Ma az Országgyűlés Hivatala (tényleg) kedves mikuláscsomaggal lepte meg a kollégák gyerekeit. De nem lehet nem nevetni azon a – fideszesek számára kellemetlen – véletlenen, hogy az ajándékcsomagba lévő Országházi mesekönyvben milyen illusztráció rejlik írta Tordai Bence közösségi oldalán.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Mikuláscsomaggal lepte meg hétfőn az Országgyűlés Hivatala a parlamenti munkatársak gyerekeit. A gesztusról beszámoló Tordai Bence ellenzéki képviselő az ajándékról szólva érdekes dolgot vett észre. Mint írta, kiderült, a csomagban volt egy mesekönyv is, melynek főhőse, a Szél Hozta Rézvitéz a Parlament ereszcsatornáján mászik.

Mindez azért érdekes véletlen, mert napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentette be Szájer József volt európai parlamenti képviselő, hogy lelki problémák miatt év végén távozik posztjáról. Nem sokkal később kiderült, hogy előzőleg eljárás indult ellene a karanténszabályok megszegése, illetve kábítószer birtoklása miatt. A magyar politikus ugyanis a koronavírus-járvány miatti korlátozások idején részt vett egy homoszexuális brüsszeli szexorgián, és drogot is találtak nála azután, hogy

egy ereszcsatornán menekülve elfogták a rendőrök.

Tordai azt írta: nem lehet nem nevetni a – fideszesek számára kellemetlen – véletlenen, hogy az ajándékcsomagba lévő Országházi mesekönyvben milyen illusztráció rejlik. Hozzátette, az illusztráció mellett az olvasható: „az éjszaka látottak is új hittel és erővel töltötték el a szívét.”"

24.hu/kozelet/2021/11/29/szajer-jozsef-szexoriga-parlamenti-dolgozok-gyerek-mesekonyv-fohos-ereszcsatorna/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.