Ahogy korábban mi is megírtuk, egy kiszivárgott hangfelvételen hallható, ahogy a házelnök arról beszél a titkosszolgálati vezetőknek, hogy az ellenzék olyan „nemzetbiztonsági kockázat”, amely Magyarországot „fenyegeti”.

Kövér lemondását követeli az egységes ellenzék a kiszivárgott hangfelvétel miatt – " Kövér László több millió, az Orbán-rezsimmel szemben álló magyar polgár ellen is uszít"

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Egységesen lemondásra szólította fel az ellenzék Kövér Lászlót, amiért a házelnök arról beszélt tavaly egy zárt rendezvényen titkosszolgálati vezetőknek, hogy a magyar ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt, és közölte, hogy számít ennek kezelésében a szolgálatok munkájára.

Megdöbbentő és elfogadhatatlan, hogy az Országgyűlés és a Fidesz választmányi elnöke a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt a törvényes rend, a szolgálatok alkotmányos kötelességének megszegésére buzdít, amikor a legsúlyosabb nemzetbiztonsági veszélyként azonosítja az ellenzéket, tőlük várva annak „elhárítását”. Kövér szavai a Pegasus-gate közvetett bizonyítékát is jelenthetik, amikor a magyar állam által megvásárolt, terror- és bűncselekmények elhárítására kifejlesztett izraeli kémszoftvert az ellenzéki tér szereplőinek – politikusok, újságírók, médiatulajdonosok, civilek, aktivisták – megfigyelésére használta fel. Legyen világos: beszédével Kövér László több millió, az Orbán-rezsimmel szemben álló magyar polgár ellen is uszít.

- közölte egységesen a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, az MMM és a Jobbik.

Szerintük az elmúlt 30 év legmocskosabb hazai botránya, a Pegasus-gate eddig nyilvánosságra került ténysorai alapján Orbán Viktor és kormánya méltatlan Magyarország polgárainak képviseletére, ahogyan Kövér Lászlónak sincs helye a magyar közéletben.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Koteles kover elvtars egyszer mar felszolitotta az ellenzeket, hogy ha nem tettszik nekik a rendszer, akkor menjenek le a pincebe, fogjanak egy eros kotelet es akasszak fel magukat.
Most ismet hozza a formajat ez az eszelos naci allat, de most a rendvedelmi eroket szolitja fel, hogy "hatastalanitsak" az ellenzeket, es az ellenzeki szavazokat.
2012-ben kover mondatai a fideSS bukasat hoztak, remelem 2022-ben is hasonlo lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Koteles kover elvtars egyszer mar felszolitotta az ellenzeket, hogy ha nem tettszik nekik a rendszer, akkor menjenek le a pincebe, fogjanak egy eros kotelet es akasszak fel magukat.
Most ismet hozza a formajat ez az eszelos naci allat, de most a rendvedelmi eroket szolitja fel, hogy "hatastalanitsak" az ellenzeket, es az ellenzeki szavazokat.
2012-ben kover mondatai a fideSS bukasat hoztak, remelem 2022-ben is hasonlo lesz.
Toller Béla
Egy ilyen ember nem lehet országgyülési elnök ! Semmilyen politikai tisztséget nem viselhetne semmilyen demokratikus államban !
Toller Béla
Hol vannak az öszödi beszédben az ellenzékkel foglalkozó részek ? ÉS mekkora segget tetszettek keríteni annak ! Ezzel most mi legyen ? Nézzük el talán ?
justhpeter
Ne tegyünk úgy mintha 12 éve nem tudnánk, hogy az ország vezetését egy jellem- és erkölcstelen, moslék konda bitorolja. Ahogy azt is tudjuk 12 éve, hogy ennek nem lehet jó vége. Változás csak akkor lesz, amikor már a többségnek nem lesz vesztenivalója, igaz a kondának akkor sem lesz jó vége.
csak úgy....
a lemondás után pedíg, az uszításér börtön jár!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: én inkább a román megoldásra szavaznék...
jesz
egyre jobban kedvelem az egységes ellenzéket...mert megnevettetnek. Ahhoz nagyon értenek.

