A házelnök beszélt az új német kormányprogramról, demokráciáról, a melegként ábrázolt Mikulásról és a média kereszténygyalázásáról is.

Kövér László Bayernek: ez a legocsmányabb kereszténygyalázásFotó: Hír TV

Kövér László a Hír Tv Bayer show című műsorában jelent meg. A Fidesz két alapítótagja a beszélgetést azzal kezdte, hogy egyetértett: a világ egyre gyorsabban rohan a vesztébe.

Bayer Zsolt felvetette, hogy a Fideszt akkor is megalapították volna-e, ha már akkor tudják, hogy 2021-ben a szabadságot majd az jelenti, hogy a norvég posta reklámjábanhomoszexuálisnak állítják be a Mikulást – szúrta ki a 24.hu. Erre a házelnök azt felelte, első felindulásukban valószínűleg azt mondták volna: 

„akkor csinálja, akinek két mamája van, de ez ma már nem annyira mellbevágó, mint akkoriban lett volna.”

De végül arra jutott, hogy mindenképp megalapították volna a Fideszt, már csak azért is, hogy próbáljanak ellenállni a gonosznak.

Kövér László szerint az elhíresült norvég reklám kiváltja a katolikus egyház és minden jóérzésű keresztyén tiltakozását is, hiszen meggyalázták Szent Miklós emlékét. Szerinte

„ez a legocsmányabb kereszténygyalázás ami az utóbbi években persze már megszokottá válik, de ha úgy viselkedünk, mintha ez a mindennapok része lehetne, akkor persze az is lesz előbb-utóbb.”

Újabb témára áttérve Kövér elmondta: az internet valami, amit az ördög a destruktív, pusztító erők kezébe adott és amivel rombolják is az emberi kapcsolatokat. Felhívta a figyelmet, hogy az okoseszközökkel a gyerekeinket, unokáinkat is elszakítják tőlünk.

De szó esett az új német kormány programjáról is, amiről a fideszes házelnök azt mondta, amit abból ismer „az maga a horror”. Szerinte a német politikai elit most készül harmadszor katasztrófába rántani előbb Németországot, majd Európát, amit a saját, egyre rútabb képére készül formálni. Kövér László jelezte, nem biztos abban, hogy a német választók többsége ilyen kormányprogramot akart, viszont ezekre a pártokra szavaztak. Ennek kapcsán fel is hívta a figyelmet, hogy

„a demokrácia veszélyes üzem. Ki mit szakít, azt szagolja.”

Üzent is a magyar választóknak, hogy jó lesz vigyázni jövő áprilisban. A beszélgetés vége gyurcásnyozásba csapott át: Kövér szerint  Gyurcsány 2006-ban egyértelműen ki akarta iktatni a Fideszt, egy olyan polgárháborús helyzetet kreálva, amiért a felelősséget politikai ellenfeleire lőcsölte volna.

A beszélgetés során nem esett szó arról a kiszivárgott felvételről, amelyen Kövér a titkosszolgálat vezetőinek beszélt. 

