Várkonyi Andrea frissen megjelent könyvében házasságáról is vallott, és persze Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról is több dolgot megosztott.

"Egyszer még megbűnhődtök" – Mészáros és Várkonyi keményen megkapta a magáét

Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (…) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

- írta arról, hogyan bújik ágyba Lőrinccel.

Ám Várkonyi azonban nem csak Mészáros Lőrinccel való kapcsolatát teregette ki, hanem totális érzéketlenségről tanúbizonyságot téve egy ponton azt írja könyvében:

„Néhány éve bementünk egy közintézménybe, és amikor kijöttünk, Nóri azt kérdezte: anya, miért ilyen szörnyen unott arccal ül itt mindenki? Mondom: édes kicsim, azért, mert egész életükben nem csinálnak mást, mint iratokat tologatnak ugyanazzal a három emberrel összezárva egy ronda hivatalban, nagyon kevés pénzért.

Schilling Árpád rendező a Facebookon osztotta ki Mészáros Lőrinc feleségét, bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Nem, nem unott arccal ülnek ott az emberek, hanem fáradtan és reményvesztetten, mert ők is tanultak és hajtottak, de ezt a kutya sem honorálta nekik.

- írta, majd jött is az amit már sok emberben felgyűlt.

És a te lányod sem azért fog majd milliókat keresni, mert annyival különb lenne náluk, hanem, mert a te lányod. Te meg az újdonsült urad, az a gázszserelő g..iputtony, addig nyaltátok a fenséges király lógóját, amíg az rátok nem fröccsentette az összes jólétet, meg csillogást, meg márványlépcsőt, meg dubai lakosztályt.

A rendező szerint azok az emberek abban a közintézményben dolgoznak, és szenvednek, mert a király nem méltatja őket figyelemre.

Andrea, nem vagy egyedül, vagytok még jó páran, akik a szart dagasztjátok milliárdokért, de legalább legyen már benned annyi jóérzés, hogy a saját végtelen szerencsédet nem a dolgozó emberekhez méregeted. Aljas vagy, szemérmetlen, cinikus némber. Te meg a férjed, több kárt okoztok ennek az országnak, mint bárki más! Azt mered írni, hogy az egyedülálló anyák tutyimutyi férfiakat nevelnek?

- tette hozzá.

Ha van igazság, egyszer még megbűnhődtök azért, mert egy egész országot használtatok a saját szórakoztatásotokra. Addig meg csak heverj édesen a nagy macid szőrős mellkasán, ahogy írod. Na, csá!

- zárta a bejegyzését Schilling Árpád.

Forrás: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
"...csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

