MÉG A TÉMÁJÁNÁL IS LENTEBB VAN EZ A CIKK! =)) Nemzeti Agyhalálgyár: „Kövér László nem azt mondta, amit mondott.” A Direkt36 hozta nyilvánosságra a házelnök még tavalyi szónoklatát, amelyet a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt tartott. Kövér a titokszolgáknak tartott szülinapi köszöntőjében arról beszélt, hogy a Fidesszel szemben álló erők – tehát az ellenzék – Kun Bélához hasonlóan gondolkodnak nemzetről és államról, és ő ezt tartja a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék 444.hu olyan Fodorkás középen-állása

S még van, aki csodálkozik, hogy Kancsi-Mancsiék mire nem vetemednek

Na jó Gabócza a regnáló kormány tagjaként lavirozott a régi barát meg a munkaköre között, és igazából a LMP köreiben megragadt Szakasits-uncsi hívők hasonló kirohanásokat produkálnak rendszeresen
A derék Ács mester „Nem volt könnyű megmagyarázni Kövér László kiszivárgott beszédének tartalmát, de közös erővel megoldják” címmel foglalkozik a témával. Alapvetően egész jól. Azzal indít, hogy „A Nemzeti Agyhalálgyár megszülte a választ a házelnök kiszivárgott beszédére”! Aztán okadatolja ezt a terméket.
Majd azt is, hogy ő ebben igazán versenyképes, akár könnyedén rájuk is tud verni néhány lapáttal. A végére odabiggyesztette:
„Ismerős helyzet?
Kiszivárog egy kellemetlen beszéd. Majd elkezdik központilag harsogni róla, hogy abban nem az van, ami benne van, hanem az ellenkezője. Így lett egykor a kormányzati hazudozásról szóló beszédből igazságbeszéd. Most pedig a célzott uszításból őszinte aggodalom.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.