Hónapok óta megy a találgatás, hogy miért áll rendőri felügyelet alatt az EMMI -miniszter otthona.

Életveszélyesen megfenyegették Kásler Miklóst és családját
Fotó: Facebook/Kásler Miklós

A Blikk most azt írja, Kásler ugyan nem nyilatkozott, de az EMMI a közleményében elismerte, hogy valóban életveszélyesen megfenyegették a minisztert és a családját, és azt is, hogy rendőri védelem alatt áll.

A lapnak nyilatkozott Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő, aki úgy tudja, megtiltotta a hatóság Kásler Miklósnak, hogy a fenyegetésével kapcsolatban akár egy szót is szóljon bárkinek.

Szerinte a rendőrség valós fenyegetés hatására döntött úgy, hogy a vezetőnek a Terrorelhárító Központ (TEK) szakemberei biztosítsák a legmagasabb fokú, 24 órás, állandó védelmet.

Tarjányi úgy véli, ahogy korábban Müller Cecíliát, úgy Kásler Miklóst is a járványügyi intézkedésekkel elégedetlen, sértett ember fenyegethette meg.

Forrás: blikk.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Aki megfenyegette,az baromira nincs képben. Az öreg csak egy biodíszlet a többi között. Egy A4-est a kezébe nyomnak időnként,amikor megengedik hogy nyilatkozzon.Aki azt képzeli,hogy ebben az országban szakemberek döntenek a járvánnyal kapcsolatban,azok nagyon el vannak tévedve. Itt sajnos minden szirszarról orbán dönt. Pl a maszkviselés.- a MOK már hónapok óta kéri az embereket a maszkviselésre,de ameddig a kormány,azaz orbán nem rendeli el,addig a többség nem fogja felvenni. Orbán folyton azt mondta,hogy Ausztria az ő laboratóriuma,azt csinálja,amit onnan elles. A gond az,hogy ott szuper egészségügy van,nálunk meg romokban. Egyáltalán.- az előző három hullámnál is folyton késve rendeltek el mindent. Az emberekkel ki akarták fizettetni 19 ezerért a teszteket, most pedig az 5 milliárd értékű teszteket többtízmillióért semmisítik meg,mert lejártak.Minden országban,ahol nem nyúlják le a pénzeket,ingyen tesztelték az embereket,nálunk pénzért. Aztán a lélegeztetőgép,és a vakcinabiznisz,ez mind a kormány,és a kormányközeliek nyerészkedése volt. Remélem,egyszer megfizetnek érte.Szóval,itt kásler a legártalmatlanabb lény.Neki egy baja van,hogy nem a gerincesek családjába tartozik,mert különben már rég lemondott volna.
sokanvagyunk
Sokan vannak rendőri felügyelet alatt, de még egyiknek se jutott eszébe ilyen ügyesen megindokolni a miértjét. :)
ómió
Biztos "túl aktív" valamelyik "demokrata"!
Klubtag
Ő meg életveszélyesen megfenyegette Magyarország lakosságát, amikor a diagnózis alapján nem a helyes gyógymódot, hanem a tízparancsolat betartását jelölte meg az egészség zálogaként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.