De legalább szopsz előtte pár grammot?
Rizikó
Ez a zsigeri,már patologikusan kódolt gyűlölet komolyabb lelki defektust mutat, mint amit gondolnánk. Ez a szerencsétlen, az indulatainak parancsolni képtelen épp olyan, mint itt egyes trágár, mocskos szájú hőbörgők. Szinte másolatai egymásnak, az új embertipus!
namihami
És még szolidabban fogalmazott, mint egy angol főrend. Ezt az ""asztaloknál ülő, unott arcú asszonyok"" sokkal plasztikusabban vágnák bele az Új NERQRVA képébe.
És ezek után, most végre ismét odahajthatod a buksid a talpraesett vállalkozó ifjúférjecskéd bozontos mellkasára. Mialatt, csak úgy halkan, a fogaitok között, hálaimát rebeghettek a gyerekkorinak. Persze, Andika csak azután, miután szabad lesz az a csókos kis ajka.
Libbantölő
Itt több geciputtony is van, az összes balliberál féreg! Ki a faszom ez csicska shilling kutya, fasszopó, állat? A kurva anyádat te tetves szardarab! A beleiteknél fogva lesztek mind fellógatva hazaáruló mocskok!
Havanagi
Ezt a két nyomorultat látni sem bírom.Mindegyik eladta a lelkét a pénzért.Legalább kussolnának szégyenükben a szerencsétlenek.
nemkati
Ha Várkonyi Andrea 12 éve összetalálkozik ezzel a gázszerelővel, undorral elfordul tőle. Na ezért is gusztustalan ez a nő. Schilling Árpádnak meg teljesen igaza van, ez a nő lenézi azokat akik keserves munkával keresik meg a kevés pénzüket, ráadásul ki kell szolgálják az ilyeneket, akiknek az ölükbe hullik a meg nem szolgált vagyon és ezért különbnek érzik magukat egy közintézményben dolgozó 'senkinél'.
fergeteg
Ez a senkiházi balosok szintje.
Kommunista rohadékok . Kannásboros lángosos bolsik,kommentjei.
Clavigo
@Libbantölő: @fergeteg: Azért az nem lehet semmi jelenet,,,mikor dr.Andika odatérdel a csutkai gázszerelő hasa alá...egy laza blázra...
Clavigo
@fergeteg: @Libbantölő: Ennyi közpénzért ,,szerintem ti is meggondolnátok...Gyökerek...
Peller Anikó
@Clavigo: Ők?? Hiszen ők fillérekért nyaliznak itt napi 12 órában, sorba vannak állítva, itten osztják az eszüket ami nyilván azért ilyen pici mert már rég elosztották.
Borsó
Ni, a mi kis közpénzkurvánk kezd úgy viselkedni, mint Elena Ceaușescu. A luxus után mos könyvet, díjat, miegyebet vesz saját magának, miközben elhiszi a buta szuka, hogy mindez az ő érdeme, nem pedig a tolvaj férje pénze, azaz a MI pénzünk miatt az övé.
Borsó
@nemkati: Még ha az ölükbe hullana, az annyira nem lenne zavaró. De hogy előlünk lopják el az Uniós és közpénzeket… és ezek után van bőr a képükön ilyeneket ugatniuk, na az a nem semmi.
nemkati
@Borsó: Úgy értettem hogy a mi pénzünk hullott az ölükbe.
JAJMÁR
És még azt képzeli magáról, hogy író is? Jaj, mennyi "tehetség" van ebben az országban :-D
Libbantölő
@Peller Anikó: gyanús a neved szopó! Nem tán itt dolgozol ennél a szarhalmaz okádék lapnál vagy mi ez?
Clavigo
@Libbantölő: Most ki a pofádat,,,mikor itt érdeklődsz,,te buznyák muzsik...
Nessy
@Libbantölő: Ezt a szép nyelvezetet otthon tanulta? Ez az "anyanyelve"? Szomorú!
Árulja már, ki kényszeríti, hogy itt legyen? Vagy itt éli ki minden frusztrációját? Otthon nem kap szót?
Istenakinincsen
@Libbantölő: @fergeteg: Schilling Árpád leírta azt amit minden normális ember gondol.
Mi ezzel a bajotok?Fáj az igazság?
Istenakinincsen
@Libbantölő: ma, 19:49
"Itt több geciputtony is van"...kire gondoltál?Magadra és @fergeteg: -re?
Ne rontsd itt a levegőt!Szánalmas vagy és nem kíváncsi senki a mocskos szövegedre.
ómió
Szóval, Schilling efftárs tenne itt "igazságot"! Pont úgy, ahogy a többi!
penege
Magyarok és az irigység... ez a kettő összenőtt...
jesz
na, ezt a silinget sem a nagy tudásáért tartják...a feleségével együtt tökéletes párt alkotnak...pár év múlva szégyellni fogják, hogy ilyen szar alakok, és még a
gyerekeiknek sem tudják megmagyarázni...azok szenvednek tőlük a legjobban.
kissé felnőttem
@KUSZASZEM: lesz majd ármány és szerelem , na meg A TURÁNI átok már itt évszazadok óta a szomszéd tehenéről meg nem is szólva...
csak úgy....
@penege: csak nem andira irígykedik most a magyar? különben a magyar sosem volt irígy! -viszont buta és befolyásolható az már sokszor!
Dr. Proktor
Lehet hogy Lölő Várkonyival is csak egy stróman?
Istenakinincsen
@Rizikó:tegnap, 19:40
Te vagy az új embertipus észrevetted?" trágár, mocskos szájú hőbörgők. Szinte másolatai egymásnak, az új embertipus!"
Ugye te sem akarsz ilyen lenni?Jóérzésű nagybetüs EMBER nem akar ebben résztvenni.
Rizikó
@Istenakinincsen: Megmondtam, hogy trágár tahókkal nem beszélgetek, csak illemre tanítom őket. Már van egy pár paraszt tanítványom.
Istenakinincsen
@Rizikó: A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy!
nezelodo
Jaj hagyjátok békén szegény gázszerelő, földbirtokos, nagyvállalkozó, bankárt!
A MZP a Csányival tárgyalt, a zöldbankár invitálására. Lehet, hogy a Lölö is meghívja egy hosszú, mélyenszántó diskurzusra, hogy az ország Orbán utáni banki, gazdasági elképzeléseiről tájékoztassa Orbán riválisát? Ha ez bekövetkezne, hogy a Lölö vázolja fel az ország jövőjét, az maga az apokalipszis lenne!
penege
@csak úgy...: igen.. látni.. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok