A harmadik hasonló perét nyerte meg a Momentum egykori elnöke.

Döntött a bíróság: lehet bűnözőnek nevezni Mészáros Lőrincet

Fotó: MTI/Bodnár Beáta

A 24.hu által idézett közleményben számolt be róla a Momentum Mozgalom szerdán, hogy Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke és listavezetője harmadjára is pert nyert a részben közbeszerzések által sikeres üzletember, Mészáros Lőrinc ellen. Fekete-Győr a Facebookján számolt be minderről, így fogalmazott:

Tavasszal beszéltem részletesen arról több interjúban, amivel Magyarországon mindenki tisztában van: hogy Mészáros Lőrinc Orbán Viktor strómanja. Emiatt Mészáros engem beperelt.

Szerdán tartották a polgári per elsőfokú ítélethirdetését, amin Mészáros ügyvédje se jelent meg. Fekete-Győr az ítéletre így reagált:

Az eredmény borítékolható volt: harmadjára győztük le Mészáros Lőrincet a bíróságon, harmadjára mondták ki, hogy lehet azt mondani, hogy bűnöző.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xenomorph
@KisTehen: Te miért teszel szinte mindig smiley-t? Egyrészt túl sok esetben marhaságokat írsz, mint pl. most is, másrészt nem vagy vicces, mint pl. most sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
@Rizikó:, ha már Bayer, meg kell említenem, hogy nála mocskosabb szájú, nem sok van a politika körül...
Málna
@sgl: Nem azt mondta ki a bíróság, hogy bűnöző, hanem hogy lehet róla ilyen véleményt mondani. Jesszus, de sötétek vagytok...
Pipás
@Málna: Milyen "jól" félremagyarázol itt mindent. Igazi takonygerincű fideSSnyik vagy.
Málna
@Pipás: Ti meg igazi agyhalottak. Komolyan el kellene venni tőletek a szavazati jogot.
Klubtag
Mint ahogyan az összes többit lehet bűnözőnek nevezni, akik az elmúlt 12 évben Orbán farvizén a semmiből milliárdos NER-lovagok lettek. Viszont ahhoz, hogy el is ítélje bűnözőként őket a bíróság, az kellene, hogy lefolytassanak egy tisztességes nyomozati eljárást az ügyészség tisztességes felügyelete mellett, majd tisztességes vádirattal a bíróság elé terjesszék tisztességes tárgyalásra és ítélethozatalra.
Na kérem szépen ez az, amit nem csinálnak meg és így nyugodtan mentegethetik őket a hasonló erkölcsi színvonalon állók...hogy ó ők nem is bűnözők, csak azok a sötétben botorkáló csúnya népek ezt a becenevet aggatták rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.