A főpolgármester szerint a kormány „már rég elengedte ezt a Fudan-történetet”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Húúúú ez nagyon mellé ment

hvg.hu: „Karácsony bejelentette, mégsem vétózza meg a budapesti atlétikai vb-t”

Ahogy a cím fogalmaz „Mégsem vétózza meg Budapest vezetése a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezését – jelentette be az ATV hétfő esti műsorában Karácsony Gergely.”!
Nos a gondok már ott kezdődnek, hogy nem VB a gond – ahogy a kormánynak sem a VB a lényeg – hanem az ennek ürügyén lenyúlható száz milliárdok. A teljesen felesleges és értelmetlen stadion építése, ami jelenleg úgy 200 környékén van, főleg fölötte, de biztosak lehetünk benne, hogy a bő egy év alatt is sokat erősödik és akkor még ott vannak az utólagos sok tíz milliárdok.
Azonban a főpolgi mást is mondott, azt hogy: okafogyott, mert „a kormány már rég elengedte ezt a Fudan-történetet”. Nem tudom legyen igaza. Azonban a következő mondat??? „A kínaiak elengedték, mert úgy vannak vele, hogy ez nekik nem ér ennyit” – írják a beszámolók. Nos a dolog úgy áll nekik ez egy fillérjükbe sem került volna, csak éltek a lehetőséggel, hogy meglovagolva Orbánék pénzéhségét. Rátelepedtek az üzletre az ideológia terjesztéssel! =))
kereső
Nem olvastok Magyar Közlönyt Gergely? Nem régi hir, hogy orbán kinevezte a Fundan Alapitvány elnökét, aki máris több tiz milliárdos ingatlan vagyon fölött pozicionál, és néhány száz millát is kapott a kormánytól. Elengedte mi?? Honnan a pichából szeditek az értesüléseiteket? Mivel kináltak meg benneteket, hogy ebben részt vegyetek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.