A politikus kiosztotta az egyik kommentelőt. 

Lázár János élőben szólt be az oltástagadó Icának: "Mindenkinek jogában áll hülyének lenni és mindenkinek jogában áll meghalni”

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Lázár János élő facebookos lakossági fórumán, egy könyvespolc előtt készült videón a politikus részletesen válaszolt az emberek kérdéseire szerdán. Az egyik kérdésnél (a videón 30:46-nál) egy oltásellenes nő azzal támadja a volt minisztert, hogy „hogyan tud Lázár tram-trainezni, amikor ő vegzálva van”.

„Óriási intellektuális teljesítmény”

– kommentálja Lázár a közlekedésfejlesztés és a vakcina összekapcsolását, miközben többször is nevesítette a levél íróját, felolvasva, hogy az illető szerint nincs is semmiféle járvány, az oltással csak nyomorékká teszik az embereket, az oltás támogatói pedig „aljas beteg állatok”.

Lázár ezután elég erős szavakkal söpörte le az oltásellenes álláspontot.

„Én úgy gondolom, hogy az ember a saját életét szabadon kockáztathatja, ez kétségtelenül igaz, tehát mindenkinek jogában áll hülyének lenni és jogában áll meghalni”

– mondta Lázár az Ica nevű kommentelőnek, majd azzal folytatta, hogy a jelenlegi körülmények között a társadalom egészségét is kockáztatja, aki nem tartja be a járványügyi intézkedéseket és javaslatokat. 

Forrás: Blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
És? Ica efftársnő még nem "kontrázott"?
Emmersson71
@ómió: Ne keverd! Oltásellenes = hülye = fideSSnyik
magyar1
Igaaza van Lázárnak, de miért akarják kiirtani az öregeket és a betegeket?
Giovanni Alba
Továbbra is fennáll a kérdés; amennyiben az oltás működik, az oltás véd, annyira véd, hogy erről igazolványt állítanak ki "védettségi" igazolvány/igazolás néven, a valósághoz jobban igazodó "oltottsági" helyett, akkor miért rettegnek a védettek a védettséggel nem rendelkezőktől? Pont fordítva lenne logikus, hiszen az oltott is elkaphatja, megbetegedhet és fertőzhet, legfeljebb tünetmentesen, ami még veszélyesebbé teszi őt. Őt, és nem az oltatlant.
Valaki értelmes szavakkal, logikus levezetéssel (anyázás nélkül) fel tudná oldani ezt az ellentmondást?
Mindjárt az elején leszögezném, nem vagyok oltásellenes vírustagadó, de sok mindent nem hiszek el, amit pedig mások őszinte hittel vallanak.
A kulcsszó a "hittel" és a "vallanak".
Érveket kérek, nem pedig kinyilatkoztatásokat.
tudode
Lázár Jánosnak vannak un. "aranyköpései", beszólásai:.
.
---- Lázár szerint akinek nincs semmije, az annyit is ér
index.hu/belfold/2011/03/19/lazar_szerint_akinek_nincs_semmije_az_annyit_is_er/
-----------------
.
---- Lázár: Közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek
hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/lazar-kozmunka-mellett-nincs-idejuk-lopni-az-embereknek-2443748
----------------
.
Kár!
CaptainFaceless
Fogalmam sincs hogy az emberek mikor felejtettek el gondolkodni netán kételkedni netalántán egy picikét gyanakodni az egész kovi hisztit illetően pedig nem kell hozzá diploma csak - ahogy azt egy kedves rajzfilmben kifejtették- Rálátás. Namost kezdjük ott hogy világjárvány alatt mennyire jó ötlet egy kb 2 év alatt megszületett teljes joggal letesztelt "oltással" előrukkolni. Főleg úgy hogy mindjárt 7 fajtával. Az hogy teljesen értelmetlen talán egyből feltűnhet mivel véleményem szerint csak a mutációt segítik elő de még ráadásul hatástalanok is na az már egy vicc. De nyugodtan keverhetjük is hogy a görög abc minden betűjére jusson egy variáns. Nincs ezzel probléma szeretjük az éles emberkisérleteket olcsó és még gyors is ráadásul nyilatkozni is lehet hogy mindezt saját akaratodból teszed. Ami fontos hordjad a maszkot mert nem cérnából varrják hanem nanotechnológiás szénszálból amin át tuti nem jut be a kovi. Főleg ha már egy hete ki se mostad. Köszönöm a figyelmet és lehetőleg az igazi okos kommentelőket engedjék előre hogy majdan jól megszakértsék ezt a fene huncut nyavaját s jól leírhassák milyen pofátlan az aki nem hisz a mesékben
jesz
1.akinek nincs semmije, az annyit is ér...

2.közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek

...éééés most...mindenkinek jogában áll hülyének lenni, és jogában áll meghalni..

Iszom minden szavát
jesz
@CaptainFaceless: nincs mit hozzáfűzni. talált, süllyed.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 12:16
Nem a nővérkékről beszéltem, hanem a moziról, színházról, tömegközlekedésről, tömegrendezvényekről, ahová az oltatlanokat nem akarják beengedni.
Azt kérdem, miért? Mi az alapja a rettegésnek? Az oltatlan félhet, mindenhol, mindenkitől elkaphatja, de az oltott, a "védett" mitől fél? Miért akarja távol tartani magától az oltatlanokat?
CaptainFaceless
Kistehén elhiszem és sajnálom az állapotod nem kívánok veled vitatkozni jó egészséget kívánok minden jót és szorulásmentes székelést.
magyar1
@KisTehen: 2018-ban egy ismerősöm éppen így járt Kméten a kórházban kétoldalival feküdt bent adtak neki Prednisolont és gyorsan jobban lett - 1 hét múlva jött haza. De akkor még nem mondta senki, hogy covid volt.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 13:00
"Kamaszkori fertőzés miatt elvesztette tüdejének egyik felét a szerdán pápává választott Jorge Mario Bergoglio Buenos Aires-i érsek, orvosok szerint azonban nem szükségszerű, hogy ez akadályozza egyházvezetői munkájában, nincs hatással egészségére és nem rövidíti meg életét."
HVG, 2013 március 14.
tothjani
Lázárnak pedig jogában állna a hitvány (kórházigazgató) cimboráját rábeszélni hogy a városi kórházban is legyen már oltópont, ahol a 3. oltást (Vagy az elsőt) is felvehetné aki akarja, és ne kelljen ezért olyan szomszéd városba utazni amelyiknek a Kórháza nem a Lázár zsebét tömködi.
ómió
@Emmersson71: Már megint a bolSSi bandádat hazudnád a Fideszre? A "különleges anyag", amiből "gyúrva vagy", predesztinál téged erre?
Lepényleső
...sőt a magyar választók 3/4 részének kötelessége hogy hülye legyen,
elhiggyék,hogy az egészük 1/4 része ortodox módra 2/3 résznek megfeleljen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.