Méghogy Kövér monnyon le? Hát ez jó...ez még kormányváltás után is ott fog ülni, és kapaszkodni fog a pulpitusba, hiába rángatja az őrség, hogy elvigye. De az is lehet, hogy addigra a két lába megkötött betonnal teli vödörben lesz. Elmozdíthatatlan...

Hahaha...méghogy monnyon le...szigorúan fel van szólítva...egységesen, méghozzá...Kövérnek is lesz egy kacagós hétvégéje.
Nessy
@jesz: Szerinted per pillanat mit lehet vele tenni: Lelőni nem érdemes, mert többet kapna érte az illető, mint egy rendes családirtásért! Agyoncsapni nem lehet, max. fejbe .
kissé felnőttem
na látod nem csak a gyógyszered gurult el lassan te is,keress egy kerekes széket azt egy kézzel is tekergetheted lakást biztositanak hozzá ha nem is akadálymenteset. 2006 ba ezt csináltátok ti is na a kölcsönt kezdik ám törleszteni
Eladott Ország
"Ami a pártállami rendszerekkel való hasonlóságot illeti, annyival rosszabb a helyzet, hogy most még arról sincs szó, hogy megszállás alatt lenne az ország, és idegen hatalmak bakancsai taposnák a magyar anyaföldet. Ennek ellenére az egész államapparátus a Kövér-Orbán-rezsimet szolgálja, és ugyan nem tépkedik le senkinek a körmeit, nem gyújtják rá senkire a házát, nem börtönzik be tömegesen és nem semmisítik meg fizikailag a rendszer ellenségeit, de nem is kell. Bőven elég, hogy megfélemlítik, boszorkány üldözik, függőségben tartják, lehallgatják, megfigyelik, zsarolják, megszégyenítik, lejáratják, kivéreztetik, a vállalkozásaik eltulajdonításával fenyegetik, majd egzisztenciálisan tönkreteszik azokat, akik útjában állnak Kövér és bandája hatalomban maradásának. Politikusok, civilek, civil szervezetek, újságírók, médiaorgánumok, önkormányzatok mind-mind sorra kerülnek. Ott, ahol az ellenzéket, vagyis az ellenzékre szavazó országrészt, vagyis a nemzetből kitaszított nemzetrészt egy közjogi méltóság nemzetbiztonsági veszélyként tart számon, ott nem kérdés, hogy mindenki sorra kerül."
Eladott Ország
Kérem, hogy engem is hallgassanak le, mert akkor közvetlenül eljut az üzenetem: a kurva anyátokat! Akár hogy is nézzük, ez nép elleni uszítás, ami még az ő alaptákolmányukban is bűncselekmény. 2-2,5 millió embert uszítanak a 6-7 millióra. Ebben benne van az összes ellenzéki képviselő, mindenki aki segíti az ellenzéket, de benne van Soros, az összes Uniós, nem szélsőjobbos alkalmazott, minden európai ország vezetése még az USA is, egyes egyházak, főleg Iványiék, és az összes civil szervezet is, amelyiket nem ők dédelgetik. Mikor jön meg végre annak a kb. 2 milliónak az esze, akiknek ennyire tetszik orbán uralkodása. Mert a maradék 500 ezer kisebb, nagyobb mértékbe belőle él, azoknak nem fog megjönni az eszük.
csipetke
@Nessy: 15:51 Lehetne neki gombát szedni,és ha nem akarja megennl,akkor még mindig ott a koponyaalapi törés...:)
namihami
""Monnyonle""?
Hiszen ismerjük már, tudjuk, hogy szellemileg képtelen felfogni a szavai értelmét. Ezokból nem is érti a felháborodás okát. Ha valaki mégis meri/merné neki elmagyarázni, hogy mit is mondott, akkor pedig az erkölcsi hijátusa akadályozza meg a helyes döntésben.
Egyetlen cél motiválja, a (szerintem) látens homoszexualitás, amit imádottja, Orbánviki iránt táplál.
Ezért ő a ""kövérlaci"".
tudode
Prózai!

