Meglehetősen sok találgatás pattant ki Gattyán György politikai bejelentkezése nyomán. Valóban, eléggé érthetetlen, vajon mit is akar az egyik leggazdagabb honfitársunk, mármint azon túl, hogy az általa legnagyobb vállalkozásnak nevezett digitalizációval megváltani Magyarországot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A pornópápa megbízásából, Deutsch Tamás beléptetőrendszerek és a digitális jólét szakértője, majd időről időre elmeséli, mennyire hasítunk, közben az egyre szegényebb szülők viszik továbbra is az iskolába a táblát, krétát, szivacsot, vécépapírt, ablakdeszkát. Miután éppen az egy- és kétgyermekes családok szegénységi mutatói a legdrámaibbak, sokan ezután sem fognak tudni digitális eszközökhöz jutni, a szegényebb településeken élők végletesen leszakadnak a tehetősebb településektől. Ha nincs szerencsénk, Mészáros Lőrinc számítógép-forgalmazásba kezd, Tiborcz István tankönyvet ír hozzá (természetesen ezek bekerülnek a kötelező tananyagba), Rogán Antal időnként helikopterről ellenőrzi, hogy áll a digitális fejlődés, Lázár tájékoztatja a sajtót, Orbán boldogan elhenceg vele, közben az ország visszacsúszik a középkorba. Nem baj, Mészáros uram birtokán amúgy is vasvilla kell a trágyázáshoz, abból meg még nincs digitális."
Eladott Ország
"Ha Gattyánnak véletlenül komoly politikai céljai vannak, akkor ez így tökéletesen nonszensznek tűnik, de mondhatnám, hogy egyenesen bűnös dilettantizmus. A lényeg, hogy akár saját felindulásból csinálja, akár a NER nyújtotta be neki a számlát, a végén úgyis a NER és Orbán malmára hajtja a vizet. Akinek csont nélkül lement a torkán az elmúlt közel tizenkét év, de most a korára fogja, hogy az elmúlt félévben hirtelen felkeltette az érdeklődését a magyar politika; aki nem az elmúlt évtizedben bármikor jött rá arra, hogy micsoda tarthatatlan állapotok uralkodnak ebben az országban, hanem pont akkor, amikor először néz ki úgy, hogy az orbánista önkényuralom akár eltaknyolhat a választáson, az alighanem semmivel sem több, mint egy szélhámos."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.