Néhány hónapja már megmondtam, megírtam, hogy apokaliptikus pornókampány jön.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Lehet, hogy azért road show-zik mindenfele, mert tisztes jövedelmet biztosító elfoglaltsága nincs, még az sem érdekli, hogy sok-sok ember emlékszik a viselt dolgaira a Jobbik élén, vagy Orbán árnyékában, mint zavarosban halászó követője, vagy mint sikertelen Simicska-baka.
reanimator
Nem bírom ezt az embert sok minden miatt (hadd ne soroljam), de ez a véleménycikk teljesen rendben van.
Persze megoldást nem kínál, mert nem tud, csak kibickedik (pl ezért sem bírom).
Magyarország felszabadítására a megoldást Jakab kínálta eddig is az ellenzékkel összefogva és ezután is ő fogja velük együtt, és nem Vona!

Pár dolgot azért hozzátennék a mocskos Fidesz képmutatásához. Nem, nem azt, hogy az ő soraikban sokkal, de sokkal több erkölcsi hulladék van, mint az ellenzéki oldalon, és amit Jakabra akarnak ráhúzni, annál sokkal, de sokkal nagyobb mocsokra képes gazemberek (Mocskos Fidesz! Mocskos Fidesz!), hanem azt, hogy amíg Jakabot zaklatját aljas módon (valamiért sohasem tetten érhető a jobboldali újságírók morális fölénye - nem véletlenül) , addig Gattyán erkölcsi mércéjével semmi bajuk.
Sőt, ha ez az emberiég egyik hulladéka, aki pornóból gazdagodott meg, tényleg pártot alapítana és elindulna a választásokon, érdekes módon a Fidesznek és propagandamédiának semmi baja nem lenne vele. Még a Pesti Tv-n is éltetnék és ódákat zengenének róla, hogy mennyivel kiemelkedőbb személyiség az ellenzék összes többi politikusa közül.
Persze a szektás Orbán fan fehér, keresztény, hetero (értsd, fasiszta: nepszava.us/a-feher-kereszteny-hetero-nem-azt-jelenti-hogy-valaki-feher-kereszteny-es-hetero-hanem-azt-hogy-fasiszta/ ) fideszesek ebben sem látnak semmi problémát.

Pusztító segghülye fideszes Orbán fan: www.youtube.com/watch?v=hWI5-kN_5Yw
csak úgy....
gabi,jobb ha kussolsz, te csak egy okoskodó kaméleon..
kissé felnőttem
nagy mellénnyel szinte nem magyarosan, inkább kanászosan mentél a parlamentbe tüntetőleg és megfutamodtál akkor kisztitkár elvtárs hallgass mert "gyáva népnek nincs " ÉS vedd észre vagytok páran.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.