Forrás: 24.hu

Fotó: Hír TV

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Felháborító és nagyon veszélyes, hogy egy ilyen szellemi totálkár vezető politikus lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Felháborító és nagyon veszélyes, hogy egy ilyen szellemi totálkár vezető politikus lehet.
Klubtag
@Aki Én: ...a fidesz-kdnp-nek nincs másmilyen a készleten...
Pági
@sgl: ezek már akkor leosztották ,hogy ki mi lesz, ha hatalomra kerülnek. Megcsinálták.
solidedge
Ha a hazugság, a harácsolás és a mérhetetlen gyűlölet jellemzi a kereszténységet, akkor Kövérék hű keresztények.
Nessy
Nem nálunk történt, akkor ne tessen nyaff, nyaffolni! Ez az ő belügyük! Azért pár éve még nem voltak ilyen nagyon státuszkeresztények! Most átestek a paci túl felére! Verbálisan nagyon keresztények, a gyakorlatban pont az ellenkezőjét cselekszik! Fogalmuk nincs, hogy mit jelent keresztény módon élni, cselekedni! Csak szó,szó,szó!
nezelodo
Na az sem volt semmi keresztény gyalázásnak, amikor a Kövér és a hozzá hasonló ateista pártvezérek átvonultak a templomokba, pár sorral hátrébb ültetve a nagyon régóta oda járó hívőket! Az meg elég balga, aki elhiszi, hogy innentől hívő emberek lettek, mert az íróasztalukon a Lenin mellszobor helyett Jézus ábrázolás lett a levélnehezék.
Amikor megláttam az egykori harcos volt céges párttitkárt egy nyitott ajtón keresztül egy ilyen szituban, majdnem beestem a röhögéstől, pedig sírni kellett volna.
Klubtag
Nem kedves Kövér Úr! A legmegvetendőbb keresztény-gyalázás az, hogy önök annak vallják magukat és egészen más
erkölcsi elvek szerint élnek, dolgoznak, irányítják az országot, de legfőképpen, hogy a legcsekélyebb könyörület nélkül bánnak el hazájuk polgárainak egy jelentős(többségi) részével.
Sámannus
Ha Köteles elftársnak nem tetszik a józsi mikulás akkor monnyon le!
namihami
Itt az élő példa, hogy egy ""műsor"" (mert az--a csordának) """"szellemi szinvonalát"""" (duplán idézőjelek között) a meghívó és a meghívott együttesen adja és garantálja.
Bayer és--Kövér, Rezsisziszi, Kósa és társaik. Egy igazi fideszhívő mind a tíz ujját megnyalhatja. (és ez csak egy, a hasonló műsorfolyamban)
Persze, ne vitassuk el pl. a Pesti Tv nevű ""csoda"" hasonló adottságait se. A fejhallgatós Kisjeszenszky se kutyafa...kutyafüle.
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 11:15
Tavaly, január 8-án Rétvári felszólította a Netflix-et, hogy töröljön a kínálatából egy filmet. Február 8.: A Netflix leleplezte Rétvárit, igazából nem is kérte a film levételét. Véletlenül derült ki, hogy csak a levegőbe beszélt, és nem vette a fáradságot az írásbeli kérelem benyújtására.
Most a "nem bináris" bika miatt ment a háborgás. Ez egy olyan vonat, amiről nem tudnak leszállni.
Még egy megjegyzés, a fideszka megalakulásakor deklaráltan liberális volt, és (kifelé) nem olyan vaskalapos, bigott bagázs mint most.
Egyébként a tavaly év elején kifogásolt vígjátékot ajánlom megtekintésre. A címe: Krisztus első megkísértése.
Rizikó
Teljesen egyet lehet érteni Kövér és Bayer véleményével!
nezelodo
@Rizikó: Neked fogalmad sincs, ki voltak ők és a felmenőik.
134.bátor
@Rizikó: Annak a kövèrnek,aki az egyik legnagyobb komcsi volt,a másik a Nèpszabadság főszerkesztője, plusz vères szájú komcsi??!!
namihami
@Rizikó: Egy volt '19-es ""kunbélás"" vöröskatona unokája (felvételi nélküli egyetem,MSzMP állás és hasonló ""hátrányok"") és a Népszabadság nevű újság rovatvezetője. És tényleg, egyet lehet velük érteni.