Jogos az egységes ellenzék elvárása, hogy a házmester lemondását követeli, mivel emlékszünk még amikor Mészáros elődjével Simicskával összeveszett az egyeduralkodó -- többek között -- az O1G-n kívül az is elhangzott, hogy
.
------Simicska: Orbán jelentett rólam!
www.blikk.hu/aktualis/politika/simicska-orban-jelentett-rolam/zr9h7q0
---------------
.
Aztán kutakodtak az illetékesek, és az is napvilágot látott, amelyet nem cáfolt senki
.
----- Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
---------------------
.
Feltűnő az az ügynökaktákkal kapcsolatban, hogy
.
------ Jubileum: huszadik alkalommal állt ki a kommunista ügynökök mellett a Fidesz
alfahir.hu/2019/11/19/parlament_keresztes_laszlo_lorant_lmp_fidesz_ugynokaktak_jobbik_szilagyi_gyorgy
------------------------
.
Akiknek vaj van a fején ne menjen a napra!
Málna
@Yoda69: "Koteles kover elvtars egyszer mar felszolitotta az ellenzeket, hogy ha nem tettszik nekik a rendszer, akkor menjenek le a pincebe, fogjanak egy eros kotelet es akasszak fel magukat."
Soha nem mondott ilyet. Elképesztő, hogy a legegyszerűbb mondatokat sem tudjátok értelmezni.
Béla333
A házmester szarik a törvényre, szarik erkölcsre, országra, igazságra.
Nekik csak a büntetés nélküli lopás az ami fontos, ezért odadobnák az egész országot is.
Undorító, aljas, kártékony, hazaáruló mocskos maffia!
Sámannus
Kövérnek belefúródott a feje az oroszok seggébe.
Béla333
A titkosszolgálatok vezetői remélem tudják mit tesznek, tettek Kövér felszólítása után! Ugyanis az soha nem vált be, ha valaki arra hivatkozik a bíróság előtt, hogy bűncselekményt felszólításra követett el.
A maffia bukása sok rendőri, titkosszolgálati vezetőt is magával ránthat le a mélybe...
csak úgy....
@Rizikó: csodálkozok az egyedi és különleges értelmeden! :)
Eladott Ország
@jesz: tegnap, 15:40 ☻ Kövér a nácikhoz hasonlította az Uniót...
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/124572182_1635437039997807_3851959747599628762_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=EEPQ4JofF0YAX_hQ57V&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=f78f24cc2ad6ca89201f169dab6eccfe&oe=61C7AE9B
Kövér: Utálom a komcsikat, igaz apámat kitüntették, mert részt vett '56 leverésében és én is tagja voltam az MSZMP-nek... hogy nem sül le a bőr a pofájukról, mind rohadt , az ő pénzükön tanultak. RABOLNI ÉS HAZÁT ÁRULNI. AZ ÖSSZES NARANCSOS KÖCSÖG. Ti százszor rosszabbak vagytok! Tolvaj maffia banda!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/51814911_347091879473840_9178705197315129344_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qFsx6GEvhtEAX_kSlO3&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=1dbde8cf2165adf180674d7f0e9a61a0&oe=61C722F2
ómió
Szólj igazat és mondj le!? Ez az új efftársi jelszó?
Yoda69
@Málna: Nem akarok veled ovodas szintu vitaba menni, hogy mondta-e vagy sem. Dokumentalva van mit mondott, es ebbe bukott bele a fideSS 2002-ben.
Jovore az is hozza fog jarulni a fideSS bukasahoz, hogy a Koteles Elvtars most az ellenzeket nevezte a legnagyobb nemzetbiztonsagi kockazatnak. Tobb mint 5 millio embert!
Ez meg rosszabb, mint amikor tomeges ongyilkossagra buzditotta azokat akik nem szivelik a naci fideSSt.
nezelodo
Nincs új a nap alatt, nagyon beleivódott a Kövérbe a kádári "alapigazság, hogy aki nincs velünk az ellenünk van", Nem kell csodálkozni, jól elvolt, és jól jövedelmezett ezen vezérgondolat alkalmazása a familiának.1919 óta, és most újra hitvallást tett, úgy látszik helyzet van megint. Ha így romlik az állapota, lehet, hogy megint látjuk a sötétben bujkáló ellenforradalmárokat, akik ellen oly sikeresen küzdöttek a kedves szülei is!?
Málna
@Yoda69: Nem is kell ezen vitázni, csupán megdöbbenésemet fejeztem ki, hogy mennyire nem értitek, amit olvastok. Te például feltűnően sokszor. Ennyi.
reanimator
@Málna: tisztázzunk valamit: Te tényleg nő vagy?
Nehazuggy, b@szd meg!

