Óráról órára érkeznek a fejlemények.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Azt hiszem reanimator nagyon rátapintott a lényegre veled kapcsolatosan, még ha durva is volt kissé. Nejem tesztje megint pozitív lett, fáradt pont mint tavaly, emelkedett olykor a vérnyomása (mindig 110 körüli neki amúgy, most meg van hogy 150) íz, szaglás nincs, és csak a 3 oltásnak köszönheti ha megint szépen felépül otthon. A kibaszott oltatlanok megfertőznek mindenkit, még az oltottakat is, mivel a mutálódott vírust lehelik az emberek képébe, ami ellen nem véd maximálisan az eddigi 3 oltás, és mivel megszűnt a házi karantén (piros cetli, rendőri ellenőrzés), minden kibaszott oltatlan covidos járhat kelhet szabadon, megfertőzve mindenkit körülöttük. A tünetmentes oltatlan is lehet covidos, és ők a fő terjesztők, és Orbán semmit nem tesz, mert jönnek a választások. Nagyon remélem, hogy amennyiben jövőre nyer, ott tesz keresztbe minden oltatlannak ahol csak tud! Tudom, az oltott is tud fertőzni, de nincs mutáció, és messze nem lehel ki akkora mennyiségű vírust mint egy oltatlan. Nem fogjátok fel, hogy emberek életével szórakoztok, mert mind tanulatlan sötét emberek vagytok, mint az ilyen Gődény, Fórizs, Tamasi, Pócs féle szörnyetegek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Mese habbal az internet túlsó végéről, ahol senki se lát, ezt te is tudod. Pár perc és mindenkinek visszaírsz, befejezhetnéd a másik hülyítését ezzel.
Mondod, nem lesz kötelező az oltás. Na most ha mindent a védettségi igazoláshoz kötnek majd, az lényegében egy kötelező oltásnak fog megfelelni. Kapizs? Amennyiben meg te oltás nélkül szerzed be, akkor egy aljas csaló vagy, aki továbbra is veszélyt jelent a becsületes oltott emberekre.
Pálinkás Pál
@division: te majom, fingod nincs a való életről...mit,hogyan lehet okosba megcsinálni...ha a miniszterelnököd, a koszos féreg szerezhet vakcinát úgy hogy " figyelni kell ,hol esik le a teherautóról " akkor ne izgasson hogy én hogy szerzek dolgokat...a csúti féreg csak pár százezer öregembert sodort veszélybe a mao könnyével...és a net nem felejt, te is kampányoltál a kínai szar mellett..úgyhogy jobb ha pofád befogod...a sino erőltetése miatt minima sitten a helyetek..
division
@Pálinkás Pál: A vírus elején lényegében abba kapaszkodott mindenki amibe lehetett, Sino vagy nem Sino, nem ez volt a lényeg. A másik meg az, hogy a Sino ajánlása nem a krónikus betegeknek meg a 70 év felettieknek volt, a fiatalabb, betegségekkel nem küszködő emberek számára a mai napig veszélytelen és jó is. Sajnos a politikai haszonszerzés rontotta el az egészet, de ehhez nekünk mi közünk is van? Amúgy meg ez az alpári stílus, agresszió amit képviselsz születési adottság, vagy ezért több pénz jár? Az meg sosem volt indok, hogy ha a másik is csal, akkor nekem is lehet, lényegében ezért is csal a fél ország, plusz itt még veszélybe is sodorsz embereket.
Pálinkás Pál
@division: fiatalabb,betegséggel nem küzdő embernek nincs szüksége vakcinára...
division
@Pálinkás Pál: Éppen most van rá sajnos közeli ellenpélda, a nejem. Ki tudja anélkül nem e az intenzíven kötött volna ki. Ráadásul egy úgymond egészséges fiatal fogékonyságát sem ismerjük, nem tudjuk milyen genetikával bír, hogyan reagál a szervezete.
Pálinkás Pál
nos..mi kell még neked... a nejed 3 pfizer után favipavirt szed..és te még hiszel a vakcinákban... lehet ha nem "mérgezed " meg az oltásokkal ,semmi baja nem lenne..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.