Pusztán egy kérdésem lenne: Melyik időszakuk véleményével?
ómió
Kereszténygyalázás? Az az efftársaknál már évszázados napi rutin! Természetesen a "toleráncia" jegyében!
silber13
@ómió: Bujj vissza a fitymádba és kussolj!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: az volt a tolerancia jegyébe párttitkár, munkásőr sima pártkönyves ELJÁRTAK misére akkor ? kijöttek 12 méterre ott volt a kocsma, ott folytatták, vagy éppen taggyülés és utána a misére
.Évekig akkor képmutatás???
justhpeter
A fideSS-kdnp két demens újnácija összetalálkozott, ám ennek az eredménye az állapotuk alapján előre borítékolható volt. Minden bizonnyal a rajtuk elhatalmasodó demencia az oka, de nem emlékeznek arra, hogy a pártnak induló, de a többszörös köpönyegváltást követően primitív kondává lett csoport abszolút liberálisnak indult, mint az szdsz alsótagozata. Így természetes az is, hogy ksőbb a mára buzgó és istenfélő keresztényeknél a "térde csuhások" volt a pártjelszó. Szintén így nem emlékeznek a többszöri irányváltásra, melynek során jó pár veszteséget kellett elkönyvelniük.Bizony a "kereszténynek" mondott konda emberiből ez idő alatt eltűnt a jellem, az erkölcs és a tízparancsolat és megjelentek a romlás új virágai melynek során a hitből üzlet lett, a jellemből a hazudozás és az erkölcsből a lopás. A konda vezérdisznainak ekkorra már kinyilt a szemük és ráébredtek, hogy a kamu üzenetekkel megszerzett hatalomhoz már kevés az "üzleti hit" azért uralmuk alá gyűrték a "bevett egyházakat" majd ellenpólusként üldözni kezdték a " be nem vett" egyházakat, aminek leplezésére iziben megalkották a keresztényüldözési államtitkárságot is. Ekkor már majdnem minden megvolt, de még nem hallatszott elég messzire a vezérmalac röfögése, ezért leigázták a nyilvánosság többségét is. S ahogy a történelemben is szokott, ezen a sertéstelepen is megtörtént. hogy a jól meghízott kanik és kocák elbizakodottá váltak, lelassultak, ellustúltak és bár nem tettek érte semmit, napról napra jobb moslékra vágytak. A henye életvitelük és az űjabban igénytelen röfögéseik két dologhoz vezettek, az elkényelmesedéshez és az elbutuláshoz. A kondában a demencia terjedt mint a járvány, ennek igazolását láthatták a Hír TV-ben.
csipetke
Egyúttal azt is megmagyarázhatták volna,hogy orbán miért csóválja a farkát olyan nagyon annak a Kínának,ahol ha valakinél bibliát találnak,munkatáborba viszik az egész családjával együtt, és nemcsak gyalázzák őket. Mert keresztényüldözés, és keresztényüldözés közt is különbséget tesz a fidesz?Ha már ilyen fenenagy keresztények. Érdekes módon a pápa,(akit a seggarc bayer lemarházott) elfogadja a melegeket, a fidesz meg üldözi őket. Vagy miért nem foglalkoznak azzal,hogy a fidesz a mesecsatornákra is "befizette" az idióta,és rohadtunalmas Gyurcsányozós reklámjukat.
Rizikó
@namihami: Jogos a rokoni szál említése. Viszont az ellenzék akkor Adolf Hitler szellemi utódja és a Fidesz meg erre fog hivatkozni!
Mehet itt a mutogatás, de a választáson eldől, kiknek kell félreállni!
Rizikó
@134.bátor: Komcsikat csak az ellenzékben látok.
Rizikó
@nezelodo: Én úgy látom, neked nincs fogalmad a valóságról!
ómió
@silber13: Csak nem találva vagy, efftársék fajkreténje!? És után mindig önmagad - a fityma - jutsz eszedbe?
ómió
@kissé felnőttem: A 30-40 éve "nincs más" alapon "fiktive történtekkel" most az aktuális efftársaidat próbálod fényezni? Elég gyenge próbálkozás!
reanimator
@Rizikó: Te nagyon hülye vagy - de nagyon nagyon !!!

