A házelnök beszélt az új német kormányprogramról, demokráciáról, a melegként ábrázolt Mikulásról és a média kereszténygyalázásáról is.

Kövér László Bayernek: ez a legocsmányabb kereszténygyalázásFotó: Hír TV

Kövér László a Hír Tv Bayer show című műsorában jelent meg. A Fidesz két alapítótagja a beszélgetést azzal kezdte, hogy egyetértett: a világ egyre gyorsabban rohan a vesztébe.

Bayer Zsolt felvetette, hogy a Fideszt akkor is megalapították volna-e, ha már akkor tudják, hogy 2021-ben a szabadságot majd az jelenti, hogy a norvég posta reklámjábanhomoszexuálisnak állítják be a Mikulást – szúrta ki a 24.hu. Erre a házelnök azt felelte, első felindulásukban valószínűleg azt mondták volna: 

„akkor csinálja, akinek két mamája van, de ez ma már nem annyira mellbevágó, mint akkoriban lett volna.”

De végül arra jutott, hogy mindenképp megalapították volna a Fideszt, már csak azért is, hogy próbáljanak ellenállni a gonosznak.

Kövér László szerint az elhíresült norvég reklám kiváltja a katolikus egyház és minden jóérzésű keresztyén tiltakozását is, hiszen meggyalázták Szent Miklós emlékét. Szerinte

„ez a legocsmányabb kereszténygyalázás ami az utóbbi években persze már megszokottá válik, de ha úgy viselkedünk, mintha ez a mindennapok része lehetne, akkor persze az is lesz előbb-utóbb.”

Újabb témára áttérve Kövér elmondta: az internet valami, amit az ördög a destruktív, pusztító erők kezébe adott és amivel rombolják is az emberi kapcsolatokat. Felhívta a figyelmet, hogy az okoseszközökkel a gyerekeinket, unokáinkat is elszakítják tőlünk.

De szó esett az új német kormány programjáról is, amiről a fideszes házelnök azt mondta, amit abból ismer „az maga a horror”. Szerinte a német politikai elit most készül harmadszor katasztrófába rántani előbb Németországot, majd Európát, amit a saját, egyre rútabb képére készül formálni. Kövér László jelezte, nem biztos abban, hogy a német választók többsége ilyen kormányprogramot akart, viszont ezekre a pártokra szavaztak. Ennek kapcsán fel is hívta a figyelmet, hogy

„a demokrácia veszélyes üzem. Ki mit szakít, azt szagolja.”

Üzent is a magyar választóknak, hogy jó lesz vigyázni jövő áprilisban. A beszélgetés vége gyurcásnyozásba csapott át: Kövér szerint  Gyurcsány 2006-ban egyértelműen ki akarta iktatni a Fideszt, egy olyan polgárháborús helyzetet kreálva, amiért a felelősséget politikai ellenfeleire lőcsölte volna.

A beszélgetés során nem esett szó arról a kiszivárgott felvételről, amelyen Kövér a titkosszolgálat vezetőinek beszélt. 

Forrás: 24.hu

Fotó: Hír TV

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Felháborító és nagyon veszélyes, hogy egy ilyen szellemi totálkár vezető politikus lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@Aki Én: Mellébeszélsz, a demagóg ellenzéki sajtó által megrágott maszlagot öklendezed vissza! Bizonyítékot, vagy ítéletet, mert egyébként nulla tényszerűséggel állítasz dolgokat!
Pági
Szt. Miklós emléke nincs meggyalázva. A másik Mikulás nem u. ez.
Aki Én
@Rizikó: Bizonyíték? Hol élsz te? Az nem elég bizonyíték, hogy a sokszor általatok hivatkozott OLAF, a hiteles feltáró mégsem elég hiteles, ha az érintettek fideszesek?
Hogy amíg a 4-es metró kapcsán óránként volt sajtótájékoztató (persze az is csak addig, míg elő nem kerültek a fideszes szálak), addig mondjuk Elios ügyben semmi nem történt. De számtalan esetben ugyanez a helyzet.
Ti tényleg valami szűrőn keresztül nézitek a dolgokat. Ez beteges.
Kicsit ilyen lapos föld hívő fazonok vagytok.
Rizikó
@Aki Én: Megint előhozakodsz leírt mesékkel, véleményekkel és mendemondákkal. OLAF írt egy jegyzőkönyvet, amiben aggódik. Nem tényeket, hanem lehetőségeket vázol. Hol itt a tény, a többi acsarkodásról már nem is szólva?
Aki Én
@Rizikó: Hát ez az. Mégsem indult nyomozás, mint más, nem fideszes ügyekben.
Neked sem ártana, ha gondolkodnál.
Már ha OLAF nélkül nem lenne elég nyilvánvaló.
csak úgy....
@Aki Én: lassan kibontakozik rizikóból a shikari,csak figyeld a szóhasználatait!
@Rizikó: tibim,nekem a shikari jobban tetszett! :) te kis huncut..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.