„A pálinkának egészen más szerepe van az ember életében” – mondta az Emmi minisztere.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@magyar1: De. A pálinka is ölhet, de a fertőtlenítő tuti, Trump is megmondta. Csak a vírushordozót kell megölni, a vírus menten meghal.
magyar1
@nemkati: A hullákból már nem lakmározik a vírus?
nemkati
@magyar1: Még nem voltam vírus. De szerintem nem sokáig.
xenomorph
Azt nem tudom, mert nem szeretem a pálinkát (hacsak rágondolok hányingerem lesz) de mostanra már egyértelmű a számomra, hogy az alkohol igenis segít a védekezésben.
Tavaly februárban (amikor még Magyarországon nem tudtak/nem foglalkoztak vele/nem vették komolyan/nem kezelték megfelelően), én már megfertőződtem ezzel.
Ezt onnan tudtam később :), hogy olyan tüneteim voltak, mint még soha. És mikor történt ez? Amikor abbahagytam az ivást.
Másodszorra karácsonykor fertőződtem meg (ezt kaptam a télapótól - régi szokás szerint a Jézuskától, de hát az elnyugatosodás miatt Jézuska kuka, és már nálunk is a [tapló] télapó sz@rja az ajándékokat: videa.hu/videok/film-animacio/taplo-telapo-pIcobJJCLvV7PivQ [erős idegzetűeknek, ennek az elkxlt filmnek van második része is: www.youtube.com/watch?v=q-DCrlyr9vY]), és mikért? mert megint abbahagytam az ivást (egymás között: Baszki !!!).
De tegnap résen voltam! Megint a leszokás fázisában voltam, de tegnap gyorsan reagáltam - gyorsan reagáló (had)testként.
Már tudom milyen, amikor elkezd kibontakozni a fertőzés, és tegnap elkezdett kibontakozni - a köcsög covid21. Tegnap este, amikor végeztem a munkával, egyből elkezdtem inni minőségi (minősített) alkohol tartalmú italokat - unicum, vörösbor.
És láss csodát, mára semmi bajom !!!

Igyál, igyál!

www.youtube.com/watch?v=gKZro7PcXbA

(Mikor voltál utoljára Operában, paraszt?
Na jó, bevallom, én gyerekkoromban, de azt hiszem már említettem volt párszor, hogy nehéz gyerekkorom volt -ezt valószínüleg Málna unta volt, de hát nem vagyunk egyformák, mert például a málnabokor csak áll és bokrosodik egyhelyben és nő rajta málna, vagy nem, és még gyomosodik is: "A málnabokor hajlamos a gyomosodásra, aminek magyarázata, hogy ahol a viszonylag magas igényei miatt jól érzi magát, ott a gyomok is szívesen megtelepednek")

Asszem most vesztetettem el a fonalat...
(akár vissza is nézhetném ,hogy mit írtam eddig, de az van, hogy qrvára nem érdekel, hogy mit írok - ezek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.