Hány eves is vagy, te tök sötét lelkű?
Én még minidig úgy gondolom, hogy fidelitas-os vagy, kiscsíra.
Tévedek?
nezelodo
@Rizikó:Hát koma, nagy hit, (szektatagság), és nagy tájékozatlanság kell ahhoz, hogy ne tudd kik ők, és honnan jöttek. Tuti, hogy veled nem énekeltette egyszer sem Pápán az Internacionálét mint sokakkal, és fogalmad sincs, hogy a szüleik miért és kinek a felterjesztésére kapták a szocialista hazáért kitüntetést, és a hozzá járó felvételi nélküli egyetemre jutást a gyerekeiknek.
Clavigo
Ezt a retket,,,már fiatal korában is rühelték Pápán...Komcsi felmenők,,19- es nagyfater... Egy szarházi volt már akkor is...Egy igazi görénnyel tegeződtem...
Nyírfa
Kövér már nyíltan ördögöt említ, amely megszállta a net világát, és ez, szerinte tarthatatlan, ezen változtatni kell. Mert mi lesz, ha szabadon terjednek az információk, és már nem tudják titkolni, hogy milyen piszkos üzelmekkel teszik tönkre az országot. A demokrácia veszélyes, mondta Kövér, és ezt le sem tagadhatja, mert élő adásban hangzott el.
Nem kérdés, hogy ennek a szerencsétlennek hol van a helye. Orbán, állítólag szokott társasozni a gyerekeivel. A zártosztályon ők ketten elüthetik társasjátékokkal az időt.
kissé felnőttem
@Rizikó: bocsi és orbánt hová lehet sorolní meg a 70 % ot szoc hazás kisztitkárok csoportosulása? az sajnos tény ám orbán kövér kisz kb politikai főosztály munkatárs tán még tudományos kutató is vona szintén itt ám a gogle lista majd elővakarom az elérhetőségét vagy csak megtévedtek?
kissé felnőttem
Kisz titkárok listája 77 variácio a mostani és régebbi tablóikkal google 20 féle összeállitás ami olyan kissé köpönyegemet kiforditom beforditom ihaj bunda tyuhaj bunda...
kissé felnőttem
kővérnél már a mikulás sem a régi hát ő sem
namihami
@Rizikó: 14.27:. Te ezt valóban leírtad vagy csak zárlatos a géped?
Mert egy ""halfarok"" esetében természetesnek tartanám (bár én/mi vagyunk 50IQ-sok, bányások, stb---szerinte!!!), de Te (mégha a másik oldalról), de összefüggésekben írsz. Talán ez most egy félreütés lehetett.
Ha komoly, akkor nevekkel támaszd alá. De, csak óvatosan a számokkal.
Rizikó
@namihami: Semmi matek. Az ellenzék minden tagja, aki életkorából adódóan lehetett, az kapcsolatban volt az Mszmp vel. Mind!
És a Fidesz tagjai is. A különbség annyi, hogy a Fidesz nem a komcsi vonalat viszi ma.
Rizikó
@kissé felnőttem: Volt olyan pápa, amelyik ss legény volt. Akkor ő is náci?
Rizikó
@nezelodo: És ki nem kapott olyat, aki akkor élt?
nezelodo
@Rizikó: Nagyon sokan nem kaptak olyant, mert nevezetes érdemeket kellett szerezni ehhez, pl 1956-os forradalom leverésében és az utána következő megtorlásban, ezért volt rangos kitüntetés. Volt olyan Veszprém megyében, aki kötelet kapott az előbbi csoport írásos "kérésére" a Népbíróságtól.
Rizikó
@nezelodo: Sok minden volt. Pl Biszku is békében halt meg.
A munkás paraszt hatalomért volt a kitüntetés neve és később is osztogatták még.
nezelodo
@Rizikó: Azért fene mód megbocsátó vagy, mert nem volt kötelező részt venni ezekben a dolgokban. A kényszerből beléptetett talajmenti párttagokat pedig éppen azok kommunistázzák, hazaárulózzák akik a kiváltságos nagykutyák voltak az előző rendszerben. Persze mára éppen ők akik "hitbuzgó keresztények" és antikommunisták lettek.
Rizikó
@nezelodo: Jelenleg a kommunista ideológiát az ellenzék képviseli. Nem az a fontos, kik voltak a kommunista párt funkcionáriusai, hanem az, kik viszik tovább az eszmét.
A sötétzöld mozgalmak egy az egyben a kommunizmus utód eszméi. Aki ezeket képviseli, az a kommunista, nem az, akit az előző rendszerben kitüntettek, vagy a nagyapja vöröskatona volt.
Aki Én
@Rizikó: ,,Jelenleg a kommunista ideológiát az ellenzék képviseli. Nem az a fontos, kik voltak a kommunista párt funkcionáriusai, hanem az, kik viszik tovább az eszmét."
