Varga Judit közösségi oldalán osztotta meg bejegyzését, amelyben arról írt, szerinte miért érdemes vállalni a konfliktusokat.

Varga Judit szerint kitartó és következetes politikánkkal megváltoztathatjuk egész Európát
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Azért érdemes vállalni a konfliktusokat és tűzön-vízen át képviselni a magyar emberek érdekeit, mert kitartó és következetes politikánkkal szépen lassan megváltoztathatjuk most már egész Európát is.

Az igazságügyi miniszter bejegyzése alatt néhányan kifejezték egyetértésüket és megköszönték fáradalmait is, mások szerint ehhez Európának is lenne egy-két szava.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Azért ehhez 460 millió európainak is lesz szava jucus. Igyál inkább vörösbort és lazits.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
És akkor mi lesz, igaz Jucus? Elítélnek? Immáron 100x És? Kirúgnak az EU-ból? Már megtehették volna.

De nem tették. Egyik V4-el sem. Már csak egy fegyverük marad...
A migránsok, de az meg öngól, mert még egy hülye balos is fél és az OV-ra fog szavazni...! :)
Gazella
Jót röhögtem :D Nyugat a 100 millió feletti létszámmal hadakozik a Ner szűk 500 létszámmú csordája :D
Dr. Proktor
@Gazella: Nem győzöm mondani, hogy mikor a sok hülye szembe jön az autópályán, de sajnos az érintettek ezen nem csodálkoznak hanem természetesnek veszik...
Nem emlékszem ki mondta hogy zsellér nemzet vagyunk, a vidékre értve, de igaza volt! "Életünket és vérünket!" - csak most másért...
ómió
Majd, ha a neobolsi vírus ellen is lesz vakcina!
Nyírfa
Mondanám, hogy meglepő és mulatságos - by Friderikusz Sándor - , de nagyon nem az.
Valamiért a fejükbe vették, hogy Magyarországnak - bocsánat, a magyaroknak - küldetése van a világban. Magunk mások fölé helyezése az a banánhéj, amin elcsúszva ripityára törhetjük a csontjainkat.
De, akinek ez mindegy - hogy is mondta Lázár? " Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, és meghalni. " De egy országot magával rántani: ahhoz nincs.
Ditrich
Judit!! Rossz irányba mentek! Nem szerencsés folyamatosan keresni a konfliktusokat másokkal főleg nem a nálunk erősebb nemzetekkel! Ezt csak a ,,főnök,, mondja neked ám ő sokszor nagy hülyeségeket beszél de ezt tudod te is!
Ami az EU-t illeti úgy gondolom ha valaki bekérezkedik egy klubba ott be kell tartani a klub szabályait különben előbb vagy utóbb ki [email protected] az embert onnét mint a macskát az esőre! Ez pedig rátok nézve nagy gáz lenne hiszen az EU pénzek ,,elmagánosításából,, éltek királyi módon! Miközben nagyon sokakat hagyott ott a főnököd az út szélén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.