Hadházy Ákos bejegyzésében azt írja, szerinte Bayer Zsolt is "idegállapotba került amiatt, hogy leleplezte egy Varga Mihály miniszter dolgozószobájában átadott és 1,5 milliárddal támogatott gyárat, amiben nem folyik termelés."

"Rúgjátok ki a p*csába!" – Bayer erőszakra buzdít Hadházy ellen
Fotó: MTI/Mónus Márton

Hadházy Ákos korábban közösségi oldalán számolt be a mátészalkai fecskendőgyárról, amelyben szerinte semmilyen termelés nem folyik.

Az „üzemben” a portáson kívül két embert találtam, szemmel láthatóan SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYT. A kaput zárva találtuk, de a készséges portás beengedett. Az üzemcsarnokban ott voltak a videón látszó gépek, de nem működtek és alapanyagoknak sem volt nyoma. Az egész üzemben két ember tartózkodott, nem örültek nekem, az egyikük el akarta venni a telefonomat. Pedig csak be akartam számolni az örömhírről, hogy a másfél milliárd forint az adófizetők pénzéből milyen jó helyre ment.

- írta közösségi oldalán Hadházy.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

A vádakra Varga Mihály közösségi oldalán reagált. Szerinte Hadházy "lyukra futott" és egy olyan üzemről állítja, hogy nem működik, "amely áprilisi indulása óta több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártott".

Engedély és az előírt védőfelszerelések nélkül, az üzemvezető kérése ellenére behatolt egy kocsordi üzembe, ahol kamerázni kezdett, provokálta, zargatta az ott dolgozókat, többszöri felszólításra sem hagyta el az üzem területét, amíg rendőrt nem hívtak rá. Most pedig kamuvideóról beszél és nem működő gyárról terjeszt álhíreket.

- írja Varga Mihály Facebook oldalán.

Az eseményeket Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül, blogjában úgy fogalmazott:

Legközelebb bárhol jelenik meg ez a Hadházy nevű pszichopata gazember, rúgjátok ki.

Ne engedjétek pofátlankodni, provokálni, embereket vegzálni, hanem rúgjátok ki a picsába. De előtte “lökjétek a padlóla. Dulván”. Ha foggal tompít, nem baj. Sőt…

Hadházy szerint, ha Bayer egy egyszerű fideszes troll lenne, "mint ahogyan bizonyos tekintetben az, akkor nem reagálna arra, hogy fizikai erőszakra buzdít ellene, csak azért, mert végzi a munkáját".

De mivel a miniszterelnök bizalmasa és egy milliárdokkal kitömött propagandagépezet egyik vezető személyisége, megosztom a felvetését, hogy tudjuk, hogy állunk.

- olvasható a bejegyzésben.

Hadházy ügyvédje szerint nyerhető személyiségi jogi per indítható ellene, de az erőszakra való nyilvános felbujtás nem büntethető.

Majd meglátom, hogy van-e kedvem nyerni ellene egy újabb pert, az ország nem lesz tőle jobb. Mindenesetre Varga és Bayer urak heves és bunkó reakciói még inkább megerősítenek, hogy valamibe nagyon betaláltam a geotermikus erőművek és a fecskendőgyártás királyának a leleplezésével.

- tette hozzá.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Így beszél egy kdnp-s? Keresztény? Hát hogyha hogy nem! Mert nem keresztény, aki káromkodik, ugye? Ő, mint az összes többi kdnpsnek mondott magát, nem más, mint orbán udvari bohócai
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Rizikó: Orbán: Álmaimban Európa visszainteget, álmaimban Európa nem mondhat nemet.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/133655091_110205007638617_6918124844549488454_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=0JK92MInpy8AX8UM585&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=1692e964ae69efc832d558642c2a1fd7&oe=61C31226
Brüsszelből kitiltva, kiutálva, stráfos kocsin a fidesz vezérek, a magyarok szégyenei….
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/56819181_586523955160849_9191704641685946368_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=sNa8BAPhQwoAX9loZbp&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=b9b4c6223392f6b4c1132e69ff0bc3aa&oe=61C575DE
Brüsszelből kitiltva, kiutálva, stráfos kocsin a fidesz vezérek, a magyarok szégyenei…. A kép nagyon jól ábrázolja a fidesz altal megcélzott irányt. Vissza a lovaskocsihoz. Azonban a fennüllő személyek nem a fidesz vezetői, hanem az ország nem felső tízezeréhez tartozó kifosztott, elbutított népe. Nekik jó lesz a lovaskocsi, míg mi az eltulajdonított közös pénzen elvezzük a 21. század minden előnyét!
ómió
Na! Már Bayer se érti, hogy Hullaházy efftárs "munkája" a hazudozás?
Pegero
@Horizont: Felébresztettél, pedig már azt hittem örök álomba szenderültem!
Toller Béla
Olyan ez, mint a családon belüli erőszak. Amíg nem folyik vér, a rendőrség nyugodtan adja a hatalmas pofáját, Utána meg sopánkodik. A byert meg ezt a rendprséget is ki kellene vonni innen.
Istenakinincsen
Miért fél a baygúnár a Hadházy-tól?Ha minden rendben lenne akkor a Hadházynak nem lenne dolga...és egyre több disznóságot kiderit.
Bayer nem bűnös?Akkor miért nem ül le vele beszélgetni?A báygúnár médiában miért csak seggnyalók jópofiznak?
...nem csodálkozom mert a nagy törzsfőnököt utánozza ez a majom.
Istenakinincsen
Kicsit átszerkesztettem:
"Legközelebb bárhol jelenik meg ez a bayer nevű pszichopata gazember, rúgjátok ki.
Ne engedjétek pofátlankodni, provokálni, embereket vegzálni, hanem rúgjátok ki a picsába. De előtte “lökjétek a padlóla. Durván”. Ha foggal tompít, nem baj. Sőt…"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.