Az Országgyűlés Hivatala kedves mikuláscsomaggal lepte meg a kollégák gyerekeit – számolt be Facebook-oldalán Tordai Bence.

A Párbeszéd képviselője szerint nem lehet nem nevetni a – fideszesek számára kellemetlen – véletlenen, hogy az ajándékcsomagba lévő országházi mesekönyvben milyen illusztráció rejlik: egy ereszcsatornán mászó vitéz:

Ereszcsatornán mászó vitézről szóló meséskönyvet kaptak a parlamenti dolgozók gyerekei

Az illusztráció mellett az olvasható: „az éjszaka látottak is új hittel és erővel töltötték el a szívét.”

Forrás: Facebook/Tordai Bence

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Emmersson71: Ez a Tóth Zita látnok lehet :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Pegero: 20.52:. Az ereszcsatornát még bevállalom. A ""szájernénibácsiság"" viszont már nem pálya. Azt és annak kedvelését meghagyom az efféle módon űzött drogosszexet jobban toleráló jobbosoknak. Ők már a Dajcson megedződtek, a Szájermami csak továbbképzés.
ómió
Az önmagáról nudiszelfit készítő "verőlegényről" szóló "kiadvány" meg karácsonyi meglepetés lesz?
Emmersson71
@Pegero: Nem "avitos", hanem még mindig roppant kínos, hogy a Fidesz vezetői között mindenki tudott Szájer ferde hajlamáról, de mégis homofób hörgéseket produkálnak :P
Emmersson71
@Pegero: Hm..nem emlékszem, hogy Gyurcsány (aki nem szemkilövető - ezt engedd el) droggal menekült volna egy meleg-buliról egy ereszcsatornán :)

Szájer ugyan lemondott minden címéről, pozíciójáról..vagy kitették a szűrét, ám az alibi-neje alkotmánybíró, így József még mindig közszereplő - még ha nem is szerepel, mert szégyen az ember, maga a két lábon járó kétszínűség :)
Emmersson71
@Pegero: Szájer barátnőd rugózott..és nem a témán :P
Giovanni Alba
@Emmersson71: ma, 13:48
Sz. J. nagykorú 1983-ban kötött házasságot, 1987-ben született meg a kislánya. Az nem valószínű, hogy papás szülés volt, és az ott látottak okoztak ártatlan lelkében olyan törést, hogy 180°-os fordulatot vett. Viszont ha párttársai több mint 30 éve tudtak irányultságáról, akkor feltehetőleg b. neje is. Ebben az esetben viszont több közszereplő is álságos képmutatással (köznyelven: pofátlan hazudozással) vádolható. Keresztények/keresztyének ugye, meg a család szentsége, meg a politikusok feddhetetlensége ... Kész, ennyi, többet nem tudok írni a röhögéstől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.