Szerinte felbecsülhetetlen kárt okozott a magyar gazdáknak és a fogyasztóknak is. 

Hirtelen az agrárminiszter is nekiment a Márki-Zayt támogató Bige LászlónakFotó: Nagy István/Facebook

Felbecsülhetetlen kárt okozott a magyar gazdáknak és fogyasztóknak Bige László műtrágyakartellezése. A baloldali milliárdos ellehetleníti a magyar mezőgazdaságot

– kezdi mondandóját Nagy István agrárminiszter egy, a hétvégén posztolt videóban.

A 24.hu szúrta ki Nagy István Facebookra feltöltött videóját, amiben azt állítja: a Nitrogénművek „piaci helyzetét kihasználva mesterségesen tartotta drágán a műtrágya árát, és most korlátozná a gazdákat a hozzáférésben”. A miniszter odáig elmegy, hogy azt állítja, Bige ezzel az utóbbi hét évben a gazdákat, illetve minden magyar kenyér-, zöldség- és gyümölcsvásárlót is megkárosított, hogy extraprofithoz juthasson. 

Persze nem ez az első támadás, amit a baloldali milliárdos kap.

A cégcsoportja évek óta a hatóságok össztűzében áll, számtalan büntetést szabdtak már ki rá. Bige László Nitrogénművek Zrt. nevű gyárának üzemeltetését akár át is veheti az állam a cég pénteki közleménye szerint.

Forrás: 24.hu
Fotó: Nagy István/Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Nem adod a gyáradat? Akkor tönkreteszünk, mert ez a NER!"...
ómió
Na! Az efftársi kizsákmányolás nem elég neki?
Sámannus
No csak vegyétek át kufárok Egy hét alatt lehúzhatjátok a redőnyt akkor mehettek kódulni, nem műtrágyát, hanem kenyeret kedvenc oligarcháitoktól. Nagy valószínűség szerint lehet hogy Kínából jön majd a maflás, hogy ne szórakozzatok vele.
Macskaszem
Ha végzett ezzel a számolásssl, utána kezdjen bele annak kiszámolásába, hogy a gazdája, a csúti redvás mekkora felbecsülhetetlen kárt okozott Magyarországnak. Míg él nem érne végére, de majd besegítünk jövőre, szarházi orbán csicska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.