Hónapok óta megy a találgatás, hogy miért áll rendőri felügyelet alatt az EMMI -miniszter otthona.

Életveszélyesen megfenyegették Kásler Miklóst és családját
Fotó: Facebook/Kásler Miklós

A Blikk most azt írja, Kásler ugyan nem nyilatkozott, de az EMMI a közleményében elismerte, hogy valóban életveszélyesen megfenyegették a minisztert és a családját, és azt is, hogy rendőri védelem alatt áll.

A lapnak nyilatkozott Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő, aki úgy tudja, megtiltotta a hatóság Kásler Miklósnak, hogy a fenyegetésével kapcsolatban akár egy szót is szóljon bárkinek.

Szerinte a rendőrség valós fenyegetés hatására döntött úgy, hogy a vezetőnek a Terrorelhárító Központ (TEK) szakemberei biztosítsák a legmagasabb fokú, 24 órás, állandó védelmet.

Tarjányi úgy véli, ahogy korábban Müller Cecíliát, úgy Kásler Miklóst is a járványügyi intézkedésekkel elégedetlen, sértett ember fenyegethette meg.

Forrás: blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
NEM CSODÁLOM HA EGY TÖMEGGYILKOST MEGFENYEGETNEK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Aki megfenyegette,az baromira nincs képben. Az öreg csak egy biodíszlet a többi között. Egy A4-est a kezébe nyomnak időnként,amikor megengedik hogy nyilatkozzon.Aki azt képzeli,hogy ebben az országban szakemberek döntenek a járvánnyal kapcsolatban,azok nagyon el vannak tévedve. Itt sajnos minden szirszarról orbán dönt. Pl a maszkviselés.- a MOK már hónapok óta kéri az embereket a maszkviselésre,de ameddig a kormány,azaz orbán nem rendeli el,addig a többség nem fogja felvenni. Orbán folyton azt mondta,hogy Ausztria az ő laboratóriuma,azt csinálja,amit onnan elles. A gond az,hogy ott szuper egészségügy van,nálunk meg romokban. Egyáltalán.- az előző három hullámnál is folyton késve rendeltek el mindent. Az emberekkel ki akarták fizettetni 19 ezerért a teszteket, most pedig az 5 milliárd értékű teszteket többtízmillióért semmisítik meg,mert lejártak.Minden országban,ahol nem nyúlják le a pénzeket,ingyen tesztelték az embereket,nálunk pénzért. Aztán a lélegeztetőgép,és a vakcinabiznisz,ez mind a kormány,és a kormányközeliek nyerészkedése volt. Remélem,egyszer megfizetnek érte.Szóval,itt kásler a legártalmatlanabb lény.Neki egy baja van,hogy nem a gerincesek családjába tartozik,mert különben már rég lemondott volna.
sokanvagyunk
Sokan vannak rendőri felügyelet alatt, de még egyiknek se jutott eszébe ilyen ügyesen megindokolni a miértjét. :)
ómió
Biztos "túl aktív" valamelyik "demokrata"!
Klubtag
Ő meg életveszélyesen megfenyegette Magyarország lakosságát, amikor a diagnózis alapján nem a helyes gyógymódot, hanem a tízparancsolat betartását jelölte meg az egészség zálogaként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.