Nem volt igaz, hogy a Belügyminisztérium vásárolta a szoftvert, Kósa így nem követett el bűncselekményt az „adat” nyilvánosságra hozásakor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Polteráj ismét hozta a formáját,

„Kósa így nem követett el bűncselekményt az ’adat’ nyilvánosságra hozásakor”

Ez a verdikt arra, hogy Tényi István, az egyik feljelentő, aki az ügyben még november elején tett feljelentést minősített adattal való visszaélés, valamint hivatali visszaélés bűntette miatt azt követően, hogy Kósa azt mondta az újságíróknak, hogy a Belügyminisztérium vette azt a szoftvert, amivel többek között újságírókat és a közéletben aktívan résztvevő embereket figyeltek meg.
Nos meg kell mondjam, hogy a beszámolók enyhém szólva is pontatlanok; azt állítják, hogy „Nem mondott igazat Kósa Lajos, amikor azt állította, hogy a Belügyminisztérium vásárolta a Pegasus-kémszoftvert”, pedig a lényeg aza az, hogy „az ügyészség hivatalosan tudja: a Belügyminisztérium nem vásárolt Pegasus néven semmilyen szoftvert. ”!!! =))
Azonban ennél is érdekesebb, hogy mivel nem volt igaz amit állított, így nem történt sem minősített adattal való visszaélés, sem pedig hivatali visszaélés bűntette!!!
Érdekes, hogy mikor Demeter képviselő asszony azt mondta, hogy Orbán Flóra katonai gépen utazott, Polték az összes fellebbezést kihasználták, mivel a tekintetes bíróságok egyik szinten sem találták: „minősített-adatokat kiszivárogtatónak”! =))
Béla333
Kósa Lajos és úgy a maffiatagok általánosságban nem tudnak igazat mondani.
Ahogy az a szerencsétlen hülye elkottyintotta:
„Még várunk arra, hogy a Fidesz-központ megmondja, hogy mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre”
444.hu/2021/11/14/a-legoszintebb-felszolalo-a-fidesz-kongresszuson-meg-varunk-arra-hogy-a-fidesz-kozpont-megmondja-hogy-mik-a-jo-valaszok-a-kellemetelen-kerdesekre

A tuszi, huti vitéznek már megmondták, hogy mit hazudjon...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.