"Örömteli hangulatban" osztott szét néhány zsák krumplit Tiszagyulaházán Tiba István, a térség fideszes országgyűlési képviselője és Mikó Zoltán polgármester – írja a Debreceni Nap.

Fideszes krumpli érkezett Tiszagyulaházára, nagyon hálásak érte a helyiek

A fideszes politikus Facebook-posztjában azt állítja, "mindenki szívesen fogadja, ha az önkormányzat, még ha szerény mértékben is, de nem feledkezik el a településen élőkről."

"Nem az érték a fontos, hanem a gesztus! Nagyra értékeljük képviselő úr, polgármester úr!", mondta ma egy tiszagyulaházai lakos, miután átvette a csomagot

- idézte Tiba az egyik lakost.

Hadházy Ákos Facebook-oldalán reagált a kampányfotókra, mint írja, a fideszes képviselő “természetesen” nem saját zsebéből adakozik, hanem saját bevallása szerint a 85 ezer forinttal kifizetett szerencsétlen közmunkások által megtermelt pénzből vett krumplit osztja ki.

(Egész pontosan barterről van szó: a tiszagyulaházi közmunkások által termesztett virágért kapták cserébe a krumplit.)

Ha Tiba doktor igazán akarna tenni a mélyszegénységben élőkért, akkor több lehetősége lenne krumplis kampányfotók készítésénél. Pl:

- tehetne az ellen, hogy járásonként milliárdokat lopnak el a legszegényebbek felzárkóztatására szánt EU-s programokból

-tehetne a felnőttképzésre szánt sok tízmilliárd EU-s támogatás szétlopása ellen

- szólhatna a főnökének, hogy a rokkantnyugdíjak “felülvizsgálatával” hány embert löktek az addiginál is nagyobb nyomorba, hogy az otthonápolási díjak mennyire nevetségesen alacsonyak, hogy egy ilyen kis pici faluban, közel a nyugdíjhoz milyen nehéz munkát találni. Egyáltalán: szólhatna a Fideszben, hogy a királyi vár, a stadionok, kelebiai kínai vasút, saját zsebük megtömése stb helyett lehetne a szociális hálóra, emberek továbbképzésére, egészségére is költeni

- dörrent rá Hadházy Ákos a fideszes képviselőre.

Forrás: debreceninap.hu

Fotó: Facebook/Tiba István

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Hadházy dörrenése nagyon helytálló.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ne már, ha így tenne akkor nem lenne Fideszes! =))
nezelodo
Mi ez a slamposság, faültetés nem is volt, máshol a főispán telepít a falukba öt-hat fával erdőt, az összecsődített falusiak jelenlétébe!? Ja az már munka lenne, ezeknek az már nem megy...
justhpeter
Ez a fideSS-kdnp és a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe szintje.
jesz
Tiba idézett egy krumplival megajándékozott, hálás helyi lakost:..."Nem az érték a fontos, hanem a gesztus! "...

Nem a lófaszt nem fontos az érték...az a szerencsétlen ilyent nem momdhatott, ezt inkábbTiba alkotta...(örömében, mert megtalálta a falut.)

Még ilyen is van a cikkben:..."Mindenki szívesen fogadja, ha az önkormányzat, még ha szerény mértékben is, de nem feledkezik el a településen élőkről."...

Hát ez borzalom...azért van az önkormányzat, meg a polgármester, hogy ne feledkezzen meg a választóiról...még ha szerény mértékben is...hát ez a baj, eznanszerény mérték...valószínű ez a négyévenként egyszeri alkalom akar lenni...az év(ek) többi napján nem történik semmi?
magyar1
Hadházy dörrenése nagyon helytálló.
verőce21
Igazi keresztényi cselekedet volt!
Amikor élelmet és hitet adsz a rászorulóknak...!

Amikor Jézus a Galileai-tó partján járt, látta, hogy Simon és testvére, András - halászok lévén - épp hálót vetnek a vízbe. Jézus ezt mondta nekik: "Gyertek, kövessetek, és emberek halászává teszlek benneteket."" (Mk 1,16-17)
Libbantölő
Ti mit adtok a bírkáitoknak ballibant, tetves trógerek? Gumigolyót, gyúrcsányról képeket, makizay cédét? Halál rátok mocskok!
csak úgy....
fideszék címerállata a krumpli! oszd be hülye magyar 4 évre!
simmering73
@verőce21: 7:54 Ez nagyon zagyvára sikerült. Hogy jön össze a zsák krumpli az apostolok kiválasztásával. Nekik nem egy zsák krumplit adott Jézus, te szerencsétlen. Ő az apostolokat választotta ki, akik a követő lettek és hirdették az evangéliumot az egész világon.
csak úgy....
@simmering73: erre a gyerekre is érvényes,hogy bolod likbu bolond szél..
Pálinkás Pál
ebben az a szörnyű..hogy azok a tudatlan barmok, még komolyan is gondolják hogy milyen szép gesztus ez feléjük...és ezek szavazhatnak...
human
100 kg krumpli Józsi bácsinak, 100 millió zsebbe a fideszes képviselőnek. Ez egy elég jó üzlet akárhogy nézzük. Mármit a fideszes számára.
Nyírfa
Elég rossz a gyomrom. Hányjak? Ne hányjak?
Nessy
Nem tudom, ki hogy van vele, de egy kormány számára szegénységi bizonyítvány,hogy miközben állandóan a sikereiről szónokol, olyan nyomor van sok helyen az országban, hogy pár kiló krumpliért "kézcsókra" járulnak az emberek, és életüket, vérüket, szavazatukat, ajánlják a fidesznek!
ágimami
Háááááááááát, nem is tudom mit írjak??? KRUMPLI már megint???
Tiszta röhej már amit csinálnak, de úgy látszik még mindig hatásos!!GRATULA!!!.DDD
@Horizont: @Nyírfa:@human: Igazatok van!!!
ómió
Jé! A közmelósok maguknak termesztették? A Böszmemódi szerinti otthonülő "segílyvárás" helyett? És még csak nem is Parizer efftárs "küldeménye"? Na, ne má"! Akkor, ezért kell a Fideszre hazudni!
tothjani
Hát igen a 3 gyerekes, havi 800 ezret kereső családok kapnak 1,6 milliót, a 200 ezret keresők pedig 1 zsák krumplit.
kissé felnőttem
és kiderül ennek semmi köze a politikához. csupán belső felesleg és árucsere Kőkorszak óta müködik ,mikortól is megjelentek az első eszközök,Akik dolgozni is tudnak meg akarnak és nem a politika kavar szelet ott vihar sincs.
Eladott Ország
Az mindennél jobban minősít egy kormányzatot, hogy a bébiételt osztogatni kell ebben a kurva országban, és még dicsekszenek is ezzel ezek a gazemberek. Véletlenül mindegyik narancssárgába öltözött, dikmá..
uploads.disquscdn.com/images/a64e170910b7c70fa379a16fde93f8d3d1a5c5d1a4aacdb69f55017586fc602a.png?w=800&h=491
Hát , a macskámnak se adnám azt a bébiételt, amit ez osztogat. Valószínűleg régen lejárt a szavatossága, vagy valami hiba van vele. Olyat ezek nem osztanak, ami jó. Meg hát, a franc akarna egy Hitlerbajszos Szűzmárja kulcstartós izétől bármit is, bébiételt meg pláne! Annak a Szűz Máriának is akkora bajusza van mint Varga Juditnak?
uploads.disquscdn.com/images/a21d317622ad3961138ab81c063b840f6cab0d9e469218a4af10423d16fc06ae.png?w=800&h=1071
solidedge
Mostanában jelenik meg Orbán Viktor új könyve a "Krumplin vett királyság”.
Giovanni Alba
@solidedge: ma, 13:32
Majd a másik sikerkönyvvel együtt: "Pálinkán vett kapitány, Szanyi Tibor élete"
Giovanni Alba
Ezek után van még valakinek kedve és bátorsága Jakab Pétert nevezni "krumplivitéznek"?
Ami jó a köznépnek, legyen jó a vezérnek is! A hős parlamenti legionárusok milyen elszántsággal védték a nagyurat a krumplinak még a látványától is.
nejlontacskó
Elég szégyen a kormányra nézve, hogy pár kiló krumplival le lehet kenyerezni bárkit is. Ha csak, nem pont ez a cél.
namihami
Krumpliszsófi, Krumplispisti.
És ezek csak azok a főhülyék, akik a habot is verték az osztogatásnál.
verőce21
@simmering73: (08:54) Te nem érted az üzenetet..., ne halásszatok, legyetek a követőim és hírvivőim, Én ellátlak benneteket...!

"élelmet és hitet, (célt) ad..."
ómió
@Eladott Ország: Mi történt, bolsiék fajkreténje!? Csak nem magatokra ismertél? És a "segíjről", vagy Parizer efftársadról, netán a hazudozásról? Esetleg "egyetemlegesen"?
bence
Ez itt a legnagyobb probléma , ez a sok krumplizabáló , megvezetett hülye !
evacica
Szomorú, hogy M.o.a fidesszes 133 bátor ember csak ennyire becsüli az egyszerü magyar embert! Pár kiló krumplival veszik meg a szavazatukat! Szomorú és megalázó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.