Youtube csatornáján több élő közvetítést is elindított Tomanovics Gergely csütörtök este, arról, hogy az általa írt algoritmus hogyan tölti ki tömegesen a Fidesz STOP Gyurcsány! STOP Márki-Zay! petícióját – írja a 444.hu.

A Fidesz petícióját több mint kétezerszer töltötte ki kamu adatokkal a Nerbot – Az egykori fideszes videós szerint "ez még a nemzeti konzultációénál is trágyább"
Fotó (illusztráció): Pixabay

A végén 2300 fölött járt már a kitöltött petíciók száma.

Nyáron a kormány konzultációs oldalára is ráállította már a Nerbotot, mivel azon még a legegyszerűbb védelem sem működött.

Most azt írta, a Fidesz petíciós oldala

„még a nemzeti konzultációénál is trágyább: nem csap a CAPTCHA-t nem sikerült beállítani még most sem, de ez már az e-mailcím valódiságát se ellenőrzi, úgyhogy teljesen komolytalan az egész, a Fidesz által közölt kitöltésszámot is ennyire vehetjük majd komolyan – a NERbot célja, hogy erre rávilágítson„.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@KisTehen: te is azzal nyomod? Különben ,hogy lehet ,hogy 24 órában itt lököd a süket szöveged? Mindenhez azonnal hozzászólsz, persze szigorúan a dagadt mellett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
na már látom magatokra szórjátok a voksokat? csak ne tegyetek bele sokkal tőbb cementet mert az kötöanyag aztán szitakötőkké váltok vagy, Her -endi porc elánná. bár mindegy is .
CsipkeRózsa
Ártatlan képükkel a képünkbe hazudják az eredményt (nem csak most, mindig).
134.bátor
@KisTehen: te is azzal nyomod? Különben ,hogy lehet ,hogy 24 órában itt lököd a süket szöveged? Mindenhez azonnal hozzászólsz, persze szigorúan a dagadt mellett.
namihami
""Hitelesség""---úgy fideszesen. Ahogy a többi is volt.
És mi mindent fognak még jövő tavaszig kitalálni és bevetni? 2014 és 2018 már bizonyított ugyan, csupán a Pintér-Polt tandem kissé félrenézett. Most, talán, nem kéne hagyni...
ómió
Minden Böszmefanná váló efftárs ilyen huszáros hazudozásba szokott kezdeni? Ez a "belépő"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.