Ahogy arról korábban beszámoltunk, Varga Judit közösségi oldalán arról írt, hogy úgy gondolja, kitartó és következetes politikánkkal megváltoztathatjuk egész Európát, most pedig azt fogalmazta meg, hogy a  "választások közeledtével egyre több fegyvert élesít ellenük a liberális gőzhenger".

Varga Judit: "A választások közeledtével egyre több fegyvert élesít ellenünk a liberális gőzhenger"
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Bejegyzésében arról ír, hogy az IDEA, Nemzetközi Demokrácia és Választási Segítségnyújtási Intézet a napokban tette közzé és mutatta be Brüsszelben demokráciajelentését. Úgy gondolja a jelentésben "persze újra farkast kiáltanak, sokadszorra temetik a magyar demokráciát".

Van annak egy szerény bája, hogy az olyan hangzatos mondatokat, minthogy „Magyarországon korlátozták a polgárok jogait, a kormány pedig még több hatalmat kapott” semmivel nem támasztják alá.

Hozzátette:

Persze hazánk lejáratásának nemzetközi NGO-k által összeállított receptje más hozzávalókat is előír. A jelentés felhasznál olyan „független” forrásokat, mint például az a liberális Politico, amely a kiegyensúlyozott vita „érdekében” idén júniusban megtagadta a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban írt véleménycikkem publikálását.

Varga Judit azt is kiemelte, hogy "láthatjuk, hogy a választások közeledtével egyre több fegyvert élesít ellenük a liberális gőzhenger, ők azonban kitartanak és meg fogják védeni a magyar emberek érdekeit és a közösen elért eredményeket".

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Te hülye liba! A gőzhenger nem éles, hanem nehéz... hogy ütne már el...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Te hülye liba! A gőzhenger nem éles, hanem nehéz... hogy ütne már el...
verőce21
Vigyázni kell, mert lipsik csalni akarnak, usa - módszerrel...
Sáskák ezek mind, csak a pusztulás maradna utánuk...
simmering73
Vigyázni kell, mert illipsik csalni akarnak, ruszki - módszerrel...
Sáskák ezek mind, csak a pusztulás marad utánuk...
csak úgy....
még tán nincs is negyven juliska s már látomások gyötrik!
csak le ne menjen a patakra mint ági,- mosni..
Nessy
@simmering73:Az illibsik nem csalni akarnak, hanem már törvényekkel biztosítják a csalásokat.
justhpeter
Varga Judit ugyanúgy érzi a rendszer vesztét mint Orbán, csak még addig vergődnek egy kicsit. A kérdés jövőre az lesz, hogy nyer-e az ellenzék vagy az újabb NER négy év után egy gazdaságilag kivéreztetett ország marad a fideSS-kdnp után.
Nessy
@justhpeter: Már teljesen megzakkantak, ki tud nagyobb baromságot mondani! A gőzhenger, amint fegyvereket élesít, és politikai nézetekkel rendelkezik! És ez a jótétlélek miniszter!
verőce21
Nem kell ezt cifrázni Jucus! Jövőre 4/5-del kell nyerni, hogy megértse a recskakoalíció: Tovarisi konyec!

(Ebben azért teljesen én sem reménykedem! Hajszállal kevesebb lesz mint 4/5) :D
teuton57
Hülye picsa, aprilisban megy te is a levesbe, addig azert meg fröcsöghetsz a faszbukon!
Clavigo
@verőce21: " recskakoalició" (???) ,,,,A csúzliszájú dagadt mesztic Gazdaállatod műveli a recska nevű sportot ( zsebben )...,
Gauntlet
Csak a Liberálisok nevű párt még az EGY százalékot is alulról és vágyakozva nézi! :(
Eladott Ország
"Varga Judit: az Európai Bizottság jogállamisági jelentésének nincs jogalapja. Ezt a fenti bölcsességet Varga Judit mondta el, miután megbeszéléseket folytatott a jogérvényesülésért felelős uniós biztossal, Didier Reynerdsel. Értem én, hogy kellene nekik az uniós támogatás a választások előtt, hiszen valamiből kell venni választási krumplit, meg a nyugdíjprémiumot is ki kell fizetni, de lassan már szánalmas Varga Judit küzdelme, hiszen az EU már korábban, a lengyel döntésnél megmutatta, hogy elege van a demokráciát leépítő autokratikus kormányokból az unió területén. Orbán átlépett minden határt az elmúlt években, és csak az EU töketlenségének volt köszönhető az, hogy a tiltakozásoknak eddig nem volt foganatja, azonban most elérkeztünk oda, hogy végre megfizet azért Orbán, amit ezzel az országgal tett."
Jogában áll mindenkinek hülyének lenni , az álomtudós' rókavigyorú Lázájankóval együtt, de nem kellene az egész országot annak nézni,elég ha ők azok! Rohadjatok meg!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ma már megint neki Gyűrkő-zött

