Ahogy arról korábban beszámoltunk, Lázár János élő facebookos lakossági fórumán osztott ki egy oltástagadó kommentelőt: "mindenkinek jogában áll hülyének lenni és jogában áll meghalni”.

Jakab keményen nekiment Lázárnak a "mindenkinek jogában áll hülyének lenni és meghalni” kijelentése miatt
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Jakab Péter közösségi oldalán idézte fel Lázár kijelentését, majd azzal folytatta:

Én meg azt mondom, mindenkinek jogában áll szabadon dönteni: akarja-e az oltást, vagy nem.

Úgy gondolja a választót nem minősíteni, hanem informálni és tájékoztatni kellene.

Hitelesen. Végül megadni neki a szabad választás lehetőségét. A felsoroltak közül egyik sem a Fidesz erőssége. Helyette köteleznek és lehülyéznek. Mindenkit, aki másként gondolkodik, mint ők.

Jakab azt is hangsúlyozta, hogy ő szeretne mindenkit meggyőzni az oltásról, de erre senkit nem kötelezne, ezt azzal indokolja, hogy úgy gondolja a szabad választás lehetősége mindenkinek jár.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rizikó
Jakab abban a helyzetben van, hogy bármit mond a kormány, az neki nem tetszik! Demagóg alak, aki gátlástalanul játszik mások életével.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A Lázár & Orbán enyelgés valódi háttérrel

bár az igazat megvallva Jankó tövig benyalása cím jobban leírta volna a helyzetet

Pontosabban maga a helyzet ennél sokkalta egyértelműbb, s az az igazság, hogy erre a tényre a tandem mutatott rá, pedig talán, sőt biztosan, nem voltak ilyetén szándékaik.
Lázár János pénteken a hódmezővásárhelyi Rádió7 vendége volt, s ennek során adta elő abbéli vélekedését, hogy: „Magyarországon nagyon nehéz fejlesztést elérni. Abban az országban, ahol a választópolgárok egy részének a kedvenc sportja az ulti, ami semmi másról nem szól, mint hogy akar egy ember valamit, és kettő arra szövetkezik, hogy megakadályozza a szándékának a megvalósításában a harmadikat. Azt gondolom, hogy ez mindent elmond az ország egy bizonyos részének a mentális állapotáról”.
A nagy ultis hírében álló Orbán Viktor miniszterelnök közel három évvel ezelőtt a Kossuth Rádióban lényegében ugyanezt a szöveget mondta el Nagy Katalin műsorvezetőnek. Csak ő a fejlesztés helyett kiemelkedő teljesítményre vonatkoztatta és a mindent elmond-ot többesszám első személyben.
No, de hagyjuk, a lényegre!
Ebben van valami jellemző. Nem mondom, hogy ebben az akadályozás dologban nincs semmi, azonban az ulti, na az nagyon ott van. Igencsak árulkodó, hogy ártunk és qurmányunk potentátjai ultiznak! Hogy nem bridge a kedvencük az evidens, mert ahhoz ész is kellene, de ennél is karakteresebb, hogy nem a tarokk! Egykor még volt – s a háború, az üldözések és a szocializmus nem számolta fel a nagyvárosival együtt – a vidéki értelmiségiek játéka volt! =))
ómió
Csak nem érintve érezte magát Parizer efftárs!?
Nessy
Drága Lázár NERtárs! Talán mielőtt lehülyézte az embereket, előbb el kellett volna kezdeni a regisztráció nélküli oltást! Sok embernek nincs sem digitális ismerete, sem internetje. Sokan használják a régi "buta telefonjukat". a A legtöbben háziorvosnál megkapták az első két oltásukat, és most lelkesen vették fel a harmadikat a legközelebbi oltóponton, regisztráció nélkül. Igaz, ott töltötték ki a nyilatkozatot, néha segítséggel, de megkapták az oltást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.