívja egy hosszú, mélyenszántó diskurzusra, hogy az ország Orbán utáni banki, gazdasági elképzeléseiről tájékoztassa Orbán riválisát? Ha ez bekövetkezne, hogy a Lölö vázolja fel az ország jövőjét, az maga az apokalipszis lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.