Ahogy korábban mi is megírtuk, egy kiszivárgott hangfelvételen hallható, ahogy a házelnök arról beszél a titkosszolgálati vezetőknek, hogy az ellenzék olyan „nemzetbiztonsági kockázat”, amely Magyarországot „fenyegeti”.

Kövér lemondását követeli az egységes ellenzék a kiszivárgott hangfelvétel miatt – " Kövér László több millió, az Orbán-rezsimmel szemben álló magyar polgár ellen is uszít"

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Egységesen lemondásra szólította fel az ellenzék Kövér Lászlót, amiért a házelnök arról beszélt tavaly egy zárt rendezvényen titkosszolgálati vezetőknek, hogy a magyar ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt, és közölte, hogy számít ennek kezelésében a szolgálatok munkájára.

Megdöbbentő és elfogadhatatlan, hogy az Országgyűlés és a Fidesz választmányi elnöke a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt a törvényes rend, a szolgálatok alkotmányos kötelességének megszegésére buzdít, amikor a legsúlyosabb nemzetbiztonsági veszélyként azonosítja az ellenzéket, tőlük várva annak „elhárítását”. Kövér szavai a Pegasus-gate közvetett bizonyítékát is jelenthetik, amikor a magyar állam által megvásárolt, terror- és bűncselekmények elhárítására kifejlesztett izraeli kémszoftvert az ellenzéki tér szereplőinek – politikusok, újságírók, médiatulajdonosok, civilek, aktivisták – megfigyelésére használta fel. Legyen világos: beszédével Kövér László több millió, az Orbán-rezsimmel szemben álló magyar polgár ellen is uszít.

- közölte egységesen a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, az MMM és a Jobbik.

Szerintük az elmúlt 30 év legmocskosabb hazai botránya, a Pegasus-gate eddig nyilvánosságra került ténysorai alapján Orbán Viktor és kormánya méltatlan Magyarország polgárainak képviseletére, ahogyan Kövér Lászlónak sincs helye a magyar közéletben.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Koteles kover elvtars egyszer mar felszolitotta az ellenzeket, hogy ha nem tettszik nekik a rendszer, akkor menjenek le a pincebe, fogjanak egy eros kotelet es akasszak fel magukat.
Most ismet hozza a formajat ez az eszelos naci allat, de most a rendvedelmi eroket szolitja fel, hogy "hatastalanitsak" az ellenzeket, es az ellenzeki szavazokat.
2012-ben kover mondatai a fideSS bukasat hoztak, remelem 2022-ben is hasonlo lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Málna: Nekem pedig olyba tűnik itt csak neked vannak szóvég értési problémáid.
Vissza kellene menned a második osztályba ahol ezt tanítják.
Málna
@Yoda69: Erről beszélek. Olyan szinten nem érted a dolgokat, hogy fel sem ismered a problémát.
Yoda69
@Málna: Hat baker, le se tagadhatnad hogy mély fideSSes vagy. Terelsz, mellebeszelsz. Szerintem jelentezz a fideSS partszekhaznal, jo fideSSnyik allamtitkar lenne beloled, meg van kevesebb mint fel eved. Hatha?
Málna
@Yoda69: Dehogy beszélek mellé. Végig erről a problémáról beszélek, hogy nem értitek, amit olvastok. Hol beszéltem másról?
Yoda69
@Málna: Nem veszed észre hogy szembe mész a forgalommal az autópályán, es azt kiabálod: ennyi barmot, mind szembe megy a forgalommal.
Málna
@Yoda69: Ez a közeg nem mérvadó, az itt kommentelők 90%-ának komoly szövegértési nehézségei vannak.Nagy hiba ezt venni alapul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.