Nem az a fontos? De hát mindig arra hivatkoztok. Igen, orbánék épp csak addig voltak komcsik, míg az a rendszer működött. Azt a rendszert emlegetitek és kritizáljátok (joggal), amit ezek a hazaárulók éltettek, működtettek, kiszolgáltak...
Döbbenetes, hogy ez értési gondot okoz.
Kik viszik tovább?
Azok, akik ma is titkosszolgálati eszközökkel lehallgatják az ellenfeleket, párthovatartozás alapján mennek a kitüntetések, támogatások, megfigyelnek, sport kluboktól kezdve mindenhova pártfunkcionáriust ültetnek fentről, megszállták a médiát ami kiszolgálja őket, minden szál a pártvezér kezében fut össze, fedezi az ügyészség, személyi kultusz van...
Nézd már meg micsoda komcsibolsi rendszer ez. Ha ez nem, akkor mi?
És ti komcsiztok???
nezelodo
@Rizikó: Biztos szeretnék a rovottmúltúak ezt a megbocsátó politikát a bírósági gyakorlatban is látni. Ilyen alapon ha a gyilkos elkezdi hirdetni az emberszeretetet, már nem is az az ember, aki volt. Hurrá!
Igaz az egyházaknak is van kapaszkodója a Bibliai megtért bárány féle jelenetben ehhez a szemlélethez. Az érintett politikusoknak pedig van erős gyomra saját magukhoz és egymáshoz, és marha vastag bőr a képükön.
Szóval aki közülük nem lett előbb liberális, aztán demokrata, és keresztény konzervatív, illiberális, az kommunista, és hazaáruló. Az általad vázolt ideológia pedig magyarázat a besúgólista további titkosításához. Hm, most már a régi értelemben belénk nevelt erkölccsel kellene újító, (illiberális módon), kezdeni valamit, mert abban még vannak kifejezések a lopásra, csalásra, megvesztegetésre ármányra, felbujtásra hamisságra, kétkulacsosságra, gonoszságra, stb, hosszan lehetne sorolni.
Rizikó
@nezelodo: A politikai nézeteket ne keverd a köztörvényes bűncselekményekkel. Nem bűn ma Magyarországon kommunistának, nácinak, szocialistának, vagy nyilasnak lenni.
Bűn viszont gyilkolni, hazaárulni, lopni, vagy uszítani. Amíg ezeket nem tisztázod magadban, nem hiszem, hogy lenne értelme a beszélgetésnek.
Aki Én
@Rizikó: Ezt jól látod. Csak helyére tenni nem tudod.
nezelodo
@Rizikó: Na itt ér össze a két dolog, a mostani baloldalt hazaárulózzák az egykori párttársaik, volt elvbarátaik, (tettestársaik). Na ezt kellene tisztázni, ki mikor minősíthet másokat így, megalapozott ítélet nélkül, ráadásul ugyanaz az életútjuk. Most tekintsünk el az uszítástól, (az előbibe egy maréknyi homok hullott pl. a brüsszeli ereszcsatornáról), lopástól, stb.
Rizikó
@nezelodo: És ki tolvajozhat megalapozott ítélet nélkül? Ugye?
nezelodo
@Rizikó: A Lőrincre gondolsz? Mintha lenne valami bírósági itélet a jelzőjére... Amúgy ellenzékben gyakran nevezte a fidesz vezető tolvajnak az éppen hatalmon lévőket, Antall-t nyílt színen le is hazugozta a Viktor.
Hatalomra kerülése után miért csak filmen tudja elítéltetni a Fletót? Érdekes lenne egy bírósági eljárásban ütköztetni a nézeteket, és kicsit beszélgetni 2006-ról a bíróság előtt Miért nem teszi meg Orbán nekünk ezt a szívességet?
Nyírfa
Kövérnél ocsmányabbb kereszténygyalázást keresve sem találnánk.
Rizikó
@nezelodo: Az ítélet arról szól, hogy le lehet tolvajozni. Ez azért van, mert közszereplőnek minősítették. Én a helyében egy pert azért akasztanék a tolvajozók nyakába!
nezelodo
@Rizikó: Nem szokott, (szoktak), reagálni. Amúgy mit szólnál, ha bíróság elé citálnák végre a Fletót, vagy ő a (második) film megrendelőjét? Ha olyan biztos lábakon áll a lejárató kampány, miért nem a bíróság előtt teszik?
Aki Én
@Rizikó: Komolyan kérdezem
Szerinted orbánék nem lopnak?
csak úgy....
@Rizikó: azok nyakába is,akik az ellenzéki politikusokat tolvajozzák,sarazzák,vagy az szerinted rendben? a kormánymédia tömegével vesztett perei, amik az ellenzékieket fikázó hazúgságok sem nyitják ki a csippád? bután és vakon fogsz meghóni..
