A parlamenti ülésszakon szinte mindenki hozzászólt a témához az ellenzék felszólalói közül, Orbán Balázs pedig válaszolt.

Gyurcsány! Itt a Fidesz válasza Kövér László kiszivárgott nemzetbiztonsági beszédéreFotó: MTI/Soós Lajos

Orbán Balázs szerint Varga Zoltán, a DK politikusa nem mondott igazat, amikor Kövért megvádolta – írja a telex.hu. Elmondta: amit Varga állít, az

modern szóval fake news.

Az államtitkár másik válasza pedig nem más, mint Gyurcsány. Orbán felidézte az őszödi beszédet és azt, hogy „szemeket lőttek ki, majd mikor országos és nemzetközi botrány keveredett ebből, akkor nem lemondtak, hanem kitüntették egymást”. A válaszában viszont nem tért ki arra, hogy akkor mit is mondott Kövér tavaly februárban a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt.

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/Soós Lajos

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Gyáva, hazug disznó.Nagyjából ilyen előzményei vannak a forradalmaknak. Tiborczék már elhúztak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: A maláj hatóságok! Micsoda blamázs, hogy a magyar egészségügyi mutyit a malájok göngyölítik fel.
A járványon való nyerészkedést. Virtuálisan, de köptem egyet.
Sámannus
@Nyírfa: Azok az oligarchákat akik rabolják az országot a mi választott vezetőnk védik Még nem tudjuk miért lehet őket zsarolni. Lehet, hogy róluk is létezik olyan felvétel amivel Szájer lebukott, sőt több is mivel a dicső galeri a kollégiumot gyakran leamortizálta puszta hazafiasságból, afféle virtusnak beállítva egymás között élvezve az akkori szabadságukat.
Szóval kettős életet élnek a mai napig. Lehet hogy ez az anyag olyan helyre került ami bármikor a rablók védelmét szolgálja egy jól védett helyen. Elég sok vezetőnk jár olyan kisérettel, aki árnyékként tapad hozzá,és nyilatkozik vagy elszigeteli a kíváncsi fülek elől. Abban bízhatunk hogy mégis csak kialakul egy olyan fatális helyzet amikor ők buknak le és gyorsan elszelelnek, és remélhetőleg elviszik a főkolomposainkat is, hogy a nép meg ne lincselje őket. Nem tudni mikor szakad rájuk a plafon, mint egy isteni beavatkozás, amikor másokat káromolnak. De a szakadék egyre nő körülöttük és nehezebb tartani azt a bizonyos kéményt a fizetésig.
Nyírfa
@Sámannus: Az első szótól az utolsóig: igen.
Sámannus
@Nyírfa: Most építik a kordont a munkahelyéhez, mert fosik urasága.Kíváncsian várom mikor megyen valaki elbontani a kordont, ahogyan ők tették. Ha minden jól megy lehet, hogy én is elmegyek rá.
kissé felnőttem
a szó és mondat szerkezetre kéretik figyelni szemeket lőttek ki HÁNYAT IS ott volt kb 60 000 szem anyám borogass !!! a hegyeken szárnyal a hazugság lassan cunamit generálnak.és naponta 24 órában hát akinek nincs munkája az ráér Az épitőiparba meg vagy nem fizetnek és nincs itthon már aki még dolgozni is tudott.Alakulunk.
Nyírfa
@Sámannus: Nem szégyelli magát? Egy beszari " utcai harcos " a kolostor falai és kordonok mögé bújva. Miben fogadunk, hogy női ruhában menekülne?
Csak óvatosan, biztos, hogy a TEK vigyáz rá , a jó isten tudja, hány rendőri osztaggal. Amúgy, ha férfi lennék, vagy fiatal lány, nincs kizárva, hogy szervezkednék. De azt nem lehet indulatból, csak hideg fejjel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.