MTI: „Brüsszel energiapolitikája megbukott - Gyürk András sajtóközleménye”

Kifejtette, hogy „Brüsszel energiapolitikája megbukott” és, hogy „a baloldal és a bürokraták elvakultsága pedig az energiaunió eddig elért eredményeit is veszélyezteti.". Sőt: „Az Európai Bizottság rossz döntéseinek következtében az energiaárak már-már elviselhetetlen szintre nőttek”.
Mindez annak kapcsán/ürügyén ugrott be neki, hogy: Az Európai Parlament tegnapi plenáris ülésén megvitatta az energiaunió helyzetét.
A dolgot csak még mókásabbá teszi, hogy úgy két hónapja a derék Magyar Hírlap számolt be az egyik előző közleményéről: „Egyre több ország követi a magyar példát a magas rezsiárak elleni küzdelemben” – lenyűgöző címmel. Ani persze nem igaz viszont azt állítja, hogy „az Európai Bizottság most szinte szabad kezet ad a tagállamoknak a magas energiaárak okozta válság kezelésében”!!! =))
Dr. Proktor
@Eladott Ország: Az autokrata egyik ismérve, a sok közül, hogy mindig neki van igaza mindenki mással szemben...
Engem ez az OPNI hajdani ápoltjaira emlékeztet! Napoleonnál se volt napoleonobb senki, mindenki a maga őrültségében profi...
Dr. Proktor
Erről ugrik be a mondás, hogy egy hülye százat csinál, s persze ez már kétharmad...
nezelodo
Ja ez a vicces Jakab fiú is hogy betámadta a fideszt és a sajtóját, ráadásul a Karigeri és a főváros körül is béke honol leszámítva amikor össztüzet zúdít a kormányra a főváros, mert nem győzik elkölteni az erőszakkal rájuk tukmált normatív támogatásokat.
Dr. Proktor
@nezelodo: Nézz utána, a népesség 20 százalékát képviselő főváros fizeti be az adók és járulékok több mint nyolcvan százalékot, ebből csöpögtet vissza a kormány ...
Ergo, a vidéki nyolcvan százalékot a főváros tartja el!
nezelodo
@Dr. Proktor: Tudom én, amig a Tarlós volt a főpolgi, nem is volt baja a fővárossal Orbánnak. Amúgy magának köszönheti a Viktor, Kellemes Karácsonyt kívánt egy kérdésfeltevőnek a parlamentben, hát megkapta. Nem is tud megfordulni benne a méreg, és rendesen nevetségessé teszi magát ebben az ügyben is, de szemmel láthatóan nem tud róla, vagy csak azt hiszi örökké uralkodik.
RonaGyuri
@nezelodo: ebben tévedsz, a dagadék már az egyetem óta utálja a fővárost!! Csupán szórakozásból nem intézkedett ellene, s a pénzekért Tarlósnak is sokat kellett előszobáznia! =))
Aki Én
Lehet benne valami, hiszen a Sorosista gazdája volt a Liberális Internacionálé alelnöke.
10 hosszú évig.
@verőce IQ 21: Amire eddig fényderült, az a gazdád csalássorozata, te félkegyelmű.
Hogy tényleg nem látod, vagy csak hazaáruló vagy, az mindegy is. A jellemed egyértelmű.
kereső
@Dr. Proktor: Ez igy, ebben a formában nagyon torz adat. Hiszen, mindazok akik ingáznak- azok Bpestnek termelik a gdp-t. A Bpestre bejelentett cégek jó részének csak a "székhelye" Bpest- de a termelés, termékelőállitás/szolgáltatás tényleges helye az nem Pest.
Dr. Proktor
@kereső: ... pont ezért nem írtam 90/10 százalékot! :-)
Eladott Ország
@Dr. Proktor: ma, 06:47 ♦ Napóleon Korzikán született, ahol olasz volt a hivatalos nyelv. Franciaország nem sokkal születése előtt vásárolta meg a Genovai Köztársaságtól. Napóleon gyerekkorában tanult meg franciául. Hitler meg Ausztriában született. A mi kedves vezetőnk ősei meg román cigányok voltak, akik Orsós nevüket magyarosították Orbánra. De e lényeg, hogy mind a hárman nagy nemzeti vezérnek , a nemzet ( francia, német, magyar) nagy szülöttének tartották magukat. Azután a végét tudjuk, és a mi kedves vezetőnk pályafutása reméljük a börtönben fejeződik be.
Dr. Proktor
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Lehet hogy lesz még sok Orbán duplikátum, akár Grazban, akár Döblingben...
Na ja, a nagy példakép...
Lehet hogy a román diliház is tele van már Csau elvtársakkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.