Jöjjön el a vizsgálóbizottság elé, jöhet tőlem maszkban is - invitálta a Városháza-gate ügyében a főpolgármester a fővárosi vizsgálóbizottság elé az Anonymus-maszkos alakot, aki újabb hangfelvételt tett közzé. Karácsony Gergely kitért a felvételen emlegetett fővárosi ingatlanokra is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez egy kiváló levél: hülyét kell belőlük csinálni, tükröt tartani eléjük, hadd lássák magukat.
verőce21
Nem érdekes az, hogy 5,2 milliárdért akarták eladni a Városházát, 10%-os jutalékért...? pont annyi a jutalék amennyit Kariferi elégetett az Me. előválasztási kampányában?

Klasszikus idézete kell ide...: "Kell még mondanom valamit Ildikó?" Vagy inkább ideillik: "Börtön lesz ebből fiúk!"
Nessy
@verőce21:Annyiért, amennyi értékű lejárt tesztet semmisíttetett meg kormányunk pár napja! A "jutalék" már régen zsebre vágva!
verőce21
@Nessy: Minden egészségügyi cuccból rengeteg a lejárt, vagy kiselejtezett...! Honnan veszed ezt a "jutalék zsebre vágva? Láttad?

Amit én írok arról hangfelvétel van!
Nessy
@verőce21: Igazad van, nem láttam! Ezt már a beszerzéskor szokták elintézni, néha már előtte is! Régen is így működött.
A hangfelvételek megbízhatósága, valódisága manapság egyenlő a nullával. Mint ahogy sok esetben a fotóké is. Minden korrigálható, szétszedhető, és ismét másképp összerakható! Röviden: manipulálható! Egyébként sem túlzottan hiszek olyan embernek, aki maszk és névtelenség mögé bújik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.