10,9 millió adag koronavírus elleni vakcinát szállított 11 hónap alatt a cég Magyarországra.

Itt a vége – leszállította az utolsó szállítmányt a Pfizer Magyarországnak

Fotó: pixabay.com

A héten újabb, közel 240 ezer adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett hazánkba. Ez a 49. magyarországi szállítmány a két vállalat által fejlesztett Covid-19 elleni oltóanyagból, ezzel a vállalat által hazánkba szállított vakcina adagok mennyisége megközelíti a 10,9 millió adagot – írja cég közlése alapján a Portfolio és a napi.hu.

A Pfizer emlékeztet: a vállalt feltételeknek megfelelő gyakorisággal és egyeztetett mennyiségben szállította Magyarországra vakcináját, 2020. december 26. óta heti rendszerességgel.

A Pfizer teljesítette a szerződésben vállalta kötelezettségét, 2020–2021-ben határidőre leszállított közel 10,9 millió adag Comirnaty oltóanyagot.

Forrás: napi.hu/portfolio.hu

Címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
no most mi lesz oltásfanok?...nem lesz pfizike...marad nektek majd a jó kis orosz, vagy a kínai...bár azoktól sem veszünk mostanság...nem baj, kapjátok majd a magyar-kínai licence löttyöt...vagy egy pofonnal felérő kommunikációt, hogy az oltás zsákutca volt...kíváncsi lennék majd akkor az itt hörgők képére...
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Ha ma nemdebár, akkor holnap ugyebár?
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem érdekel, pont olyan mint a flu, ez ellen sincs évtizedek óta oltás,mégis eddig elvoltunk hiszti nélkül, pedig nagyságrendekkel több embert vitt el..
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: ... és egyébként a Föld lapos, tedd hozzá! :-)
Pálinkás Pál
@Dr. Proktor: miért lenne lapos?...ti legalább annyira ostobák vagytok,mint a laposföld hívők...ha beveszitek hogy egy sebtében kikevert lötty hatásos még a 20. mutációra is, ugyanakkor azt harsogjátok hogy ez már teljesen más ,mint az eredeti vuhani...nem érzel itt valami ellentmondást??? teljesen más, de ugyanolyan hatásos rá, mindezt úgy ,hogy szemmel láthatólag lószartól sem véd meg az oltás... az oltott öregek továbbra is hullanak, az oltatlan fiatalok meg kösz ,jól vannak!!!
kereső
@Dr. Proktor: És négy elefánt tartja a hátán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.