Az International IDEA Intézet jelentése szerint továbbra is egyre jobban romlik a demokrácia helyzete Magyarországon minden lényeges szempontból, kivéve egyet: pártok ugyanis még indulhatnak a választásokon. A demokratikus fejlődés szempontjából 2010-től egy elveszett évtizedről írtak.

(Forrás: szabadeuropa.hu, Eladott Ország által)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ide jutottunk. Szépen, apránként, tudatosan. Két Magyarország kellene, egyet meghagyni keletnek, egyet pedig európainak. Ez utóbbi köztársaság lenne, szabad, fejlődésében a mércét fokozatosan egyre feljebb állító. A másik mindaddig érdektelen, amíg a visszafejlődésben leli örömét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Nyírfa: Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!
sgl
@sgl: ez jó hír, baj van, hiába hazudják 70:30-ra áll a fidesz ellenzék arány!

A cselekemények arra utalnak: a fidesz érzi: bukhatnak, mindent megtesznek ellene de arra is felkészülnek ha a buknak az ne legyen sima.
Amit lehet ellopnak, eldugnak, hatósági vezéreket bebebtonoznak stb.
sgl
@nemkati: o)))))
ezt ismertem és szokott eszembe jutni, nagyon jópofa!
Nyírfa
@sgl: 12.27

Így is lehet. Én meg már csak ilyen vagyok.:)
Amikor új hozzászólások érkeznek egy hosszabb kommentfolyamhoz, és azt a maga teljességében átolvasom, néha a fejemhez kapok, hogy egy-egy válaszomban nem is azt kellett volna írni, és/vagy nem is úgy. De csak akkor térek vissza rá, ha a téma és a tartalom megkívánja.
Nyírfa
@nemkati: :)) Először fordítást akartam kérni, de csak kisilabizáltam! Rögtön eszembe jutott a szóképolvasás rövid gyakorlata, szerencsére felhagytak vele - úgy tudom.
Mert nem mindegy, hogy idd ki vagy vidd ki, amikor a vidd-ből éppen csak lehagytunk egy betűt. :)
nemkati
@Nyírfa: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen.
Ha a v betű hiányzik az elejéről, akkor annak annyi. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.