Ha kimondod, hogy nő vagy, de mégsem vagy nő, akkor... lefejellek (sajnálom, jobb nem jutott az eszembe)
Málna
@reanimator: Nem mindegy? Úgysem tudod meg, azt mondok, amit akarok.
Van már pár beteges rajongóm itt, és most te is?:-)
Aki Én
@Málna: Nem mindegy mit mondott Kövér anno?
Amit most mondott és ahol mondata, az vérlázító egy demokráciában.
reanimator
@Málna: És beköszöntött a málnák kora...

Nő vagy? Igen vagy nem?
Ez egy tök egyszerű kérdés, amire nem tudtál tök egyszerűen válaszolni.
Megint terelsz, megint semmitmondó vagy.

Újra felteszem a kérdést: Te férfi vagy, vagy nő?
reanimator
@Málna: Ne felejtsd, ha a nemedben is hazudsz, akkor miben nem?
Málna
@Aki Én: Hogy lenne már mindegy? Sokan úgy szavaznak és okoskodnak, hogy azt sem értik, ki mit mond. Ez a mostani is tökéletes példa. Rossz nézni, ahogy hagyjátok magatokat félrevezetni.
Málna
@reanimator: Nem értelek. Már mondtad, hogy egy 150 kilós férfi vagyok. Akkor miért kérdezed?
csipetke
Kövér már régen nem százas. Ez a sokmilliós parlamenti büntetésekből is lejön. Remélem Strassbourgban újra kövér ellen döntenek,volt már rá példa. A hatalom,vagy ki tudja mi miatt kövér el van magától szállva,és azt hiszi,hogy neki mindent IS lehet. Aztán egyszer majdcsak rájön,hogy nem
Aki Én
@Málna: Így vagy te a fidesszel. Naponta bizonyítod, hogy mennyire nem érted.
reanimator
@Málna: ma, 08:24

Akkor ezt megbeszéltük. Te egy 150 kilós férfi vagy. Ezentúl így beszélj a nők jogairól!

Még utoljára nőként gondolva rád, ezt küldeném: propeller.hu/itthon/3742302-kover-lemondasat-koveteli-egyseges-ellenzek-kiszivargott-hangfelvetel-miatt?all#c3213078

"You know I need it to ride in your car
I know it's dangerous, you're going too far
I'm always with you wherever you go"
reanimator
Málna, te talpig szőrős 150 kilós férfiállat, szeretnél beszélgetni velem az emberiség jövőjéről - hogy mit hagytunk magunk mögött és merre haladunk tovább előre?
Málna, te tudod, hogy merre van az előre?
Yoda69
@Málna: Nekem pedig olyba tűnik itt csak neked vannak szóvég értési problémáid.
Vissza kellene menned a második osztályba ahol ezt tanítják.
Málna
@Yoda69: Erről beszélek. Olyan szinten nem érted a dolgokat, hogy fel sem ismered a problémát.
Yoda69
@Málna: Hat baker, le se tagadhatnad hogy mély fideSSes vagy. Terelsz, mellebeszelsz. Szerintem jelentezz a fideSS partszekhaznal, jo fideSSnyik allamtitkar lenne beloled, meg van kevesebb mint fel eved. Hatha?
Málna
@Yoda69: Dehogy beszélek mellé. Végig erről a problémáról beszélek, hogy nem értitek, amit olvastok. Hol beszéltem másról?
Yoda69
@Málna: Nem veszed észre hogy szembe mész a forgalommal az autópályán, es azt kiabálod: ennyi barmot, mind szembe megy a forgalommal.
Málna
@Yoda69: Ez a közeg nem mérvadó, az itt kommentelők 90%-ának komoly szövegértési nehézségei vannak.Nagy hiba ezt venni alapul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.