A kormány két lábbal áll a valóság talaján, semmit sem zárok ki, de minden rosszat szeretnék elkerülni – mondta a miniszterelnök az ország lezárásáról.

Orbán nem akarja lezárni az országot

Fotó: Facebook

A zárás csak lassítás, a megoldás a harmadik oltást

– tette hozzá a miniszterelnök a Kossuth rádiónak péntek reggel adott és a 24.hu által idézett interjújában, majd arról beszélt, hogy ő nem mond le senkiről.

Forrás: 24.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Az oltás önmagában nem fogja megállitani , lassitani a járványt. Kellene hozzá- már a kezdetektől fogva a kiterjedt teszteléssel egybe kötött kontakt kutatás, és a fertőzöttek izolációja. És hordani azt a qrva maszkot.Aki oltás tagadó, azzal nincs mit kezdeni-de, ha megbetegszik, akkor karantén-és a környezetének IS!!!És szigorúan ellenőrizni és büntetni, mert úgy járkálnak, mint Pipes Pista a bálban. Ez közveszély okozás.Gyenge vagy orbán, hatalmad érdekében nem mered felvállalni a drasztikusabb fellépést- mert veszithetsz 5%-nyi szavazót, igy meg az ország veszit el több ezer embert.És ez mind a Te lelkeden szárad, a gyávaságod , és politikai számitásod miatt. Arról nem is beszélve- mert meg sem próbáljátok lassitani a járványt, az eü nem fogja birni- már most sem igen birja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
orbánnak politikai és egyszemélyi felelőssége a több tízezer magyar honfitárs elvesztése. Még csak látszat intézkedéseket sem tesz a fertőzés terjedésének megakadályozására és a halálozások csökkentésére!!?? az ilyen embereket szokták patkánynak nevezni??? Ez már lassan felér egy szándékos népirtással is!!??
Qqberci
Nem az országot kell lezárni, hanem a kolostormalacot bezárni!...
kissé felnőttem
MAJD A VÉGÉN MEGBESZÉLJÜK KI ÉS MIKOR KIT ÉS MEDDIG
Peller Anikó
Miért akarná lezárni? Hol van még a 600 000 ?
fergeteg
@Peller Anikó: Hülye bolsi picsa !
Akkor meg azért ajvékolnátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.