A brutálisan bántalmazott Orosz Bernadett 2019 novemberében lett ismert, amikor összevert arcáról fotókat osztott meg közösségi oldalán.

Beszállt a politikába a bántalmazott Orosz Bernadett, csatlakozott az egyik párthoz is
Fotó: rtl.hu

A Blikk most arról kérdezte, hogy miért csatlakozott az LMP-hez. 

Több párt is megkeresett, de ők álltak ki a kezdetektől az egyik legaktívabban mellettem a közügy képviseletében, és helyi szinten, Miskolcon ők ajánlották fel a segítségüket. Már tagja is vagyok a pártnak. Megígérték, hogy a jószándékú törekvéseimbe és elveimbe nem szólnak bele és támogatnak

- válaszolta a lapnak Orosz Bernadett, aki a párt miskolci irodájában fogadja majd a sorstársait, hogy segítséget nyújthasson nekik. 

Mint arról néhány hete beszámoltunk, a Nógrád Megyei Főügyészség a Orosz Bernadett támadója ellen életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és két rendbeli súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, amiért szabadságvesztés kiszabására és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy a Törvényszék a korábban a férfival szemben elrendelt távoltartást továbbra is tartsa fenn.

Arra az esetre, ha a vádlott az előkészítő ülésen bűnösségét beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 3 év 6 hónap szabadságvesztés és 4 év közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Forrás: blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ez a szarházi brutális állat még mindig szabad? Ez valami egyenruhás tiszt volt, arra van úgy oda?
Aztán persze lehet, hogy a bíró a hosszú gondolkodási idő alatt megvilágosodik, meglátja ebben a bunyóspityuban a jólelkű embert, és próbára bocsájtja, a nőt meg jól elküldi Kalocsára, mert megverte saját magát.
kissé felnőttem
@Horizont: a megszokás nagy úr Isten malmai lassan őrőlnek hát még amikor ha a tárgya a táborból való b vagy inkább a mi kutyánk köjke
Gyurka80
@kissé felnőttem: Honnan tudod,hogy "a mi kutyánk köjke"? kölyke amúgy
ómió
És az ilyen mindjárt a bolsikhoz való csatlakozással is jár?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.