Sámannus
Nosztalgiázzunk kicsit kicsi morzsácskákat a magyar történelemből:
nol.hu/archivum/20110430-csuhasok_terdre_imahoz-1054891
Ez a mai keresztény gyalázók hol éltek eddig?
Rizikó
@csak úgy...: Bagoly mondja verébnek.
Rizikó
@Aki Én: Biztos lopnak, hiszen eddig minden kosárban volt még rothatd alma. Viszont nem Orbánék, hanem x y z. Ahogy fogalmazol az konkrétan nem igaz.
Rizikó
@nezelodo: Amiért csak a sajtóban tolvajozzák a Fideszt de bizonyíték nulla.
nezelodo
@Rizikó: Be kell perelni őket, és nem a függöny mögött kell sumákolni! Vagy már elegük van a dakotáknak a rengeteg elbukott perből? Ne féljenek, úgyis az adóforintjainkból fizetik a kártérítést!
Amúgy az a letolvajozás testet öltött pl Sümegen, és szép csendben, hogy senki meg ne hallja menesztették, de nem hagyták az út szélén a főtolvajt. A napokban találtam rá pont a térségükben a zalaerdődi biogáz üzem beruházására a YT-on ott is 550 milliót "égettek" el a fiúk.
Rizikó
@nezelodo: Mutass már egy jogerős ítéletet a tárgyban, mert a propaganda szöveg nem érdekel.
Ellenzéki újságírók és propagandisták meséi
nezelodo
@Rizikó: Olvass olyan portálokat, amely nem a párt propaganda lapja, ott találsz rá példát. Azt nem várja el senki a NER-től, hogy saját érdekszféráját tüntesse fel rossz színben. Ezért nem írtak a sümegi eltapsolt 140 milláról, amit maga az állam is visszakér, nem beszélve a polgi élettársának vásárolt érettségi bizonyítványáról, (Pécsi itélőtábla), és a hozzá járó kétmilliós köztisztviselői fizetéséről a kistérség éléről leváltott NER társ viselt dolgairól, és azokról akik igyekeznek nyúlcipőt húzni, mert érintettek. Aztán ez csak egy kicsi vaj ami olvadozik a fülük mögött.. Természetesen a Lölö féle megyei lapban ez is az ellenzék alantas politikai rágalom hadjárata. Aztán nem is a buszsávban biciklizett ez a polgi...
kissé felnőttem
miért oda szövegel bele maradjon a kaptafájánál vén sujszter kultúr szöveg nem hagyja el a száját évek óta szégyen ám
Rizikó
@nezelodo: Ítélet, tények, bizonyítékok. Csak ezekkel maradtál adós!
Aki Én
@Rizikó: Hogy Polt Péter, mond neked valamit?
Olyan szinten szarjátok le a valóságot, hogy az már bűn. Olyan szinten nem látjátok ami az orrotok előtt zajlik, hogy arra nincsenek szavak.
Nem véletlen, hogy a tanulatlan, kevésbé intelligens réteg a fideszes bázis. Ezt sok felmérés igazolja, de elég látványos.
Rizikó
@Aki Én: Mellébeszélsz, a demagóg ellenzéki sajtó által megrágott maszlagot öklendezed vissza! Bizonyítékot, vagy ítéletet, mert egyébként nulla tényszerűséggel állítasz dolgokat!
Pági
Szt. Miklós emléke nincs meggyalázva. A másik Mikulás nem u. ez.
Aki Én
@Rizikó: Bizonyíték? Hol élsz te? Az nem elég bizonyíték, hogy a sokszor általatok hivatkozott OLAF, a hiteles feltáró mégsem elég hiteles, ha az érintettek fideszesek?
Hogy amíg a 4-es metró kapcsán óránként volt sajtótájékoztató (persze az is csak addig, míg elő nem kerültek a fideszes szálak), addig mondjuk Elios ügyben semmi nem történt. De számtalan esetben ugyanez a helyzet.
Ti tényleg valami szűrőn keresztül nézitek a dolgokat. Ez beteges.
Kicsit ilyen lapos föld hívő fazonok vagytok.
Rizikó
@Aki Én: Megint előhozakodsz leírt mesékkel, véleményekkel és mendemondákkal. OLAF írt egy jegyzőkönyvet, amiben aggódik. Nem tényeket, hanem lehetőségeket vázol. Hol itt a tény, a többi acsarkodásról már nem is szólva?
Aki Én
@Rizikó: Hát ez az. Mégsem indult nyomozás, mint más, nem fideszes ügyekben.
Neked sem ártana, ha gondolkodnál.
Már ha OLAF nélkül nem lenne elég nyilvánvaló.
csak úgy....
@Aki Én: lassan kibontakozik rizikóból a shikari,csak figyeld a szóhasználatait!
@Rizikó: tibim,nekem a shikari jobban tetszett! :) te kis huncut..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.